Uygulama Windows 8.1 Odin Hatası?

Sponsorlu Bağlantılar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 Odin Hatası?
Merhaba arkadaşlar windows 8.1 e geçtim i8150 wonder telefonuma Odinle rom atmak istiyorum fakat USB cihazı tanımadı hatası alıyorum

Samsung USB Driver kurdum bir şeyler yaptım yine olmadı bu sorunu nasıl hallederim yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: mertekin34

uguro

uguro

Üye
Öncelikle şunları denedinizmi ?
Usb slotunuz başka bir USB cihazını tanıyormu bunu deneyiniz ,
Eğer USB slotunuz başka cihazları tanıyorsa sorun cihazınızda yada ara kablonuzda olabilir ,
Başka bir bilgisayarda deneme imkanınız varsa başka bir bilgisayarda deneyin
Telefonunuzda koruma kapağı kullanıyorsanız bağzı kapaklar bağlantıda hataya neden olabiliyor kapağı çıkartıp deneyin ve ara kablonuzun iyi oturup oturmadığını kontrol ediniz...

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle şunları denedinizmi ?
Usb slotunuz başka bir USB cihazını tanıyormu bunu deneyiniz ,
Eğer USB slotunuz başka cihazları tanıyorsa sorun cihazınızda yada ara kablonuzda olabilir ,
Başka bir bilgisayarda deneme imkanınız varsa başka bir bilgisayarda deneyin
Telefonunuzda koruma kapağı kullanıyorsanız bağzı kapaklar bağlantıda hataya neden olabiliyor kapağı çıkartıp deneyin ve ara kablonuzun iyi oturup oturmadığını kontrol ediniz...

dediklerinizi kontrol ettim fakat değişen bir şey olmadı acaba Windows 8.1 yeni olduğundan driveri mi yoktur

uguro

uguro

Üye
dediklerinizi kontrol ettim fakat değişen bir şey olmadı acaba Windows 8.1 yeni olduğundan driveri mi yoktur
Bilgisayarınız yeni ise sanmıyorum ancak driver ınızı kendi sitesinden son güncellemeyi yüklemeyi deneyiniz

Superfan

Superfan

Üye
Windows 8 ile ilgili ADB driver sorunları var.Bunu Windows 8 adb driver fix diye araştırırsan çözümünü bulursun.Ben şu an hatırlamıyorum.Bu tüm telefonlar için sorun ve geçerli bir çözüm : ?

• Beğen
Tepkiler: JohanGielen
JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 ile ilgili ADB driver sorunları var.Bunu Windows 8 adb driver fix diye araştırırsan çözümünü bulursun.Ben şu an hatırlamıyorum.Bu tüm telefonlar için sorun ve geçerli bir çözüm : ?

Eve gidince mutlaka arastiricam bu ADB driver dediğimiz samsung telefonlarına rom atmada telefonu tanımasını sağlayacak driver dimi? Teşekkürler

Superfan

Superfan

Üye
Sadece o değil telefonunuzla etkileşimli olarak çalışan her uygulama bu sürücüleri kullanır.Otomatik olarak yüklenir ama Windows 8 ile ilgili bir sorunu var.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Sadece o değil telefonunuzla etkileşimli olarak çalışan her uygulama bu sürücüleri kullanır.Otomatik olarak yüklenir ama Windows 8 ile ilgili bir sorunu var.

Evet malesef herhalde driver için biraz beklicez

blackcat67

blackcat67

Üye
aynı sorunu bende yaşadım sürücüyü seçmeme rağmen yine tanımadı sinirlendim geçtim windows 7 ye microsoft birşeyleri düzelteyim derken hep batırıyor :D

61last

61last

Üye
Aynı sorun bende de var.Samsung driver yükledim telefon açık iken usb baglantısını goruyor ancak downloading ekraninda usb tanimiyor.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun bende de var.Samsung driver yükledim telefon açık iken usb baglantısını goruyor ancak downloading ekraninda usb tanimiyor.

Hala bende çözüm bulamadım internette yabancı sitelere dahi baktım olmadı :(

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorunu bende yaşadım sürücüyü seçmeme rağmen yine tanımadı sinirlendim geçtim windows 7 ye microsoft birşeyleri düzelteyim derken hep batırıyor :D

Burda da arkadaş yazmış ADB driver onu da yükledim malesef olmadı heralde biraz zaman geçmesi lazım driverların çıkması icin

blackcat67

blackcat67

Üye
ALLAH aşkına şu soruna çözüm bulabilen yokmu bu akılsız microsoft her sürümde böyle aptalca sorunlar çıkartıyor böyle lanet bir firma yok oyunlar olmasa linuxa geçicemde çoktan işte katlanıyoruz bi aygıtı tanıtamadım böyle aptalca işletim sistemi olabilirmi mal bunlar

Superfan

Superfan

Üye
Ben çözümü söyledim işte bir sürü konu var bunla ilgili.Yaz google'a "Fix w8 adb driver".

blackcat67

blackcat67

Üye
hiç biri işe yaramıyor windows 8.1 pro kullanıyorum

download moda girdiğimde tanımıyor cihazı sürücüleri yükledim kaldırdım her yolu denedim ama download moda bir türlü görmedi

• Beğen
Tepkiler: mertekin34
mertekin34

mertekin34

Üye
hiç biri işe yaramıyor windows 8.1 pro kullanıyorum

download moda girdiğimde tanımıyor cihazı sürücüleri yükledim kaldırdım her yolu denedim ama download moda bir türlü görmedi

Aynı sorun bende de var çözebilen var mı acaba? Windows 7'de hiç bir sorun yoktu fakat Windows 8.1 yükleyince download modda usb tanınmadı hatası veriyor ama normal olarak kies'e falan bağlanıyor sadece odin görmüyor. İnternette biraz araştırdım Windows 8 kullananlarda oluyormuş bu hata genellikle. Microsoft gerçekten saçma sapan işler yapıyor ya. Denemediğim yöntem kalmadı, Android kitkat'ı bir yükleyemedim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt