------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trde ben görmedim ama uyarıda bulunmayı unutmayım taklitlerini asla kullanmayın ben söylemiş olayımda :).Arkadaşım nerden bulduysa bulmuş bir oyun oynamaya kalkınca ısıdan olanlar olmuş sanırım ısı yansıma olayı olmuş.ve orjin kapakları tutmuyor şimdi :oke:

• Beğen
Tepkiler: tomy1925 ve baby_face_

baby_face_

baby_face_

Üye
Trde ben görmedim ama uyarıda bulunmayı unutmayım taklitlerini asla kullanmayın ben söylemiş olayımda :).Arkadaşım nerden bulduysa bulmuş bir oyun oynamaya kalkınca ısıdan olanlar olmuş sanırım ısı yansıma olayı olmuş.ve orjin kapakları tutmuyor şimdi :oke:
Aynen öyle çakma ve korsandan uzak duruyoruz :)
Ama şunlara baksana çakma olma şansı sıfır gibi, adam araba modifiye eder gibi telefona kasa yapmış bu gece kesin rüyama girecek

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Sciondar

Sciondar

Üye
Neden sakıncalı anlamadım ben:confused:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ebay ve fedex maşallah vergiyi %18 yapmış yapmasa sipariş ederdik :zzz:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve baby_face_
baby_face_

baby_face_

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tomy1925
uguro

uguro

Üye

Arkadaşlar bu dehşet caseyi Tr de bulmam mümkün mü?
NOt: Home tuşunun bordo olmasının sebebi, casenin kutu içeriğinden çıkan 3 farklı renkte olan yapıştırma :)
Türkiye de bulunur bulunmasına ancak orjinali 100 dolar :D Türkiyede kaç para olur bilmiyorum :D 200 tl de kap için çok pahalı olur diye düşünüyorum :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Darbeye dayanıklık olur gerçi bendeki fiber kılıfa verdiğim para sonuna kadar helal olsun :D.Bu arada telefonu satabilirim henuz karar vermedim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
eskbxl

eskbxl

Üye
ben siparis verdim cinden aliexpress sitesi istersneiz bir inceleyin. adresi bir beyaz birde siyah aldim

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Yatay fotoğrafı nasıl tam ekran duvar kağıdı yapabilirim bilen yok mu ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sawbaba54
baby_face_

baby_face_

Üye
ben siparis verdim cinden aliexpress sitesi istersneiz bir inceleyin. adresi bir beyaz birde siyah aldim
Zevk meselesi ama çok kaba değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve eskbxl
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Genç az daha bekle bunun su geçirmeyini çıkacak artık onu alırsın :sirit:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
isyerinde biraz hasin calisitigim icin orda kullanmak icin aldim :) su gecirmeyin cikinca onuda aliriz. cinli kardeslerimiz sagolsun :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet bir son dakika olmasada haber kaynağım sağlam Knox yani güvenlik yazılımı daha bize gelmeden 2. sürümü üzerinde çalışmalar başlamış bu şu demek oluyor 4.3 gelse bile root ve rom repair FS rom gibi işlemler gecikebilir.Hepimize geçmiş olsun.

Eh be samsung :zzz:

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54
eskbxl

eskbxl

Üye
hepimize gecmis olsun ozaman ben su csc codu biran duzelteyim :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye

Arkadaşlar bu dehşet caseyi Tr de bulmam mümkün mü?
NOt: Home tuşunun bordo olmasının sebebi, casenin kutu içeriğinden çıkan 3 farklı renkte olan yapıştırma :)
O Kılıfın aynısı yokta o yapıştırmalardan var bende (Spingen Neo Hybird) :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağlamlıkta number one :oke:

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi

Üst Alt