Hangi Işletim Sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Işletim Sistemi
arkadaşlar dün pc me format attım windows 7 bi önceki attığım formatla arası en fazla 1 ay sürdü pc kasılmaya başladı diyorim ki 7 nin yerine pardus 2013 mü atıyım bana yardım edermisiniz sizce hangisi uygun bana pc özellikleri intel i3@550 3,20 ghz 4 gb bellek 1 gb ekran kartı 64 bit 500 gb harddisk lütfen yardım edin sizce hangisi

Uhops

Uhops

Üye
Kullandığın önemli program yoksa veya oyun oynamıyorsan pardus/linux/ubuntu istediğini yükle.

Windows8'de yükleyebilirsin :islik:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Günlk kullanım için sana pardusu tavsiye etmem
windows xp yükle :D

PYTHONs

Üye
Dostum windows 8 yükle önyükleme hızı felan baya oluyor windows 7 de hoşgeldiniz yazısı gelene kadar ben win8 de maxicep e girmiş oluyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, Pikkaccu ve GDDR5

Pro Mobil

Üye
w8

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Aynen win8 aşırı derecede hızlı. Win7 de 1dk yı aşkın sürede açılan bilgisayar, win8 de 9 saniyede açılıyor..

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
delimatkap

delimatkap

Üye
dostum özelliklerden de görülüyor herhalde laptop kullanıyorsun win8.1 64 bit tavsiyemdir
eğer win7 istiyorsanda win7 ultimate 64 bit atmanı tavsiye ederim

Xurmirac

Xurmirac

Üye
ama şunu söylryebilirim, win8 hem daha kullanışlı hemde daha performanslı..

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
win 8 yükle win 8.1e güncelle en iyisi daha stabil 8e göre

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar ama w8 zide ben sevmiyorum ne bilim değişime gidiyor bi acayip yani içim ısınmadı niyeyse...

Fatic

Fatic

Üye
dostum özelliklerden de görülüyor herhalde laptop kullanıyorsun win8.1 64 bit tavsiyemdir
eğer win7 istiyorsanda win7 ultimate 64 bit atmanı tavsiye ederim
İ3 550 laptop değil masaüstu islemcisidir

delimatkap

delimatkap

Üye
İ3 550 laptop değil masaüstu islemcisidir

bende zaten emin değildim onun için '' herhalde '' dedim ama fark etmez ne olduğu (ne olduğu derken laptop veya masaüstü olmasıyddı)

molla409

molla409

Üye
Xp yükle bak performansına

Invoke

Invoke

Üye
8.1 yükle. 7den iyi olduğuna emin olabilirsin.

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
sağolun görüşleriniz için...

• Beğen
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
xp yükleme ramın 3 gb sini kullanır bide oyun destegi yok yeni oyunlarda win 7 home basic yada home premium kur driver destegide bulurusn ama virüsleri temizle pc den :D 1000 kere format at gene faydası olmaz virüs varsa pcde

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
xp yükleme ramın 3 gb sini kullanır bide oyun destegi yok yeni oyunlarda win 7 home basic yada home premium kur driver destegide bulurusn ama virüsleri temizle pc den :D 1000 kere format at gene faydası olmaz virüs varsa pcde
saol kardeş görüşün için

cyborg78

cyborg78

Üye
Windows XP Professional :pro:

Uhops

Uhops

Üye
XP RAM'in 3Gb ram mı kullanıyor? :allalla: