Haber Microsoft Facebook Entegrasyon Hatası Üzerinde Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Facebook Entegrasyon Hatası Üzerinde Çalışıyor

Son günlerde kullanıcılardan gelen şikayetler üzerine Microsoft harekete geçti ve Windows Phone Facebook entegrasyonunda bir hata oluştuğu belirlendi

83CF1104 hata kodu veren sistem, Facebook Chat,durum güncellemeleri ve profil fotoğraflarında sorun çıkartıyordu.

Windows Phone başkanı Joe Belfiore konuyla ilgili twitter üzerinden yaptığı açıklama:
"Biz konuşurken Facebook ekibi bir düzeltme üzerinde çalışmaktadır" dedi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
senkronizasyon değilde Facebook uygulaması acayip yavaş

alical33

alical33

Üye
mesajlar bölümünde anında geliyor çok memnunum ama uygulamada bildirimler kaç saat sonra geliyor

Akhtoher

Akhtoher

Üye
İyi haber teşekkürler :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Haber için çok teşekkürler,geç bile kalındı.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
live tile ın güncellenmemesi sinir bozucu umarım bunu da düzeltirler.gerçi bu ben live tile ı facebook uygulamasıyla alakalımı tam bilemiyorum ama umuyorum işte :) haber için teşekkürler...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet bu haber iyi oldu, çünkü ben dahil bir çok kullanıcı bu durumdan şikayetçiydi. Haber için :tşk:

sekajmer

sekajmer

Üye
hiç bir sorun yaşamıyorum facebookla ilgili ama sorunlarla ilgilenmesi güzel
rudy huyn bir facebook uygulaması yapsa hemen 2 hafta sonra resmi facebook, sayfa yöneticisi,fb Messenger yayınlarlar

respection123

Üye
hiç bir sorun yaşamıyorum facebookla ilgili ama sorunlarla ilgilenmesi güzel
rudy huyn bir facebook uygulaması yapsa hemen 2 hafta sonra resmi facebook, sayfa yöneticisi,fb Messenger yayınlarlar
Yapsa oda

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
topluca rudy e mail atalım olmazmı ;) ingilizcesi iyi olan biri yazsın buraya bizde altına imzamızı çakıp atalım birlikten facebook doğar adıda 6book olur :kop:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rudy kısa donemde planları içerisinde Facebook uygulaması olmadığını söyledi. Şu anda 6snap üzerinde yoğunlaşmış durumda.

respection123

Üye
Facebook niye tüm uygulamalarını aynı yapmıyor.İOS un farklı arayüze sahip :hmmm

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İos uygulamasını Microsoft yapmıyor ki. Facebook yapıyor. Windows Phone uygulamasını ise Facebook yapmıyor Microsoft kendisi yapıyor.
Microsoft Niye tüm facebook uygulamalarını aynı yapmıyor.İOS un farklı arayüze sahip :hmmm

respection123

Üye
İos uygulamasını Microsoft yapmıyor ki. Facebook yapıyor. Windows Phone uygulamasını ise Facebook yapmıyor Microsoft kendisi yapıyor.
Yanlışıkla Microsoft yazmışım;
Facebook niye tüm platformlara aynı arayuzde uygulama vermiyor :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanlışıkla Microsoft yazmışım;
Facebook niye tüm platformlara aynı arayuzde uygulama vermiyor :hmmm
firmaların kendi platformlarında kullandığı arayuz konseptine uyumlu olması gerekiyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
çalışmaları güzel

katil_197

katil_197

Üye
microsoft niye facebook güncellemiyor :Dfacebook ekibi uygulamasını istiyorsanız microsofta söyleyin java desteği versin :d

alasulumurat

alasulumurat

Üye
bu arada Facebook senkornizasyon sorunu düzeldi. Bende problem var diyordu şimdi denedim bağlandı...

Üst Alt