Püf Noktası Alt 3 Tuş Titreşimini Kapatma&arama Tuşuna Yandex Ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Alt 3 Tuş Titreşimini Kapatma&arama Tuşuna Yandex Ekleme
Bugün yabancı forumlardan birini gezerken biri alttaki 3 tuşun titreşiminin nasıl kapatılacağını yazmış. En başta yöntem pek inandırıcı gelmedi ama denedim sonunda o saçma titreşimi kapadım : ) Aylardır Ms bu basit özelliği güncelleme ile vermiyordu bugün bu yöntemi şans eseri arka sayfalarda kalmış bir konu içerisinde bulduğum için oldukça mutluyum : )

Neyse fazla uzatmadan yöntemini yazıyorum .

##634# yi tuşluyoruz ve karşımıza test ekranı geliyor. Oradan vibration testi seçiyoruz ve başlatıyoruz. Test bittikten sonra adımları takip ediyoruz test tamamlandıktan sonra uygulamadan çıkıyoruz ve tuşların titreşimi kapanıyor fakat telefona res atarsanız adamın dediğine göre titreşim yine açılıyor ama hiç fark etmez yöntemi belli artık : ))) :smartass:

Ayrıca artık arama tuşuna farkı arama motorlarını ekleyebiliyoruz ..

Not: 8s de denenmiştir büyük ihtimal 8x lerde de olur ama lumialarda olurmu bilmiyorum denemesi bedava kolay gelsin :sirit:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: acoustic

katil_197

katil_197

Üye
Bugün yabancı forumlardan birini gezerken biri alttaki 3 tuşun titreşiminin nasıl kapatılacağını yazmış. En başta yöntem pek inandırıcı gelmedi ama denedim sonunda o saçma titreşimi kapadım : ) Aylardır Ms bu basit özelliği güncelleme ile vermiyordu bugün bu yöntemi şans eseri arka sayfalarda kalmış bir konu içerisinde bulduğum için oldukça mutluyum : )

Neyse fazla uzatmadan yöntemini yazıyorum .

##634# yi tuşluyoruz ve karşımıza test ekranı geliyor. Oradan vibration testi seçiyoruz ve başlatıyoruz. Test bittikten sonra adımları takip ediyoruz test tamamlandıktan sonra uygulamadan çıkıyoruz ve tuşların titreşimi kapanıyor fakat telefona res atarsanız adamın dediğine göre titreşim yine açılıyor ama hiç fark etmez yöntemi belli artık : ))) :smartass:

Not: 8s de denenmiştir büyük ihtimal 8x lerde de olur ama lumialarda olurmu bilmiyorum denemesi bedava kolay gelsin :sirit:
yalnız böyle birşey olmaz çünkü sistemde bunun kodları yok ??? lumailarda o kod modem firmware ve renk göstermeye yarıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
yalnız böyle birşey olmaz çünkü sistemde bunun kodları yok ??? lumailarda o kod modem firmware ve renk göstermeye yarıyor

nasıl olamaz olmayan şeyi neden yazayım buraya şuanda tuşlarım titremiyor 50 kere bastım titremiyor inşallahta bozulmuştur hiç çalışmaz birdaha hoş adam resden sonra yine çalışmaya başlıyor demiş ama aksi bir durum olmadığı sürece res atmıyorum tele zaten : )

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben L920 de denedim tuşalamyı yapıyorum ancak bizde vibration testi seçme gibi bir şey yok sadece 3 tane bilgi veriyor o kadar bu arada sende gdr3 yüklümü beelki onunlada ilgili olabilir

katil_197

katil_197

Üye
nasıl olamaz olmayan şeyi neden yazayım buraya şuanda tuşlarım titremiyor 50 kere bastım titremiyor inşallahta bozulmuştur hiç çalışmaz birdaha hoş adam resden sonra yine çalışmaya başlıyor demiş ama aksi bir durum olmadığı sürece res atmıyorum tele zaten : )
ben sanki yalan söylüyonuz dedim tavrınız iç açıcı değil...

