Roehsoft Ram Expander (swap) V2.05 Premium

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Roehsoft Ram Expander (swap) V2.05 Premium
Hafıza kartınız da swap alanı oluşturarak cihazınıza RAM desteği sağlamaktadır. Google Play Mağazada 10.05 $ değerinde bir uygulama.

Google Play:

Yandex.Disk:

• Beğen
Tepkiler: mymoon63, mefa4745, rsmblz ve 5 diğerleri

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
hiphaprockcani1

hiphaprockcani1

Üye
Teşekkürler

ahmet0306

Üye
kardes beklenmedik sekilde durduruldu dior kapaniyo

najanaja

najanaja

Üye
Teşekkürler kardeşim ama küçük bi sorum olacak eğer bilgin varsa, mesela 250 mb swap oluşturduk dielim hafıza kartı 250 mb eksilecek sanırım peki bu 250 mb ı daha sonra tekrar kurtarabiliyomuyuz proyu kaldırsak falan geri getirebiliyomuyuz hafızayı bilgin varmı ona göre deniyecem.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim ama küçük bi sorum olacak eğer bilgin varsa, mesela 250 mb swap oluşturduk dielim hafıza kartı 250 mb eksilecek sanırım peki bu 250 mb ı daha sonra tekrar kurtarabiliyomuyuz proyu kaldırsak falan geri getirebiliyomuyuz hafızayı bilgin varmı ona göre deniyecem.
Evet geri getirebilirsin kardeşim bir yere gitmiyor zaten. hafıza kartında mesela swap.swp diye 250 mb boyutunda bir dosya oluşturuyor bir video dosyası gibi düşünebilirsin mesela. Programla silmeden bile herhangi bir dosya yönetici ile girip o oluşan .swp uzantılı dosyayı silmen yeterlidir.

• Beğen
Tepkiler: najanaja

xelarpic

Üye
Lisans kontrolünden geçemedi diyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Lisans kontrolünden geçemedi diyor.
Ücretli bir uygulama olduğu için olabilir mi? Sorunsuz kullanmak istiyorsan telefonuna patchli google play store uygulamasını yükle. O zaman lisans kontolü yapmaz hiçbir uygulama için.

xelarpic

Üye
Teşekkürler çalıştı.

najanaja

najanaja

Üye
Evet geri getirebilirsin kardeşim bir yere gitmiyor zaten. hafıza kartında mesela swap.swp diye 250 mb boyutunda bir dosya oluşturuyor bir video dosyası gibi düşünebilirsin mesela. Programla silmeden bile herhangi bir dosya yönetici ile girip o oluşan .swp uzantılı dosyayı silmen yeterlidir.
saolasın kardeşim deniyim o zaman tel destekler inşallah :) lisans kontrolünü lucky yle hallederiz :)

orxan_92

orxan_92

Üye
Lisans hatasini nasil hal ede bilirim??

• Beğen
Tepkiler: AHKE
agoin

agoin

Üye
Ücretli bir uygulama olduğu için olabilir mi? Sorunsuz kullanmak istiyorsan telefonuna patchli google play store uygulamasını yükle. O zaman lisans kontolü yapmaz hiçbir uygulama için.
Acaba o patchli olanın linki koyarsanız

• Beğen
Tepkiler: AHKE
AHKE

AHKE

Üye

patchli google playin son sürümu tel rootlu olması lazım

• Beğen
Tepkiler: rsmblz, 212celal ve demoın
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeşim deniyim o zaman tel destekler inşallah :) lisans kontrolünü lucky yle hallederiz :)
Lucky ile tek tek lisans onaylayacak diye uğraşmak yerine ben patchli google play kuruyorum ondan sonra hiç uğraşmıyorum :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Lucky ile tek tek lisans onaylayacak diye uğraşmak yerine ben patchli google play kuruyorum ondan sonra hiç uğraşmıyorum :)
bende öle yapacam lucky işe yaramadı zaten :) pacth liyorum ama hala lisans hatası veriyo olmazsa g.play i kurayım hem başka prolar içinde lazım olur :) hayda şimdide bu pro kurulmuyo lisans istedi die kaldırmıştım g.play i kurar tekrar bunu yüklerim diodum şimdide bu pro kurulmuyo hafıza dolu uyarısı veriyo ama bi sürü yer var anlamadım uğraşmayacam gayrı boşver gitsin ram bölede idare ediyo :)

xelarpic

Üye
Lucky nin içinde yamalı g.play kur diye bi yer var ben onu kurduktan sonra çalıştı, bide dalvik cache gibi bişey var orda kurmadan onuda yapman gerekebilir.

• Beğen
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Lucky cok ariza bisey telefon gariplesiyor yukleyince. Bende tele format arttigimda yada rom kurdugumda ilk patchli google play kuruyorum ondan sonra bida lisans sorunu olmuyor ek programada gerek kalmiyor

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve AHKE
najanaja

najanaja

Üye
ben yamalı g.play i kurdum zaten ama dedim gibi şimdi bu uygulamayı kuramıyom yetersiz hafıza deip kurmuyo :) ben hep lucky kuruyom sorun yok bi gariplikte yok :) neyse ilgin için saol kardeşim.

Üst Alt