Püf Noktası Alt 3 Tuş Titreşimini Kapatma&arama Tuşuna Yandex Ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Kodu girince bu ekrandan başka bir şey gelmiyor :agla2:

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Kodu girince bu ekrandan başka bir şey gelmiyor :agla2:

hadi ya kötü olmuş bu .. bizde baya test ekranı falan çıkıyor detaylı bir test falan hemde : ) Ben hala o kod yada test ekranı ile bu olanların arasındaki bağlantıyı çözemedim ama üzümünü ye bağını sorma diye boşa dememişler : )

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o değilde acaba lumia serisi için farklı bir kod olma ihtimali varmı ya yada gdr3 gelsin denemek lazım

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
o değilde acaba lumia serisi için farklı bir kod olma ihtimali varmı ya yada gdr3 gelsin denemek lazım

hocam bence var .. Hatta bu sistemin içinde gizli kalmış bir sürü şey var ama önemli olan onları bulmak işte . Ben xda dan bu konuda performans beklerdim ama ordan da hiç ses çıkmıyor şans eseri denk geldim bu koda.. ama dediğim gibi bende gdr3 yok gdr2 bile kurulu değil

kodu girdikten sonra bu ekran geliyor. hatta uygulama şeklinde de uygulama listesinde gözüküyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hocam bence var .. Hatta bu sistemin içinde gizli kalmış bir sürü şey var ama önemli olan onları bulmak işte . Ben xda dan bu konuda performans beklerdim ama ordan da hiç ses çıkmıyor şans eseri denk geldim bu koda.. ama dediğim gibi bende gdr3 yok gdr2 bile kurulu değil

kodu girdikten sonra bu ekran geliyor. hatta uygulama şeklinde de uygulama listesinde gözüküyor
aslında bu kodları internette paylaşmışlardır hatta geçenlerde bunla ilgili forumda bir kaç şey yapılıyor tam olarak ne yapıldığını unuttum da o kodaları biraz araştırırsak buluruz belki

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bende olmuyor denedimama yinede :tşk:

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi

valla arama motoru kendi kendine oldu ben birşey yapmadım : ) çok büyük ihtimal artık res de atmayacak telefon gdr2 ve gdr3 ile . Çünkü arama motoru değişen sürümlerde dikkat ettim res sorunu yoktu

evarietyw

evarietyw

Üye
yanlız telefonun tüm titreşimi kapandı bende arama gelince bile titremiyor :)şu arama motorunu değiştirmeyi birisi anlatabilirmi

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
yanlız telefonun tüm titreşimi kapandı bende arama gelince bile titremiyor :)

aynen : ) olsun şarjın daha uzun gider : ) benim için hava hoş zaten titreşim kullanmıyordum bugüne kadar kullandığım telefonlarda hep kapattım titreşimi olsada olur olmasada olur .Zaten dikkatli telefondan cepteyken daha yüksek zil sesi çal özelliği açıkbu arada bu kod nokia için wp7 lerde aktifmiş fakat lumia 928de de görüntülenmiş bilginize ..

katil_197

katil_197

Üye
aynen : ) olsun şarjın daha uzun gider : ) benim için hava hoş zaten titreşim kullanmıyordum bugüne kadar kullandığım telefonlarda hep kapattım titreşimi olsada olur olmasada olur .Zaten dikkatli telefondan cepteyken daha yüksek zil sesi çal özelliği açıkbu arada bu kod nokia wp7 lerde aktifmiş bilginize ..
bn nededim ama sistemde tek alt tuş titreşimini kapatamazsın bu arada o tum titreşimi kapatma kodu lumia lardada vardiye biliyorum

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca vibration test yapınca titreşimin kapanması bugmuş : )

fath353

Üye
Htc 8x oldu ama alışmıştık titreşime şimdi de garibime gitti

alical33

alical33

Üye
lumialarda yemiyor :)

ON9

ON9

Üye
neden bilmiyorum ama o titreşim benim çok hoşuma gidiyor :)
keşke ekran titreşimi de olsa 5800 xm gibi
Bugün yabancı forumlardan birini gezerken biri alttaki 3 tuşun titreşiminin nasıl kapatılacağını yazmış. En başta yöntem pek inandırıcı gelmedi ama denedim sonunda o saçma titreşimi kapadım : ) Aylardır Ms bu basit özelliği güncelleme ile vermiyordu bugün bu yöntemi şans eseri arka sayfalarda kalmış bir konu içerisinde bulduğum için oldukça mutluyum : )

Neyse fazla uzatmadan yöntemini yazıyorum .

##634# yi tuşluyoruz ve karşımıza test ekranı geliyor. Oradan vibration testi seçiyoruz ve başlatıyoruz. Test bittikten sonra adımları takip ediyoruz test tamamlandıktan sonra uygulamadan çıkıyoruz ve tuşların titreşimi kapanıyor fakat telefona res atarsanız adamın dediğine göre titreşim yine açılıyor ama hiç fark etmez yöntemi belli artık : ))) :smartass:

Ayrıca artık arama tuşuna farkı arama motorlarını ekleyebiliyoruz ..

Not: 8s de denenmiştir büyük ihtimal 8x lerde de olur ama lumialarda olurmu bilmiyorum denemesi bedava kolay gelsin :sirit:
Arama butonuna zaten farklı arama motorlarını kullana biliyoruz. Ben de Google var mesela. Orjinali yandex ti geçen yıl.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8x oldu ama alışmıştık titreşime şimdi de garibime gitti

aynen ama zırt zırt titremesinden iyidir zaten normal titreşimide kullanmıyordum komple kapandı gitti işte : )
keşke ekran titreşimi de olsa 5800 xm gibi
Arama butonuna zaten farklı arama motorlarını kullana biliyoruz. Ben de Google var mesela. Orjinali yandex ti geçen yıl.

bazı 8s ve 8x lerde arama motoru değişmiyordu hatta değiştirmek için ayar bile yoktu bugün ne olduysa o kodu girdikten sonra bir anda yandex açıldı ve ileri düzey ayarlara arama motoru seçeneği eklendi

Üst Alt