General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
playden mi indirdin ? bende deneyeyim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
burdan indirebilirsin. kameranın yanında galeri uygulamasıda kuruyor

Ccihat67

Ccihat67

Üye
:) eve gidince denerim artık staj yerine usb getirmedim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
call of duty strike team, real racing 3, nfs most wanted, modern combat 4, subway surf, 101 okey, pool billiard pro :)
Maşallah :D benim çalışmam gereken üniverste sınavı var oyunları bırakmam gerekiyo :D ama yapamıyom

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Maşallah :D benim çalışmam gereken üniverste sınavı var oyunları bırakmam gerekiyo :D ama yapamıyom
benimde hazırlanmam gereken vizeler var :) yüklü olduklarına bakma o kadar oyun oynamam sadece ara sıra. bence ara ver sonra pişman olmamak için.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
benimde hazırlanmam gereken vizeler var :) yüklü olduklarına bakma o kadar oyun oynamam sadece ara sıra. bence ara ver sonra pişman olmamak için.

Evet telefonu da atıcam elimden de bişey olur diye korkuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
calypso16

calypso16

Üye
sim2'yi kullanıyorum 2.hattımı sim1'e takmak için vodafone hattım var sınırsız cepnet var içinde micro sim kart yaptırıp taksam sonra başka telefonlarda kullanırken adaptör ile sorun çıkarır mı?

ölümüne

ölümüne

Üye
Sorun olmaz ben de vodafone hattı o şekilde yaptım ve normal çalışıyo

calypso16

calypso16

Üye
Adaptör nerden aldın

wymy

wymy

Üye
Micro simde 3g çalışıyor mu

ölümüne

ölümüne

Üye
Adaptör almadım hattı güzelce kestirdim kalan parçanın içini biraz daha genişlettim onun içene geçiriyorum kesildiği belli bile değil

NedenLan

Üye
deli etti beni bu tel bilinmeyen kaynaklara da izin verdik hala dışardan uygulama yüklenmiyor desteklenmeyen format hatası veriiyor arkadaş anlamadım.

sumer35

sumer35

Üye
Bende bişey sorayım ben sim2 de avea kullanıyorum cepten nete giriyorum ama telefonun kutusunda sim1 de gsm+wcdma sim2 de sadece gsm yazıyor mobileuncle Tools la engineer Mode giriyorum sim 2 de wcdma yok görünüyor ama nete bağlandığımda H+ çıkıyor sizce Micro sim alıp sim 1 e taksam hızda bi değişim olur mu?

calypso16

calypso16

Üye
Daha hızlı diye hatırlıyorum ama sim1'in

Üst Alt