luckysleven
Üye
Alt 3 Tuş Titreşimini Kapatma&arama Tuşuna Yandex Ekleme
Bugün yabancı forumlardan birini gezerken biri alttaki 3 tuşun titreşiminin nasıl kapatılacağını yazmış. En başta yöntem pek inandırıcı gelmedi ama denedim sonunda o saçma titreşimi kapadım : ) Aylardır Ms bu basit özelliği güncelleme ile vermiyordu bugün bu yöntemi şans eseri arka sayfalarda kalmış bir konu içerisinde bulduğum için oldukça mutluyum : )
Neyse fazla uzatmadan yöntemini yazıyorum .
##634# yi tuşluyoruz ve karşımıza test ekranı geliyor. Oradan vibration testi seçiyoruz ve başlatıyoruz. Test bittikten sonra adımları takip ediyoruz test tamamlandıktan sonra uygulamadan çıkıyoruz ve tuşların titreşimi kapanıyor fakat telefona res atarsanız adamın dediğine göre titreşim yine açılıyor ama hiç fark etmez yöntemi belli artık : )))
Ayrıca artık arama tuşuna farkı arama motorlarını ekleyebiliyoruz ..
Not: 8s de denenmiştir büyük ihtimal 8x lerde de olur ama lumialarda olurmu bilmiyorum denemesi bedava kolay gelsin
Neyse fazla uzatmadan yöntemini yazıyorum .
##634# yi tuşluyoruz ve karşımıza test ekranı geliyor. Oradan vibration testi seçiyoruz ve başlatıyoruz. Test bittikten sonra adımları takip ediyoruz test tamamlandıktan sonra uygulamadan çıkıyoruz ve tuşların titreşimi kapanıyor fakat telefona res atarsanız adamın dediğine göre titreşim yine açılıyor ama hiç fark etmez yöntemi belli artık : )))

Ayrıca artık arama tuşuna farkı arama motorlarını ekleyebiliyoruz ..
Not: 8s de denenmiştir büyük ihtimal 8x lerde de olur ama lumialarda olurmu bilmiyorum denemesi bedava kolay gelsin

Son düzenleme: