Tavsiye Diğer Klasörü Şişti.. Yardım Lütfen??

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
Diğer Klasörü Şişti.. Yardım Lütfen??
arkadaşlar diğer klasörüm an itibariyle 5.9 gb olarak görünüyor. Son bikaç gündür vkizle.com sitesinden film izliyorum. Sebebi bu olabilir mi?? İe geçmişini sildim değişiklik olmadı. Ne yapabilirim arkadaşlar hafıza kalmadı :(

serecans

serecans

Üye
ayrlar depolama alnı telefon a gir en altta geçici dosyalar var oraya gir sil bir bak bakalım azalıyor mu .

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
Bende çalışmıyor ya o silme işlevi. Hem baktım sadece 600 mb görünüyor. Garip birşey fark ettim. Telefon depolamaya girince hafıza dağılımında resimler=10.6 gb olarak görünüyor. Kapasite kontrolünde ise Fotoğraflar=3.2 gb olarak görünüyor. Anlaşılan telefon depolama uygulaması diğer klasorunu foto olarak algılıyor. Kapasite kontrolü ise diğer olarak gösteriyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
uygulamalardan. Teker teker kontrol et.

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım. Uygulamalardan kontrol et derken ne demek istedin? Nasıl bir kontrol yapabilirim.

luckysleven

luckysleven

Üye
film izliyorum demişsin bunun diğer klasörünü ciddi oranda şişirdiği kesin birşey

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece film hector programında sıkıntı oluyor diye biliyordum. Onun için normal tarayıcıdan izledim ve şok oldum ya saçmalık bu. Sistem on belleğe aldığı dosyaları ayıklayıp silemiyor

luckysleven

luckysleven

Üye
ben sadece film hector programında sıkıntı oluyor diye biliyordum. Onun için normal tarayıcıdan izledim ve şok oldum ya saçmalık bu. Sistem on belleğe aldığı dosyaları ayıklayıp silemiyor

o şişme olayı artık normal bir durummuş gibi kabul etmek lazım .. esas saçmalık adamlar güncellemeyle gereksiz dosyaları sil özelliği veriyor ama çalışmıyor sadece görüntü : )

• Beğen
Tepkiler: remzi33
remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
o ayrı Bi saçmalık zaten. Peki hard reset çözüm mu benim soruna :))

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
yk tövbe film izlemicm tlfndan artk :) en azından gdr3 gelene kadr :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
indirdiğin programları aç ne yapmışsın kontrol et. Mesela ben youyunbe programından bir kaç video indirdim o yer kaplıyor. Bunun gibi

blackcemre

Üye
symbian da bile böyle bir sorun yoktu.gdr3 onizleme versiyonuyla dorun çozuluyor.

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
gdr3 onizleme işe yaramıyor malesef

eyup ensar

eyup ensar

Üye
arkadaşlar diğer klasörüm an itibariyle 5.9 gb olarak görünüyor. Son bikaç gündür vkizle.com sitesinden film izliyorum. Sebebi bu olabilir mi?? İe geçmişini sildim değişiklik olmadı. Ne yapabilirim arkadaşlar hafıza kalmadı :(
dostum fabrika ayarlarına gir sıfırla telefonu benim diğer klasörü 3.2 gb dı rahatladım şimdi tertemiz

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
son çare sıfırlama gibi duruyor. Laptop gelsin de dosyaları yedekleyip sıfırlıcam

CLUBX

Üye
dostum vk den film izliyorsan vk programını kaldır shrink storage la işlem yap baya bi azalma olacaktır daha sonra gene vk yı kurabilirsin birde download uygulamaların varsa hepsini kaldır tekrar yükle sorun download edilen tanıyamadığı için geçici dosyaya atıyor o da şişme yapıyor . .. .

++ nokia pro cam varsa çektiğin resimleri başka bir yere aktar onlarda diğer de gözüküyor

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
vk program değil ya tarayıcıdan izledim. Download falan yapmadım herhangi bir programla. 4-5 gb lık foto da çekmedim :S

4MaGuS

4MaGuS

Üye
vk program değil ya tarayıcıdan izledim. Download falan yapmadım herhangi bir programla. 4-5 gb lık foto da çekmedim :S
aynı şeyi geçenlerde ben yapmıştım 4 saat filim seyrettim ie üzerinden diğer klasörü1,2gb iken 1,3gb olmuştu hatta şaşırmıştım niye böyle diye seyrettiğim sitede youtube sizde nasıldı kontrol ettinizmi siz izlemeden önce ve sonrasını

Takipçi Satın Al

Üst Alt