------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

musti15fb

Üye
XDA forumdan Note 3 için olan yazılımları indirdim apk olarak. Ama birçoğunu kuramadım, bir arkadaşda gördüm dün S3'e S4 özellikleri getirmiş. S Healt bile vardı, tabii ki çalışmıyordu. Ne yapmam gerekir? Mesela kamera uygulaması, Kur diyorum kuruluyor diyor sonra "Uygulama Yüklenemedi" diyor.

Not:Rusya 4.3 sürümünü kullanıyorum.

Sciondar

Sciondar

Üye
Arkadaşlar camwow retrica benzeri 9x9 4x4 çoklu çekim yapan program var mı? Benim bulduklarim sadece efekt ekliyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
XDA forumdan Note 3 için olan yazılımları indirdim apk olarak. Ama birçoğunu kuramadım, bir arkadaşda gördüm dün S3'e S4 özellikleri getirmiş. S Healt bile vardı, tabii ki çalışmıyordu. Ne yapmam gerekir? Mesela kamera uygulaması, Kur diyorum kuruluyor diyor sonra "Uygulama Yüklenemedi" diyor.

Not:Rusya 4.3 sürümünü kullanıyorum.
Apk yapı farkından dolayı henuz düzgün portlanan uygulama görmedim.

Sciondar

Sciondar

Üye
Birde şu pudding i beceremiyorum belli bir parçayı cekiyor ben hepsini çekip birleştirmesini istiyorum

musti15fb

Üye
Arkadaşlar bugün Samsung Türkiye'ye sordum eğer telefonunuza başka bir ROM - ROOT - MOD yüklerseniz garantiden çıkıyormuş. Telefonun içerisinde yüklenen ROM, ROOT gibi işlemlerin kaydını alan gizli bir hafıza varmış. Hala başka ülkenin ROM'unu ya da Custom ROM yüklemeyenler şu anda oldukça şanslı. Adam ne kadar doğru söylüyor bilemem. :bann:

TR, 4.3 bekleyenler Kasım ayının 15'inden sonra gelecekmiş hangi gün kesin değil. 4.4 güncellemesinden haberi bile yoktu, o çıktı mı? dedi. :ehe

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Verdiği bilgiler güncelleme tarihi hariç doğru.:oke:

Sciondar

Sciondar

Üye
Arkadaşlar bugün Samsung Türkiye'ye sordum eğer telefonunuza başka bir ROM - ROOT - MOD yüklerseniz garantiden çıkıyormuş. Telefonun içerisinde yüklenen ROM, ROOT gibi işlemlerin kaydını alan gizli bir hafıza varmış. Hala başka ülkenin ROM'unu ya da Custom ROM yüklemeyenler şu anda oldukça şanslı. Adam ne kadar doğru söylüyor bilemem. :bann:

TR, 4.3 bekleyenler Kasım ayının 15'inden sonra gelecekmiş hangi gün kesin değil. 4.4 güncellemesinden haberi bile yoktu, o çıktı mı? dedi. :ehe
Hani ekim başıydi ne zamandır bekliyoruz

musti15fb

Üye
Verdiği bilgiler güncelleme tarihi hariç doğru.:oke:

Ben TR 4.3 sürümünü yükleyip şansımı deneyeceğim garanti konusunda bakalım ne olacak. Kasımın 15'inden sonra herhangi bir gün dedi ne zaman olduğunu o da bilmiyordu.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
An itibariyle firmware linki çalışmıyor sammobile :hmmm

erko merko

erko merko

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman