Haber Unlock Edilmiş Samsung Ativ-s'e Dosya Yöneticisi!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Unlock Edilmiş Samsung Ativ-s'e Dosya Yöneticisi!

Bildiğiniz gibi Windows Phone sistemi için en çok arzulanan özelliklerden biri, kullanıcılara telefondaki dosyalara doğrudan erişim ve düzenleme imkanı veren bir dosya yöneticisinin olması.

Geçtiğimiz günlerde verdiğimiz bir haberde, Samsung'un güvenliğinin kırılarak WP'li ATIV-S modelinin tümüyle unlock edilme işleminin başarıldığını belirtmiştik.

Eğer tümüyle unlock edilmiş bir Samsung ATIV-S'iniz varsa, artık dosya yöneticisine kavuşabilirsiniz.

XDA-Developers'da Hjc4869 nickli bir üye, kart üzerindeki dosya ve videolar da dahil olmak üzere telefondaki dosyaları taşıyan, kopyalayan, silen bir dosya yöneticisi hazırladı.

Dosya yöneticisinin XAP dosyasını yükleyebilmek için yukarıda da belirttiğimiz gibi unlock edilmiş bir cihazınız olması gerekiyor.

Xap dosyasını indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: @evleaks, OttomaN TigeR, beats ve 4 diğerleri

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Jaxbot okul hayatına devam edebilmek için hacker'lığa ara verdiğini söylemişti. Cotulla da artık Windows Phone alanında artık legal çalışacağını söylemişti. Cotulla'nın WP7 için yaptığı dosya yöneticisi wp8'e uyarlanırsa harika bir şey ortaya çıkar.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
ben yinede keşke Wp8 kırılmasa diyenlerdenim..

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

skynet

Üye
Ah be ms ne olurdu sanki hazır olarak versen şu dosya yöneticisini

pirenuri

pirenuri

Üye
Mağazayı kırmasınlar da sistemi kırsınlar istiyoruz ama o da olmuyor işte

PureFood

PureFood

Üye
windows phone yazılım ekibindeki herkes bence bütün olanlardan haberdardır. ativ-s'e eklenen ekstra kolon, kırılma çabaları, bunlar vs.. bari bunlara bakarak sistemi geliştirmeye çalışın be kafanız basmıyorsa. 8.1 ile yüzümüzü güldürün artık.

turbocore35

turbocore35

Üye
bi Hacklenmeyrn Lumialar kaldı en sonunda ben hacklicem tam hacklicem Lumiaları da

Hagios

Hagios

Üye
Kırılmasına kesinlikle karşıyım ben. WP8 gelişimini bitirir.

• Beğen
Tepkiler: n000k
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Sistem kırılsa bile siz kırılma işlemini yapmadığınız sürece sizin için fark eden bir şey olmayacak. Bende güvenlik ten yanayım.

Hagios

Hagios

Üye
Sistem kırılsa bile siz kırılma işlemini yapmadığınız sürece sizin için fark eden bir şey olmayacak. Bende güvenlik ten yanayım.

Karşı olanların karşı olması o yüzden değil.Tabi ki kırma işlemini yapmayan biri kırmadan etkilenmez :) Karşı olma sebebi mağazanın gelişiminin yavaşlaması.Neden ve nasıl yavaşlayacağını söylememe gerek yok sanırım.

kırılınca sen kendin geliştircen gibi bişey ama onuda dusunmek lazım
Ama riskli bir durum :D

respection123

Üye
Kim ne derse dersin Kırılması şart yada Microsoft un kullanıcıların görüşlerini dikkate alması şart.

• Beğen
Tepkiler: muratkara21
turbocore35

turbocore35

Üye
Karşı olanların karşı olması o yüzden değil.Tabi ki kırma işlemini yapmayan biri kırmadan etkilenmez :) Karşı olma sebebi mağazanın gelişiminin yavaşlaması.Neden ve nasıl yavaşlayacağını söylememe gerek yok sanırım.

Ama riskli bir durum :D
nasıl riskli durum ios ta kırık ama riskli birşey yok Androidde kırık riskli birşey yk mağazada gelişir hatta daha cok gelişir diğr platformlar nasıl geliştiyse buda gelişir.

Hagios

Hagios

Üye
nasıl riskli durum ios ta kırık ama riskli birşey yok Androidde kırık riskli birşey yk mağazada gelişir hatta daha cok gelişir diğr platformlar nasıl geliştiyse buda gelişir.

Kullanıcı sayısından dolayı riskli dedim.Yani diğer platformların çok fazla kullanıcısı vardı ve çok fazla kişi gelişimine katkı sağladı. WP'un diğerlerine kıyasla daha az kullanıcısı var.Yani gelişir evet o konuda haklısın ama acaba kırılmasaydı daha mı hızlı gelişirdi sorusu geliyor insanın aklına.

turbocore35

turbocore35

Üye
Kullanıcı sayısından dolayı riskli dedim.Yani diğer platformların çok fazla kullanıcısı vardı ve çok fazla kişi gelişimine katkı sağladı. WP'un diğerlerine kıyasla daha az kullanıcısı var.Yani gelişir evet o konuda haklısın ama acaba kırılmasaydı daha mı hızlı gelişirdi sorusu geliyor insanın aklına.
asıl %50 kullanıcı kırılsada alsam diyor diğer platformlarda

• Beğen
Tepkiler: blackcemre
Hagios

Hagios

Üye
asıl %50 kullanıcı kırılsada alsam diyor diğer platformlarda
İşte onu kırıldığı zaman hep birlikte göreceğiz :D Kırıldığı zaman diyorum çünkü kim ne derse ne yaparsa yapsın kırılacaktır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel haber teşekkürler

• Beğen

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

muratkara21

muratkara21

Üye
sırf dosya yöneticisi yok diye telefonumu satmayı düşünüyordum... Bu haberden sonra biraz daha bekleyelim bakalım ne olacak.
:alkishaber için teşekkürler.

• Beğen

Üst Alt