trakyali camci

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yassose

Üye
    Konu Sahibi
trakyali camci
Kadının evinde cam kırılmıştı, camcıyı aradi ve siparişi verdi, yarım saat sonra zil
çaldi.

Kadın megafondan seslendi,

"Kim o ?"
"Camci be ya.."
Kadın kapıyi açtı ve camın takılacagı yeri gösterdi beş dakika sonra yine zil çaldı.

"Kim o ?"
"Camci be ya.."
Kadın;
"Yanlışlık var, az
önce bir camcı gelmişti ?!..

"Düştük be ya...."

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Güzel Sayılır...Saol;)

sonbela

sonbela

Üye
hiç begenmedim trakyalı olması "be ya" demesiyse baslıkta trakyalının gecmesine gerek yoktu
Bir de tabiki bu Fıkralar yayınlayarak yöreyi kötülemiş oluyorsunuz suanda trakyada "be ya" degil
"be yav" derler üstelik su yıllarda yarısı diyebilirim sadece "be" der "be yav" % 10 ise kalanı

o kelimeleri cumlesinde kullanmaz sahsen ben "ya,oy,loo,hola" kullanırım her yöreden yani trakyalıların sakar oldugunu sanmıyorum artı camı taktıran bayan trakyalı degildi galiba o "be ya" dememiş hiç :D :D :D

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
eh idare eder ama gende güzel :)

keremerson

keremerson

Üye
hiç begenmedim trakyalı olması "be ya" demesiyse baslıkta trakyalının gecmesine gerek yoktu
Bir de tabiki bu Fıkralar yayınlayarak yöreyi kötülemiş oluyorsunuz suanda trakyada "be ya" degil
"be yav" derler üstelik su yıllarda yarısı diyebilirim sadece "be" der "be yav" % 10 ise kalanı

o kelimeleri cumlesinde kullanmaz sahsen ben "ya,oy,loo,hola" kullanırım her yöreden yani trakyalıların sakar oldugunu sanmıyorum artı camı taktıran bayan trakyalı degildi galiba o "be ya" dememiş hiç :D :D :D
Niye alındınki kardeş :bilmm

Çok güzel fıkra :p :)

Altun.

Altun.

Üye
pek bişi anlamadım yaa ??

turgay89

turgay89

Üye
kasmaya gerek yok arkadaslar basit dusunun; fıkra be ya:ehe güzelmiss

c3r3n

c3r3n

Üye
güzelmiş :)

cbf150

cbf150

Üye
:kop:tesekkurler

kurt bey

kurt bey

Üye

bu kadar bilimsel olmaya gerek yok arkdaşım sonuçda fıkra ayrıca beğenmediğimide belirtmeliyim

batu_0606

batu_0606

Üye
güzel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt