Galaxy Ace Tarayıcı Girişleri ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Tarayıcı Girişleri ?
kardeşimin galaxy ace telefonunu incelerken android internet tarayıcısına girdim.uygunsuz sitelere giriş yapılmış.daha lise 1 de ve girilen siteler çok tehlikeli.bunu bir virüsün yapmış olma ihtimali nedir veya var mıdır?(ben böyle bir ihtimalin olmuş olabileceğine inanmak istiyorum)kardeşimi sıkıştırdım o öyle diyor.inşallah doğrudur.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.(başlıktada söylediğim gibi konu nereye açılır bilemedim şimdiden affedin)

achambo

achambo

Üye
sanmam

şuana kadar ne öyle bir olay duydum ne de gördüm kardeşin kendi girmiştir

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
kaç yıldır akıllı telefon kullanıyorum daha virüsün böyle sitelere girdiğini görmedim.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve achambo
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Kardeşin 15 yaşında her şeyin farkında :ehe

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
ya sitelere girmesi sıkıntı değil(yani herkes girmiştir :D)ama gay hikayeleri felan diye şeylere girmiş bu sıkıntı oldu.o zaman babama söyleme vakti geldi hesaplaşsınlar artık
Kardeşin 15 yaşında her şeyin farkında :ehe
ya sitelere girmesi sıkıntı değil(yani herkes girmiştir :D)ama gay hikayeleri felan diye şeylere girmiş bu sıkıntı oldu.o zaman babama söyleme vakti geldi hesaplaşsınlar artık

achambo

achambo

Üye
bence söyleme şimdi biraz daha bak girerse o zaman söyle ilk sen uyarmış ol yani

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, Pikkaccu ve kuark2468
0MG90

0MG90

Üye
Ne kadar kardeşine inanmak istersen iste ama malesef o çocuk daha ergen. Bi virüs öyle bir şey yapamaz :D

achambo

achambo

Üye
ben telefona virüs soksam belli etmeden şifreleri fln. alırım yani o sitelerle işim ney

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve kuark2468
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Meraktan girmiştir elleme :D

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hadi açmış neyse ama gay may hay olmamış o ver şamarı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
gay hikayeleri derken abo bi büyüğene danışmalısın

0MG90

0MG90

Üye
Eyvahh o zaman onunla bi konuş doğru yola getir olmadı ailene söylemen lazım bu konuda

• Beğen
Tepkiler: kuark2468
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
bu olaydan sonra girse bile geçmişi vs siler iz bırakmaz yani babasına falan söylemek lazım

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
hepinize çok çok teşekkür ediyorum.hemen yardım ettiniz.çok sağolun.artık babamla hesaplaşsınlar.tekrardan teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Pikkaccu
Invoke

Invoke

Üye
dur dur, çocuğu ispiyonlama zor işler daha zorlaşır. Sen takipte kal. Sonra duruma göre hareket edersin...

• Beğen
Tepkiler: kuark2468
0MG90

0MG90

Üye
Bu seçimler psikolojik de olabilir ama söylemesi lazım ileride yanlış seçim yapabilir çocuk gençliğine yazık

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt