Öncelikle şunları denedinizmi ?
Usb slotunuz başka bir USB cihazını tanıyormu bunu deneyiniz ,
Eğer USB slotunuz başka cihazları tanıyorsa sorun cihazınızda yada ara kablonuzda olabilir ,
Başka bir bilgisayarda deneme imkanınız varsa başka bir bilgisayarda deneyin
Telefonunuzda koruma kapağı kullanıyorsanız bağzı kapaklar bağlantıda hataya neden olabiliyor kapağı çıkartıp deneyin ve ara kablonuzun iyi oturup oturmadığını kontrol ediniz...
Bilgisayarınız yeni ise sanmıyorum ancak driver ınızı kendi sitesinden son güncellemeyi yüklemeyi deneyinizdediklerinizi kontrol ettim fakat değişen bir şey olmadı acaba Windows 8.1 yeni olduğundan driveri mi yoktur
Windows 8 ile ilgili ADB driver sorunları var.Bunu Windows 8 adb driver fix diye araştırırsan çözümünü bulursun.Ben şu an hatırlamıyorum.Bu tüm telefonlar için sorun ve geçerli bir çözüm![]()
Sadece o değil telefonunuzla etkileşimli olarak çalışan her uygulama bu sürücüleri kullanır.Otomatik olarak yüklenir ama Windows 8 ile ilgili bir sorunu var.
Aynı sorun bende de var.Samsung driver yükledim telefon açık iken usb baglantısını goruyor ancak downloading ekraninda usb tanimiyor.

aynı sorunu bende yaşadım sürücüyü seçmeme rağmen yine tanımadı sinirlendim geçtim windows 7 ye microsoft birşeyleri düzelteyim derken hep batırıyor![]()
hiç biri işe yaramıyor windows 8.1 pro kullanıyorum
download moda girdiğimde tanımıyor cihazı sürücüleri yükledim kaldırdım her yolu denedim ama download moda bir türlü görmedi