Öneri Benim Bir Şekilde Tablete Internet Bağlamam Gerek

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Benim Bir Şekilde Tablete Internet Bağlamam Gerek
tabletin samsung tab 3

evımizde wifi yok

benim usb yoluyla yada başka türlerle tablete internet bağlamam gerek .

Tablete s link 8 kablolu aparat aldım ama çalışmıyor tablete takıyorum ama tablette tik yok

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Pc de wifi desteği varsa hotspot programları kurup tabletle bağlanabilirsin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Access point satın al

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
nasıl pc de Wifi desteği varsa ana kartda wıfı seyi oluyor o mu o yok wifı aparatı var oda bağlanmak için dağıtma özelliği var mi bilmiyorum pc masaüstü ve 8 9 senelik

ücretli program satın alamam bunu istesem bile yapamam

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Program değil access point bir makine eternet kablosuna bağlıyosun

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
bir link verirmisin bir zahmet önerdiğin bilindik yerlerden almayı istiyorum [vatan pc gibi ]

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Online satış mağazalarından alabilirsin gitti gidiyor hepsiburada fln

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
HANGİSİNİ ÖNERİRSİN

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hiç kullanmadım

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
birde söyle bir seY Var ben simdi eskiden bize gelen internet kablosuNUN ucuna wifili modem baglıyordum ve biz başkasından net çektigimiz için o kisinin modemi iptal oluyor o nete giremiyordu eğer ben akses poit alırsam sorun yaşamam dimi

marist

marist

Üye
birde söyle bir seY Var ben simdi eskiden bize gelen internet kablosuNUN ucuna wifili modem baglıyordum ve biz başkasından net çektigimiz için o kisinin modemi iptal oluyor o nete giremiyordu eğer ben akses poit alırsam sorun yaşamam dimi
Sen öyle yapacağına bir tane çoklayıcı alsaydın bir kablo size diğeri onlara gitseydi :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kesilmez

TheMadness

TheMadness

Üye
ClockworkMod tether işini görür

karayel90

karayel90

Üye
Hocam dizüstü bilgisayarın varsa sana connectify adlı programı önerebilirim
Yoksa normal pc den de yapabilirsin ama usb şeklinde wifi alıcıları var onlardan al connectify programıyla kablolu bağlantıyı kablosuz bağlantıya cevirebilirsin.Ucuz bi wifi alıcısı işini görür

Kısaca bi anlatımda yapayım şimdi İlk resimde internet to share adlı bi bölüm var orayı kablolu bağlantı aldığın internet kartını seçeceksin (Broadcom Ralink) artık hangisiyse zaten internet bağlantısı adı yazar

Mesela usb wifi alıcısı aldık pc ye taktık diyelim daha sonra share over kısmından usb wifi alıcımızı seçiyoruz ve start hotspot butonuna tıklıyoruz ve kablolu bağlantımız kablosuz bağlantıya dönüşüyor

Son düzenleme:
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
bende usb wifi flaşı var

0MG90

0MG90

Üye
Ne gerek var onlara ya telefonun da wifi hotspot özelliği varsa onu aç bağlan tabletle ( internet paketin varsa tabi )

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Sen öyle yapacağına bir tane çoklayıcı alsaydın bir kablo size diğeri onlara gitseydi :)
adamın evindeki çoklayıcı var zaten 3 kişi bağlamıyoruz adamın Wifi li Modemi vardı da bozuldu almayı da duşunmuyor

karayel90

karayel90

Üye
bende usb wifi flaşı var

Hah işte oda işini görür istersen programın full sürümünü pm den mesaj olarak linkini atabilirimKardeş bırak onlar kablolu takılsınlar sen benim dediğim yöntemi uygula kablosuza çık :D hem usb wifi alıcında varmış

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
tm akşam eve gidince denyecem işe yaramaz ise haftalığımın yarısı gidecek

karayel90

karayel90

Üye
Yarar merak etme bana güven ben kendi laptopumda ve masaüstü bilgisayarımda denedim takıldığın bi yer olursa burdayım mesaj atarsın

Üst Alt