Tolga3521
Üye
Benimkinin kenarları beyaz olan. Orta tuşta siyah.Sağlamlıkta number one
Benimkinin kenarları beyaz olan. Orta tuşta siyah.Sağlamlıkta number one
Nerden aldınız? Hepsiburada.com da renk seçeneği mevcut değil sadece sarıyı veriyorlar.Benimkinin kenarları beyaz olan. Orta tuşta siyah.
Siteyi özelden yazıyorum.Nerden aldınız? Hepsiburada.com da renk seçeneği mevcut değil sadece sarıyı veriyorlar.
I9500 modeli icin hangi ulkelere 4.3 verildi?
Paylasirsaniz sevinirim.
Sağlamlıkta number one

KeepsafeArkadaşlar Knox için güncelleme beklemekten bıktım Knox benzeri fotoğraflarımı gizleyebileceğim önereceğiniz bir program varmı acaba ??
Evet ama ben ps3 kablosuz denedimS4 e joystick bağlanıyor mu ?
Peki hiç oyunlarda denediniz mi ?Evet ama ben ps3 kablosuz denedim
İlk bağlandığın da usb yığını olarak bağlandı yazıyorBeyler bu Galaxy S4 bilgisayara MTP olarak değil direkt USB Yığın Depolama Aygıtı olarak bağlama şansımız var mı

Klavye , mause , hoparlör , usb gamepad bağladım tek çalışmayan usb gamepad bilginiz icin TeşekkürlerKlavye ve mause bagladım hemde kablosz ama joystick bilmiyorum![]()

Hayır denemedim. Ama arayüzü kontrol ettimPeki hiç oyunlarda denediniz mi ?
Ama MTP olarak bağlıyorİlk bağlandığın da usb yığını olarak bağlandı yazıyor![]()
Ben şuan kirmizisini kullanıyorum gerçekten çok kaliteli gittigidiyordan 50 liraya aldım tavsiye ederimStok durumunu sorgulayım, hem kırmızı hem de koyu mavi sipariş vereceğim![]()
Ayarlar > Diğer > Geliştirici Seçeneklerinden usb ayarlarını yap kardeşimAma MTP olarak bağlıyor
Arayüz de usb joystick de çalışıyor fakat oyunda çalışmıyorHayır denemedim. Ama arayüzü kontrol ettim