Haber System Tiles Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
System Tiles Mağazada
bu uygulama ile ayarlar panelinde bulunan herhangi birşeyi başlangıç ekranınıza sabitleyebiliyorsunuz.

ayrıca uygulama ekstralarıyla göz dolduruyor. klasörler oluşturabiliyor ve içeriğine uygulamarınızda adhil herşeyi koyabiliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: blackcemre, papakudioflu, Bay H ve 2 diğerleri

katil_197

katil_197

Üye
yalnız tüm uygulamalar konmuyor oyunlardanda hiçbiri konmuyor .:D.

beats

beats

Üye
:tşk: konu ve inceleme için :) app folder gibi çalışmasa da gelişecektir

Son düzenleme:
Hagios

Hagios

Üye
İşe yarar :D

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Teşekkürler

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
bir çoğunuzu tenzih ediyorum maxicep ailesi fakat yeter artık. forumdaki emeğin hiçe sayılması ve mesajların altına yazılan saçma şeyler artık yeter dedirtti. o kadar emek verip derleme yapıyoruz dönüp tamamen alakasız bir konuya link verilip hazırladığım mesajın bulunduğu konu kilitleniyor. bir haber paylaşıyosun altında gelip vay bunu yapamıyor o zaman konu kilit yazılıyor. sabır dedim sabır dedim ama artık bu kadarı yeter. madem burda paylaştığımız ulaşamayanlara yardımcı olsun diye çevirdiğimiz iki üç haber bile doymuş arkadaşlara yetersiz geliyor. o halde kendinize iyi bakın sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
recep288

recep288

Üye
Oyunlar zaten baslangic ekranina sabitlenmiyor mu

papakudioflu

papakudioflu

Admin
eline sağlık kardeşim. Güzel bir bilgilendirme olmuş. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben bir haftadır kullanıyorum.
Aslında tanıtım için konu açacaktım ama fırsatım olmadı.

Beğendiğim uygulamalardan biri.
Tüm üyelerimize tavsiye ederim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ayrıca bu uygulama da gdr3'ün nimetlerinden yararlanıyor. İlk defa "batarya tasarrufu" ayarı Live tile olarak atanabiliyor ve şarj hiç bir etkisi olmuyor. Tavsiye ederim.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

PureFood

PureFood

Üye
SysApp Pusher'in yapımcısı yine iş başında :D Teşekkürler.Tüh keşke pil tasarruf tilesinde yüzdeyi de görebilsek :D

5800

Üye
Süper paylaşım. Çok teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
SysApp Pusher'in yapımcısı yine iş başında :D Teşekkürler.Tüh keşke pil tasarruf tilesinde yüzdeyi de görebilsek :D
muhtemelen status bara eklendiğinde tile üzerinde de görüntülenecektir

turbocore35

turbocore35

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt