Tavsiye Diğer Klasörü Şişti.. Yardım Lütfen??

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
son Bi hafta içerisinde 4-5 tane 720 piksel film izledim. Film izlemeden önce hatırladığım 1.9 gb idi. Filden sonra 5.9 gb oldu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
son Bi hafta içerisinde 4-5 tane 720 piksel film izledim. Film izlemeden önce hatırladığım 1.9 gb idi. Filden sonra 5.9 gb oldu
peki geçmişi siliyor musun ie ayarlarından ben bir daha denerim isterseniz tam olarak resimde paylaşırım ancak bende bu kadar olmadı izlediğiniz site neydi acaba birde belki onunda farkı olabilir

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
ie geçmişini sildim. vkizle.com/m sayfasından izledim. Sitenin mobil versiyonu. Geçmişi silmeme rağmen azalma olmadı. İe ayarlarında sitelerin telefonda dosya kaydetmesi açık değil ama Bi şekilde filmler tlfna kayıt edilmiş olmalı. Bu akşam bikaç yöntem deniycm sonuçları açıklarım

CLUBX

Üye
bilgisayara bağlayıp telefonu ordaki dosyaları da bi kontrol et . . .

luckysleven

luckysleven

Üye
ie geçmişini sildim. vkizle.com/m sayfasından izledim. Sitenin mobil versiyonu. Geçmişi silmeme rağmen azalma olmadı. İe ayarlarında sitelerin telefonda dosya kaydetmesi açık değil ama Bi şekilde filmler tlfna kayıt edilmiş olmalı. Bu akşam bikaç yöntem deniycm sonuçları açıklarım

shrink storage uyugulamasını denedin mi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt