Sony Xperia Play Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Play Yardım
arkadaslar bu telefon ilgimi cekti play 1 ve 2 düzgün acıklamalı fiyatı bulunan güvenilir bir site varmı yazarsanız sevinirim tam bir xperia hayranıyım bu model cok ilgimi çekti

Invoke

Invoke

Üye
1 ve 2? Xperia Play 2 diye bir telefon yok.
Xperia Playde önermem, düşük donanımlı 2011 telefonu, eski yazık gariban, pek iş görmez bu saatten sonra...

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
yalnışın var kardes play 1 sony ericcson oluyor play 2 sadece sony
play 2 cıktı pek haberin yok galiba

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
bilemiyorum ustad sadece internette gördüm abim almaya karar verdi play 1 ericcson oldugu için aklına pek yatmadı o yuzden soruyum dedim sağolun =)

Invoke

Invoke

Üye
Dediğim gibi play 2 yok yani :D
Play 1 de çok eski bir versiyon, farklı seçeneklere bakın derim :)

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
sağolun su anda aklımda ion hspda ve xperia s var ion daha ağırlıklı sizce?

Invoke

Invoke

Üye
sağolun su anda aklımda ion hspda ve xperia s var ion daha ağırlıklı sizce?

Aralarında büyük farklar yok, işlemcileri çok yakın, aynı sayılır... Aslında ikisi de biraz eskide kaldı... Ha, iş görür mü, görür. Bütçe söylerseniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırım.

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
valla kardes ii olur 1000 tl civarı sağlam bir telefon arıyorum xperia olarak yardımcı olursanız iyi olur.

Invoke

Invoke

Üye
valla kardes ii olur 1000 tl civarı sağlam bir telefon arıyorum xperia olarak yardımcı olursanız iyi olur.

1200 yapabiliyorsanız SP olsun :)SP yeni bir model, S ve İondan çok daha iyi bir işlemciye sahip =)S ve ion 4.1.2de kaldı büyük ihtimalle daha güncelleme almazlar... SP bu yıl içinde 4.3 alır sonra 4.4 alır, kısacası yeni telefon daha güncel telefon...
Teknik özelliklere gelirsek 3 modelde 1gb ram var. İon ve S snapdragon S3 kullanırken, SP S4 Pro kullanıyor, kısacası daha ion vs s'in donanımı da eski, ve zayıf kalıyor. Grafik birimi olarak da ion vs s de adreno 220 Spde 320(nexus 4/xperiaZ/lg optimus g gibi modellerde kullanılan gpu) mevcut.
720p ekran...
8gb dahili hafızası var, telefonun dosyaları falan derken size kalan alan 5.5gb falan... 32gb hafıza kartı desteği var... 64de çalıştırabilir belki(araştırmadım, bunu neye dayanarak söylüyorum? Z içinde 32 diyor sony, ama 64gb sd kart çalıştırıyor :D)

Xperia dedin diye SP yazdım, farklı marka düşünürsen Nexus 4 de aklında bulunsun.

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkür ederim aklıma yattı sp özellikle xperia istediğim için onu sordum tekrar sağol ustad =)

Takipçi Satın Al

Üst Alt