Tavsiye Bi Bakar Misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
İkisini de 2 yıl rahat kullanırsın. S3 5.0 alır. Almasa da romlarla halledersin. Ama alır yani. Lumia 1320 cebe sığar ama oturunca rahatsız edebilir. Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Son olarak kamera konusunda bir şey diyemem karşılaştırmak lazım. Lumia 1320'nin kamerası 5mp ama çok iyi. Çok özelliği var. Galaxy S3 de aynı şekilde :)
Oturunca 5800 bıle sıkıntı o sıkıntı degl yanı pekı wp de facebook androıd kadar ıyı dmı?

0MG90

0MG90

Üye
Kardes sende her önerdiğimize ama böyle ama şöyle diyorsun sende zor alırsın biraz telefonu kusura bakma yani

0MG90

0MG90

Üye
Ben oraya kusura bakma yazdım dimi sende düzgün konuşabilirsin

vegatablo

vegatablo

Üye
bence nexus 4 al veya ikinci el note 2 wp iyi bir sistem ama önunde bid kac yili daha var sanabnexus 4 un multimedyasi kotu diyen kimse baya bi sacmalamis her android gibi onunda multimedyasi ayni s3 den daha cok mutlu eder eder seni hemde android 5.0 i kesin ve ilk alacak cihazlardan olacak eger yinede istemezsen note 2 al bence

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
bence nexus 4 al veya ikinci el note 2 wp iyi bir sistem ama önunde bid kac yili daha var sanabnexus 4 un multimedyasi kotu diyen kimse baya bi sacmalamis her android gibi onunda multimedyasi ayni s3 den daha cok mutlu eder eder seni hemde android 5.0 i kesin ve ilk alacak cihazlardan olacak eger yinede istemezsen note 2 al bence
Dıkkate alıcam tesekkur ederim

vegatablo

vegatablo

Üye
rica ederim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bzım arkadas 1280 tlye s4 almıs ama menu farklı ve ekran cercevesı daha kalın geldı ve tel sıfır artı ıcnde uc browser ve sılemedıgm antutu yuklu ben bu cıhazn orjınal oldugunu nasıl anlarım ve garantısı var dıyor

vegatablo

vegatablo

Üye
o cihaz orjinal degildir bence sonra pisman olursun sen nexus 4 veya note 2 al

vegatablo

vegatablo

Üye
icind s heath group play all share felan varsa bak dicem ama bunlari modlamak cok kolay

vegatablo

vegatablo

Üye
o zaman kesin orjinal degildir kardesim

Üst Alt