Cihazın özelliği değil zaten Android 4.x üstü tüm sürümlerde global olarak arayüz tamamen Türkçe bu arada önemli değil okunuş itibariyle daha düzgün şu anözür dilerim sayın admin.
Orjinal cihaz samsung bayisinden alınma akrabam note 2 aldı elçilikte arkdaşı var amerikaya gittiğinde bir kaç tane alıp alıp getiriyor. Bende rica ettim getirdi.
AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. inşallah i9500 dür. Birde telefonu türkçe dil desteği var mı ben var diye biliyorum ve tamamı türkçe olur dimi note 2 sanki burdan alınma gibi TÜRKÇE.
Cihazınız geldiğinde gerekli kontrolleri yaparsınız muhtemel üzerindeki sürüm ne ise hangi ülke kodu ile gelirse ona bağlı tüm güncellemeleri alırsınıztamam sayın admin birdaha bu fonttan daha büyük yazmam.
Peki banada tamamen tüm güncellemeler gelecek mi ?

Cihaziniz 4.2.2 kenya rom oncesi 4.2 mg9 turkiye rom yukledikten sonra 4.3 yükleyebilirsiniz ancak su an geri dönüş yok bilgine bu anlattıklarım 9500 cihaz romlari icindir.sa. rahatsız ediyorum abi bi yardım isticektm bnm telefon kenya romu var ama orjinal ben buna 4.2.2 türkiye romu atsam 4.3 güncellemesi gelir birde hiç rom atmayı bilmiyorum bildiğin bi konu var mı yardım edecek
tekrar rahatsız ediyorum abi benim tel paralel ithalat malıymıs cünkü acr kodu unknow yazıyor biraz araştrdım ve paralel ithalat cıktı benim bu tele 4.3 sürümün geleceğinden süpheliyim 4.2.2 türkiye stok rom atıp 4.3 yüklesem olur mu ki su geri dönüş dediğiniz 4.3 ten geri dönüş diyorsanız sıkıntı değil abi bana bu konuda ne ypacagımı gösteren bi konu yada varsa anlatabilirmisin. ona göre hareket etcemCihaziniz 4.2.2 kenya rom oncesi 4.2 mg9 turkiye rom yukledikten sonra 4.3 yükleyebilirsiniz ancak su an geri dönüş yok bilgine bu anlattıklarım 9500 cihaz romlari icindir.
1300 civarı telefoncudan almıstım resimde ekledimÜzgünüm paralel ithalat ürün için geçerli degil.cihazi nerden kaca aldınız ayrica cihaz hakkında kısmında ne yazıyor resim eklersen bakalım
1300 civarı telefoncudan almıstım resimde ekledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

S4 için ceptelefonumdan ve kies üzerinden güncelleme sorgulayınca zaten en son yazılım yüklü diyiyor.Oysa benim yazılım 4.2.2 , kieste yazılımın sonu PDA:MG9/PHONE:MG9/CSC:MG9 (MID) yazıyor
Garantiden düşer diye root veya room da yapmak istemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun
Güncellemeyi kiesten alamıyorsunuz yaniCSC:I9500OJVBMG9
dosyayı index konusuna ekledim Galaxy S4 i9500 - -- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]