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
ben L920 de denedim tuşalamyı yapıyorum ancak bizde vibration testi seçme gibi bir şey yok sadece 3 tane bilgi veriyor o kadar bu arada sende gdr3 yüklümü beelki onunlada ilgili olabilir

yok ben flaşladım telefonu gdr2 öncesine döndüm gdr2 bile yok yani bende
ben sanki yalan söylüyonuz dedim tavrınız iç açıcı değil...

dostum oraya yaptım oldu demişim sen hala olamaz diyorsun .. ne yazmamı bekliyorsun evet yaptım ama olamaz bu arkadaşlar siz yinede yaptığımı varsayın mi demeliydim acaba ?

serecans

serecans

Üye
bende de yok 3 tane yazı geliyor o kadar.

narnia16

narnia16

Üye
Tartışmaya gerek yok. Durum şu ki hTc cihazlarda oluyor Lumialarda olmuyor :D

katil_197

katil_197

Üye
yok ben flaşladım telefonu gdr2 öncesine döndüm gdr2 bile yok yani bende

dostum oraya yaptım oldu demişim sen hala olamaz diyorsun .. ne yazmamı bekliyorsun evet yaptım ama olamaz bu arkadaşlar siz yinede yaptığımı varsayın mi demeliydim acaba ?[/quote
TMM da lumialarda OLMAZ :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumai serisinde olmuya bilir diye arkadaşımız belitmiş zaten htc lerde olabilir arkadaşlar tartışma çıkarmaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn ve luckysleven

Bar_Fedaisi

Üye
Htc telefonuma denedim oldu, titreşim gitti. Ammaaa telefonu kapatıp açınca geri geldi :)
Yani telefona reset atınca değil, restart atınca titreşim geri geliyor.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Htc telefonuma denedim oldu, titreşim gitti. Ammaaa telefonu kapatıp açınca geri geldi :)
Yani telefona reset atınca değil, restart atınca titreşim geri geliyor.

neyse işte hemen hemen aynı şeyler sonuçta kapandı mı kapandı : ))Ve arkadaşlar bu kodu girdikten sonra çok ilginçtir ki arama tuşuna artık yandex ekleyebiliyoruz işte bu süper oldu . Bu kod ile nasıl oldu bunlar bilemiyorum ama keyifli oldu . Sanırım res sorununu da çözmüş olduk çünkü dikkat ettim arama tuşuna farklı arama motorlarını ekleyebilenler de res sorunu olmuyordu

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Şu saçma titreşimi bende sevmiyorum 920 var kapatma şansım olsa 2 dk durmam sinir bozucu

erndrdyk

erndrdyk

Üye
neden bilmiyorum ama o titreşim benim çok hoşuma gidiyor :)

• Beğen
Tepkiler: aamet1991 ve ON9
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
neden bilmiyorum ama o titreşim benim çok hoşuma gidiyor :)

telefonu ilk aldığımda benimde hoşuma gidiyordu ama bir zaman sonra titreyince böyle mekanik tiz bir ses gelmeye başladı titreşim motorundan yani telefon çaldığı zamanki gibi titremiyor tuşlar ve ritmi bozulmaya başladı iyicene sinir bozucu bir hal almıştı

enessrsy

enessrsy

Üye
Ben telefonu düşürdüm titreşim şu anda elle zor hissedilir derecede zayıf, o problem kendiliğinden kayboldu ama aramalarda sessize alamıyorum maalesef :)

skynet

Üye
Keşke lumia cihazlarında da işe yarasa :vur

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu düşürdüm titreşim şu anda elle zor hissedilir derecede zayıf, o problem kendiliğinden kayboldu ama aramalarda sessize alamıyorum maalesef :)

ters çevirip sessize alma yok mu lumialarda ?

leeshore

leeshore

Üye
Arama tuşunu nasıl değiştiriyoruz ?

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Keşke lumia cihazlarında da işe yarasa :vur

hocam yanlış bilmiyorsam sende baya rahatsızdın bu titreşim saçmalığından .. ben kurtuldum valla darısı senin başına : )
Arama tuşunu nasıl değiştiriyoruz ?

benim arama tuşu çok enteresandır ki kendi kendine değişti. Yani bu kodu yazıp işlemleri yapıp çıktıktan sonra ne alakaysa arama tuşuna bastım bir baktım yandex olmuş . Hemen ie iler düzey ayarlara baktım 7 aydır olmayan arama motorunu değiştir özelliği aktif olmuş : )

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt