Püf Noktası Htc 8x Data Sense Aktif Etme

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8x Data Sense Aktif Etme
Htc uygulamalarından bağlantı ayarı uygulamasını açıyoruz . Alttaki 3 noktadan manueli seçiyoruz.
-Ülke: Avusturalya
-Operatör: Optus

şeklinde ayarlayıp kaydediyoruz ve uygulamalar listesinde data sense çıkıyor ve açıyoruz. Daha sonra aynı yerden ayarlarınızı otomatiğe çevirebilirsiniz

Kaynak:

Not: Deneyenler sonucu belirtirse diğer 8x kullanıcılarına bilgi olur ..

CLUBX

Üye
eyvallah dostum mükemmel . . . . . çalışıyor yalnız operator yes optus ...

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
leeshore

leeshore

Üye
8S te işe yaramıyor :(

fk555897

fk555897

Üye
Data Sense ne işe yarıyor?

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Data Sense ne işe yarıyor?

kotanı kontrol atında tutmana yarıyor .. aslında operatörler bu hizmeti veriyor zaten de nedense bu data sense kullanıcılar için olmazsa olmaz oldu : )

katil_197

katil_197

Üye
şebeke sorunu yaşıyabilirsiniz yaptıktan sonrave doğru verileri elde edemezsiniz bi çeşit sahte data sense

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
şebeke sorunu yaşıyabilirsiniz yaptıktan sonrave doğru verileri elde edemezsiniz bi çeşit sahte data sense

paşam sen neden böyle hırs yaptın her yerde o olmaz bu olmaz falan ben anlamadım seni .. Data sense zaten gdr2 ile yurtdışında 8x lere geldi doğru ölçüm yapar yada yapmaz orasını bilemem ama lumialarda da herzaman doğru ölçüm yapmadığın bir çok yerde okudum

katil_197

katil_197

Üye
Ne hırsı opeerator değişince şebekede sorun yaşanıyor bilmesem soylemem..
paşam sen neden böyle hırs yaptın her yerde o olmaz bu olmaz falan ben anlamadım seni .. Data sense zaten gdr2 ile yurtdışında 8x lere geldi doğru ölçüm yapar yada yapmaz orasını bilemem ama lumialarda da herzaman doğru ölçüm yapmadığın bir çok yerde okudum
Birde Lumialarda Doğru sonuç Veriyor

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Ne hırsı opeerator değişince şebekede sorun yaşanıyor bilmesem soylemem..
Birde Lumialarda Doğru sonuç Veriyor

tamam katil kardeşim dediğin gibi olsun biz yazalım insanlar ne isterlerse onu yapsınlar olur mu ? : )

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar tartışmaya gerek yok deneme yanılma yöntemi ile anlaşışır her şey. :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tartışmaya gerek yok deneme yanılma yöntemi ile anlaşışır her şey. :)

yok be hocam ne tartışıcam ben yazayım da dediğim gibi birilerinin işine yararsa ne mutlu bize : )

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt