sawbaba54
Üye
3 - 6 mb arası değişiyors4'ün çektigi resim kç megabyt
3 - 6 mb arası değişiyors4'ün çektigi resim kç megabyt
root sonrası yapılabilir ancakTelefonun sesi bana biraz az gibi geldi, yükseltmek için bir yöntem varmı ?

Samsung senin yapacağın işe ya :mad:Guncelleme Turkiye icin kasim ayi sonuna ertelenmis soylentileri var baska forumlarda :S
Soylenti o hem cidden guncelleme gelse bile stabil olarak gelsin gençler. Rusya sürümü yayınlandı hata üstüne hata bize gelsinde düzgün gelsinGuncelleme Turkiye icin kasim ayi sonuna ertelenmis soylentileri var baska forumlarda :S

Hocam android'e root nasıl yapılır bilmiyorum, resimli anlatımlı bir konu varmı acaba forumda ?root sonrası yapılabilir ancak![]()
4.2.2Var ama henüz root yok senin surum neydi bu arada ?
Tamam ozaman günlerdir herkes bir sürüme geçiyor aklımda tutamıyorum kardeşim

Teşekkürler hocam, sizin önerdiğiniz bir rom varmı şarj performansını,gpu performansını,sesi arttıranTamam ozaman günlerdir herkes bir sürüme geçiyor aklımda tutamıyorum kardeşim
GalaxyS4 (9500) Root Yapımı
Bence stockta kalmanda fayda var eski sürümler hep update edildi.Onlarıda sakın yükleme 4.3 rom yapısı üzerine kurulu ama bulursan googleda arama yaparak Wanam rom yada Crash rom 4.2 kurabilirsin.Tabi linkleri silinmediyseTeşekkürler hocam, sizin önerdiğiniz bir rom varmı şarj performansını,gpu performansını,sesi arttıran

Beyler yatay fotoğrafı tamamen nasıl duvar kağıdı yapabiliriz ?
Güzelmiş yandaki de htc one galiba
Arkadaşlar bu dehşet caseyi Tr de bulmam mümkün mü?
Evet Htc One, onada bayıldım, tele bambaşka hava vermiş.Güzelmiş yandaki de htc one galiba
Alüminyum heralde yukarıda yazdığına göreEvet Htc One, onada bayıldım, tele bambaşka hava vermiş.
Evet alüminyum.Alüminyum heralde yukarıda yazdığına göre