İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
hyr yok sıfır ve şarja taktım şuan şarj başlanğıcı oluyor ve batarya soru işareti gözüküyor?

o soru işareti sorunu wpcentral da okumuştum da çözümünü okumamıştım orada var ama çözümü ama şarjın az bile olsa hiç girişme flaş olayına

acoustic

acoustic

Üye
o soru işareti sorunu wpcentral da okumuştum da çözümünü okumamıştım orada var ama çözümü ama şarjın az bile olsa hiç girişme flaş olayına
Şuan atıyorum bitmek üzere sıfır şarj ile hemde :)

Yüzde %70Falsh bi çözüm olmadı batarya işareti ve soru işareti aynı şekilde ekrana geldi servis yolu gözüktü hayır işler bana :(
Sıfır şarj ile yapılıyor flashlama korkmayın :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Şuan atıyorum bitmek üzere sıfır şarj ile hemde :)

Yüzde %70Falsh bi çözüm olmadı batarya işareti ve soru işareti aynı şekilde ekrana geldi servis yolu gözüktü hayır işler bana :(
Sıfır şarj ile yapılıyor flashlama korkmayın :)

senin telefona nazar değdi hiç sorunu yoktu telefonun ne alaka böyle olduki ?

luckysleven

luckysleven

Üye
gdr3 neden 8s ler için dağıtılmadı hala bu sefer baya beklettiler

CLUBX

Üye
geçici dosyaları silinmeyen ler için çözüm download işlemi yapan uygulamaları silip tekrar dan yüklemek örnek uc browser ,turkcel kutuphanem gibi yüzde yüz çözüm bende ki sıkıntı giderildi bende uc browserda download da veri olmamasına rağmen 100 mb geçici dosyada hafıza açıldı .....hayırlı olsun 8x lere data sense geldi ufak bi operasyonla
konuyu inceleyebilirsiniz Püf Noktası - Htc 8x Data Sense Aktif Etme

Son düzenleme:
evarietyw

evarietyw

Üye
htc 8s güzel bir cüzdanlı kılıf önerebilecek olan varmı ? internetten araştırmama rağmen hoşuma giden birşey bulamadım

luckysleven

luckysleven

Üye
htc 8s güzel bir cüzdanlı kılıf önerebilecek olan varmı ? internetten araştırmama rağmen hoşuma giden birşey bulamadım

o kılıflardan aman diyim alma : ) hem telefonun görüntüsünü berbat ediyor hem arka tarafta leke bırakıyor benim tavsiyem moshi nin ürünü ince kapak şeklinde olanları . 15-20 liraya internette bulunuyor

acoustic

acoustic

Üye

Ben kullanıyoum çok da memnunum, hem cüzdan hem kılıf ve hiç bir malzememi unutmuyorum sayeseinde:) deri ve birinci kalite bir ürün biraz pahalı aldım ama memnunum. 65 Tl+kdv :)

evarietyw

evarietyw

Üye
Ben kullanıyoum çok da memnunum, hem cüzdan hem kılıf ve hiç bir malzememi unutmuyorum sayeseinde:) deri ve birinci kalite bir ürün biraz pahalı aldım ama memnunum. 65 Tl+kdv :)

nerden aldın acaba

ygtmrl

Üye
arkadaşlar oyunları indirdiğimde açmak için dokunun yazıyo dokununca şirket uygulaması yüklenemiyor yazıyor niçin yardım edermisiniz ??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar oyunları indirdiğimde açmak için dokunun yazıyo dokununca şirket uygulaması yüklenemiyor yazıyor niçin yardım edermisiniz ??
cihazınız unlock olmadığı için mağaza dışından yükleme yapmaya çalıştığınızda bu uyarıyla karşılaşırsınız.

ygtmrl

Üye

Üst Alt