------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye

Nasıl iyimi

muratvemine

muratvemine

Üye
Iyi bence :) Pil durumlari bnden srulur

• Beğen
Tepkiler: .caner.

NanoTechnology

Üye
Sa usb sarji bilgisayara takinca hic şarj etmiyo sizce bu neden kaynaklanıyor prize takinca hizli bir şekilde sarj oluyor.
Ediyor ediyorda hem kullanmayacaksın hemde çok yavaş. Yani USB portuna bağlayıp ekranı kapatacaksın hiçbir işlem yapmayacak. 7-8 saatte şarj oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: bela55
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pc şarjını mümkün olduğunca kullanmama taraftarıyım.Test ettiğim ve paylaştığım bir ayrıntıydı batarya ömrünü kısalttığı konusunda.Dosya alışverişini ise bir çok alternatif program ile yapmak mümkün :oke:

• Beğen
Tepkiler: bela55

NanoTechnology

Üye
Pc şarjını mümkün olduğunca kullanmama taraftarıyım.Test ettiğim ve paylaştığım bir ayrıntıydı batarya ömrünü kısalttığı konusunda.Dosya alışverişini ise bir çok alternatif program ile yapmak mümkün :oke:
Kim uğraşacak onla :D USByi tak 5dkda atıyor dosyaları. Ben şahsen uğraşmam. Samsung Servisdeki adamda iyi. Hangi telefonu götürürsen götür önce batarya değişimi yapıyor :D

berkde

Üye
merhaba benim samsung s4 gt-i9500 telefonum var. samsung update sitesinden 4.3 sürümünü yükledim ama root yapamadım lütfen yardım edin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kim uğraşacak onla :D USByi tak 5dkda atıyor dosyaları. Ben şahsen uğraşmam. Samsung Servisdeki adamda iyi. Hangi telefonu götürürsen götür önce batarya değişimi yapıyor :D
Oservisin adresi neresiymiş :) tercih meselesi bazen arkadaşlar bu konuda tavsiye istiyorlar bende tecrübelerim doğrultusunda paylaşıyorum tercih sizin :oke:

merhaba benim samsung s4 gt-i9500 telefonum var. samsung update sitesinden 4.3 sürümünü yükledim ama root yapamadım lütfen yardım edin
Öncelikle cihazınıza hangi ülke sürümünü yüklediniz belirtirmisiniz. ?

Son düzenleme:
eroskop100

eroskop100

Üye
Bende root var ya mg9 atsam unroot için sayaç yine artar mı ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: eroskop100

NanoTechnology

Üye
Samsun Saathane'deki servis :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman

berkde

Üye
Rusya surumunu yukledim

frowell

frowell

Üye
Bu güncellemenin geleceği yok. S4 e MJ9 atmak istiyorum herhangi bir riski var mı? Garanti vs.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rusya surumunu yukledim
Öncelikler bilginiz olmadığını düşünerek bilgilendirme yapmamda fayda var artık cihazınız garanti dışı kaldığını biliniz.Çünkü son 4.3 güncellemelerinde bootloader kilidi knox ile birlikte gelmekte eski sürümlerde ülkeler arası yükleme işlemleri artık yok çözümü bulunana kadar root işlemi için henuz deneme şansım olmadı eğer isterseniz denemek için dosyayı verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

berkde

Üye
Abi sen garanti gitti diyince korktum. 4.2.2 yi tekrar yuklesem garanti geri gelir mi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi sen garanti gitti diyince korktum. 4.2.2 yi tekrar yuklesem garanti geri gelir mi
Malesef bence hiç root yapmadan bekle zaten 4.2.2 ye geri dönsende sayaç aktif artık yani 1 yada ne kadar rom yüklersen artıyor ,çözüm bulunana kadar 4.3 de beklemeni tavsiye ederim

berkde

Üye
Abi beni korkutuyosun suan elimden ne gelir 4.2 yi yuklesem garanti gelmicek mi root yapmadim zaten 4.2 ye donsem olmaz mi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi beni korkutuyosun suan elimden ne gelir 4.2 yi yuklesem garanti gelmicek mi root yapmadim zaten 4.2 ye donsem olmaz mi
Korkacak bişey yok illaki çözümü çıkar ben uyarı yazmıştım ama sanırım dikkatinizden kaçmış.4.2 yüklemede imei silinir dikkat et sonrasında baya uğraştırıyor.

berkde

Üye
Abi cok soru sordum ama tam anlayamadim garabtinin geri gelmesi icin ne yapmam lazim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi cok soru sordum ama tam anlayamadim garabtinin geri gelmesi icin ne yapmam lazim
Beklemen gerek kardeşim zira 4.3 sayaç olayi çözümünü takip ediyorum paylasilirsa açıklama yapacam. rica ederim burası sorularınıza elimizden geldiğince cevap vermek için var :oke:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve .caner.
muratvemine

muratvemine

Üye
Samsung galaxy s4 her seyiyle sorun bi telefon oldu :) Insallah s5 de bu azizlige ugramaz.

Note 2 den sonra çıktığı halde, note 2 den daha ağır bi telefon oldu.Note 2 gayet stabil bence.S4 sanki aceleye gelmis gibi...

Bugun lg nexus 5 android 4.4 izledim akiyor telefon.Saf android gibisi var mi yaa.
Samsung ise kendi sacma sapan uygulamalariyla(s healt,ani albumu,Flipboard,Group play)Özellikle galeri ve kamera programi hic stabil degiller.Şimdi birde knox olayi cikti.
Ultra aşırı ısınma sorununu katmiyorum bile.
Samsung saf androide dönmeli.Touchwiz arayuz, galeri, kamera,rehber vs sistem programlari orjinal saf androiddekinden olmali.S4 gibi telefon rehbere 3 4 sn de giriyor.
Touchwiz , sensorler, sistem programlari rami islemciyi cok yoruyor.

Insallah bunlar s5 de olmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: frowell

Üst Alt