Tavsiye Bi Bakar Misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Bi Bakar Misiniz
Herkese iyi forumlar size bir sorum olacak 1000tl butcem olacak inşallah kisa bir zaman sonra simdi aklimda discovery ve lumia 820 var benim icin onemli olan facebook kamera ve biraz oyun sizce hangisini tercih etmeli ve simdi ben discovery alirsam isyedigim renkte kapak alip takabilir miyim?Bide wp nin stabilligi var ama google android 4.4 u 512 mb ramli cihazlarda kullanılabilir yapmayi amaçlıyor bu ne kadar dogrudur o zaman ben discovery alirsam wp den tek farkim telefonjn tasarimi olur yardim edin lütfen

boran9999

boran9999

Üye
Donanım olarak GMD oldukca iyi ama kamera açısından sizin için hayal kırıklığı olabilir.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Donanım olarak GMD oldukca iyi ama kamera açısından sizin için hayal kırıklığı olabilir.
Kullanan bi arkadas gunduz ve gece bi kac tane foto atarsa cok sevinirim cevabin icin tesekkur ederim

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
general mobile discovery 16 gb al kardeşim lumia aldınmı çok değer kaybediyor mesela 1000tl lik lumia 1 aylık adam almış 650 ye satıyor discoveryde öle değil 1 aylık discovery 600 tl koymuşlar ilana sıfırı 16gbligi 699 tleger discovery ileride güncelleme alırsa bende almayı düşünüyorum yaza doğru ama lümia daki işletim sistemi çok iyi stabil fakat mağazada uygulama az

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
general mobile discovery 16 gb al kardeşim lumia aldınmı çok değer kaybediyor mesela 1000tl lik lumia 1 aylık adam almış 650 ye satıyor discoveryde öle değil 1 aylık discovery 600 tl koymuşlar ilana sıfırı 16gbligi 699 tleger discovery ileride güncelleme alırsa bende almayı düşünüyorum yaza doğru ama lümia daki işletim sistemi çok iyi stabil fakat mağazada uygulama az
Tavsıye ıcn saol kardesım başka tavsıyesı olan

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yok mu?

Invoke

Invoke

Üye
hacı öyle demişsin de discovery 4.4 alacak mı? almaz büyük iht. Custom rom çıkar ama...
Neyse... Kamera diyorsun. Discovery seni tatmin edebilecek mi kamera konusunda?..

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
fk555897

fk555897

Üye
Bence Lumia 820 al. Kamera yönünden iyi. Senin diğer istediklerini de karşılar.

0MG90

0MG90

Üye
Lumia al bence Microsoft sözde verdi güncelleme gelecek diye her telefona

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
ama wp de saglam bı facebook yok dıyorlar

vegatablo

vegatablo

Üye
arkadasim hepsi buradada sifir nexus 4 960 tl filan garantili kesin almalisin iki telefondanda iyi ve saf android oldugu icin cok stabil

caglar b

caglar b

Üye
Kamera önemli ise lumia al, ikinci el l920 ye bakabilirsin

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
2014 Şubat'ı bekle ve Lumia 1320 al. Kesin ve net. Her isteğini karşılar. Kamerasının 5MP olduğuna bakma. Gelişmiş bir kameraya sahip. Bir incele bence. Ya da illa Android alcam diyorsan tam 1000 TL'ye sıfır Galaxy S3 al. Discovery'nin 4.3 alıp almayacağı bile belli değil. Kötü telefon demiyorum. Ama paran S3'e yetiyorken Discovery alma bence. Seçimini Lumia 1320 ve Galaxy S3 arasında yap diyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye
2014 Şubat'ı bekle ve Lumia 1320 al. Kesin ve net. Her isteğini karşılar. Kamerasının 5MP olduğuna bakma. Gelişmiş bir kameraya sahip. Bir incele bence. Ya da illa Android alcam diyorsan tam 1000 TL'ye sıfır Galaxy S3 al. Discovery'nin 4.3 alıp almayacağı bile belli değil. Kötü telefon demiyorum. Ama paran S3'e yetiyorken Discovery alma bence. Seçimini Lumia 1320 ve Galaxy S3 arasında yap diyorum ben.

Bencede S3 doğru bir seçim olur.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
herkese tesekkur ederım ama nexus 4 multımedyada zayıf 920 de cok kaba 925 olsa keşke 1320 de 5 ınc olsaydı cok kararsızım :(
Bencede S3 doğru bir seçim olur.
Samsung ıstemıyorum herkesın elınde farklı olmak ıstıyorum

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
herkese tesekkur ederım ama nexus 4 multımedyada zayıf 920 de cok kaba 925 olsa keşke 1320 de 5 ınc olsaydı cok kararsızım :(
Samsung ıstemıyorum herkesın elınde farklı olmak ıstıyorum

Farklı olmak istiyorsan Lumia 1320 al madem :) Boyutunu dert etme alışırsın. Hem de herkesin gözü sende olur :D"Lumialar çabuk değer kaybediyor, satarken ucuza gider" diyenleri de dinleme. Sen telefonu satmak için mi alacaksın?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Farklı olmak istiyorsan Lumia 1320 al madem :) Boyutunu dert etme alışırsın. Hem de herkesin gözü sende olur :D"Lumialar çabuk değer kaybediyor, satarken ucuza gider" diyenleri de dinleme. Sen telefonu satmak için mi alacaksın?
Yok zaten 2 yıl rahat kullan mam lazım acaba s3 5.0 ı alır mı?1320 cebe sıgar mı bıde s3 un kamerasımı 1320 nın mı

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Yok zaten 2 yıl rahat kullan mam lazım acaba s3 5.0 ı alır mı?1320 cebe sıgar mı bıde s3 un kamerasımı 1320 nın mı

İkisini de 2 yıl rahat kullanırsın. S3 5.0 alır. Almasa da romlarla halledersin. Ama alır yani. Lumia 1320 cebe sığar ama oturunca rahatsız edebilir. Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Son olarak kamera konusunda bir şey diyemem karşılaştırmak lazım. Lumia 1320'nin kamerası 5mp ama çok iyi. Çok özelliği var. Galaxy S3 de aynı şekilde :)

Üst Alt