Öneri Ekran Kartı Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Değişimi
iyi günler arkadaşlar dell marka i5 8 gb ram ati radeon hd 8730m ekran kartlı bir laptobum var bu laptopta 2 ekran kartı var diğeride intel hd graphics 4000 ancak pes 2013 settingse girdiğimde intel olan gözüküyor ve oyunda kasıyor değiştirilebilir grafik ayarlarından yüksek performans seçtim yinede olmadı sağ tıkladığımda da ekran kartı seçimi çıkmıyor yardım edebilirmisiniz ??

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bendede HD 7670M var oyunlarda otomatik olarak değişiyor ekran kartı Pes 13 daha denemedim yüklüyorum şuan inşallah bendede olmaz öyle bir sorun. Biraz klasik olacak ama driverları güncelledinmi ?

Uhops

Uhops

Üye
Aynı konudan 2 tane mı açtın??

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcı bölümünde durum ne ?

akondd

akondd

Üye
oyuna sağ tıkla grafik işlemcisi kısmından yüksek performanslı grafik işlemcisini seç

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Ben şimdi denedim Pes 13 ü masaüstünde olduğum için İntel 4000 Graphicsi görüyor haliyle o yüzden kötü diyor en yüksek çözünürlük ve grafik ayarlarını yüksek yaptım oyun çok akıcı yani oyuna girince değişiyor benim ekran kartı ve ben bu ekran kartıyla NFS Most Wanted 2 ve Driver San Francisco oynuyorum gayet akıcı herhangi bir problemim yok seninkini anlayamadım internettede var böyle problemleri olan bak biraz bulabilirsin belki çözüm..

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Ben şimdi denedim Pes 13 ü masaüstünde olduğum için İntel 4000 Graphicsi görüyor haliyle o yüzden kötü diyor en yüksek çözünürlük ve grafik ayarlarını yüksek yaptım oyun çok akıcı yani oyuna girince değişiyor benim ekran kartı ve ben bu ekran kartıyla NFS Most Wanted 2 ve Driver San Francisco oynuyorum gayet akıcı herhangi bir problemim yok seninkini anlayamadım internettede var böyle problemleri olan bak biraz bulabilirsin belki çözüm..
bu ayarlari nerden yaptn

Takipçi Satın Al

Üst Alt