Roehsoft Ram Expander (swap) V2.05 Premium

Sponsorlu Bağlantılar

AHKE

AHKE

Üye
ben yamalı g.play i kurdum zaten ama dedim gibi şimdi bu uygulamayı kuramıyom yetersiz hafıza deip kurmuyo :) ben hep lucky kuruyom sorun yok bi gariplikte yok :) neyse ilgin için saol kardeşim.
eger yuklemek istiosan formatla öle yukle sistem hafızasında yer olmadığı için öle diyor tel hafızası düşüktür büyuk ihtimal

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye
eger yuklemek istiosan formatla öle yukle sistem hafızasında yer olmadığı için öle diyor tel hafızası düşüktür büyuk ihtimal
yok kardeş bi bunun için tele formatmı atayım herşey gitsin olmaz o iş :) dedim gibi hafıza bol olay o deil şu an 500 mb civarı hafıza war telde ilk kurduğumda kurulmuştu zaten, lisans isteyince kaldırıp tekrar kurayım dedim sonra patch lerim die düşündüm bida kurulmadı işte :) ram yetiyo zaten de e fazla mal göz çıkarmaz dedik ondan yapacaktım o kadar da gerekmio açıkçası :) 1 gb ram var normalde 200-250 mb civarı kullanılabilir oluyo oyun oynarken düşüyo işte srıf ondan istediydim :)

ucx

ucx

Üye
Lisans kontrolüne takılıyor açılmıyor

UpOneTR

UpOneTR

Üye
:D pek anlamadm geri kaldırdm
Fakat hafızadaki 500mblik swap dosyasini nasil silcem :D

genco15

genco15

Üye
Galaxy w de calismiyor galiba:-(

uahg

Üye
Glxy w de calisiyor ama sorasinda tele tekrar rom atmk zorunda kaldim.kilitlendi tekrar acinca com.gapps gibi durduruldu hatasi aldim.

gr9nole

gr9nole

Üye
Samizel destan ordamisn

gr9nole

gr9nole

Üye
Bisey sorcamda

gr9nole

gr9nole

Üye
Bende galaxy tab 3.7,0 var yeni cikti bi kac ay oldu custom rom yuklu kernel stock rooted yaziyor xda da zram destekli kernelde var onu flashlayipta mi kullaniyim bu uygulamayi yoksa stock kernel olurmu uygulamayi kurdum actim bi hata almadim simdi bide zram mi daha iyi swap mi dicektim swap dersen bide ayarlari nasil olcak bu uygulamanın swappines fln ?

najanaja

najanaja

Üye
beyler size daha kolayını vereyim eğer paylaşımcı arkadaş bişey demiyecekse :) bunu deneyin hem ücretsiz hem çok kolay bi kullanımı var 2. önizlemedeki ekran geliyo kaç mb istiyosan yazıyosun create tıklıyosun sonra activate nin altında on'a tıklıyosun ik dk kada yapıyo swap işlemini. istediğin zaman yine programı açıp kolayca swap dosyasını siliyosun tavsiye ederim.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeşim hafıza kartının iyiyse class 10 gibi eğer hafıza kartında ext4 veya linux swap alanı oluşturup kernelinde destekliyorsa swapper gibi bişey kullanmanı tavsiye ederim arada ki farkı daha iyi görürsün. Ama hafıza kartın class 4 falansa hiç uğraşma derim yaptığının pek yararı olmuyor.

tomm

tomm

Üye
peki hafıza kartının ömrünü kısaltma gibi bir durum var mı bu uygulama ile

gr9nole

gr9nole

Üye
Omrunu kisaltiyormus pert ediyormus

gr9nole

gr9nole

Üye
Hafiza kartim class4 custom ro kullaniyom black kerneli yukledim xdadan 300mb swap olusturdum swapines 50 min fre kb 15 ysptim ext alabi yok hafıza kartinin ama oluşturdum dunde olusturmustum ayarlari farkli yapmıştım gta sa oynuyodum oyundan cikicaktim tablet dondu home tusuna basiyom 4 , 5 saniye aldi dokunmatik islemedi swap disable yaptim duzeldi bugün tekrar olusturdum bidaha donarsa yapmiycam classs 10 hafiza karti alacam overclock destekli kernel de yok o sorun daha hizli olurdu cihaz

emre.koc

emre.koc

Üye
ömrünü neden kısaltsın ? hafıza kartının hocam.

kimyaci97

kimyaci97

Üye
Her kernelde çalışmıyor calistigi kerneli bilen varmi acaba

sayman27

Üye
Abi olmuyo 128 kaliyoo

Üst Alt