Kodu girince bu ekrandan başka bir şey gelmiyor
o değilde acaba lumia serisi için farklı bir kod olma ihtimali varmı ya yada gdr3 gelsin denemek lazım
aslında bu kodları internette paylaşmışlardır hatta geçenlerde bunla ilgili forumda bir kaç şey yapılıyor tam olarak ne yapıldığını unuttum da o kodaları biraz araştırırsak buluruz belkihocam bence var .. Hatta bu sistemin içinde gizli kalmış bir sürü şey var ama önemli olan onları bulmak işte . Ben xda dan bu konuda performans beklerdim ama ordan da hiç ses çıkmıyor şans eseri denk geldim bu koda.. ama dediğim gibi bende gdr3 yok gdr2 bile kurulu değilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kodu girdikten sonra bu ekran geliyor. hatta uygulama şeklinde de uygulama listesinde gözüküyor
Ayrıca artık arama tuşuna farkı arama motorlarını ekleyebiliyoruz ..
bunu nasıl yapıyoruz ?
htc 8s oldu![]()
yanlız telefonun tüm titreşimi kapandı bende arama gelince bile titremiyor![]()
bn nededim ama sistemde tek alt tuş titreşimini kapatamazsın bu arada o tum titreşimi kapatma kodu lumia lardada vardiye biliyorumaynen : ) olsun şarjın daha uzun gider : ) benim için hava hoş zaten titreşim kullanmıyordum bugüne kadar kullandığım telefonlarda hep kapattım titreşimi olsada olur olmasada olur .Zaten dikkatli telefondan cepteyken daha yüksek zil sesi çal özelliği açıkbu arada bu kod nokia wp7 lerde aktifmiş bilginize ..
keşke ekran titreşimi de olsa 5800 xm gibineden bilmiyorum ama o titreşim benim çok hoşuma gidiyor![]()
Arama butonuna zaten farklı arama motorlarını kullana biliyoruz. Ben de Google var mesela. Orjinali yandex ti geçen yıl.Bugün yabancı forumlardan birini gezerken biri alttaki 3 tuşun titreşiminin nasıl kapatılacağını yazmış. En başta yöntem pek inandırıcı gelmedi ama denedim sonunda o saçma titreşimi kapadım : ) Aylardır Ms bu basit özelliği güncelleme ile vermiyordu bugün bu yöntemi şans eseri arka sayfalarda kalmış bir konu içerisinde bulduğum için oldukça mutluyum : )
Neyse fazla uzatmadan yöntemini yazıyorum .
##634# yi tuşluyoruz ve karşımıza test ekranı geliyor. Oradan vibration testi seçiyoruz ve başlatıyoruz. Test bittikten sonra adımları takip ediyoruz test tamamlandıktan sonra uygulamadan çıkıyoruz ve tuşların titreşimi kapanıyor fakat telefona res atarsanız adamın dediğine göre titreşim yine açılıyor ama hiç fark etmez yöntemi belli artık : )))
Ayrıca artık arama tuşuna farkı arama motorlarını ekleyebiliyoruz ..
Not: 8s de denenmiştir büyük ihtimal 8x lerde de olur ama lumialarda olurmu bilmiyorum denemesi bedava kolay gelsin![]()
Htc 8x oldu ama alışmıştık titreşime şimdi de garibime gitti
keşke ekran titreşimi de olsa 5800 xm gibi
Arama butonuna zaten farklı arama motorlarını kullana biliyoruz. Ben de Google var mesela. Orjinali yandex ti geçen yıl.