!!!İşte Turkcell'in Farkı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!!İşte Turkcell'in Farkı!!!
Hattımı kaybettim ve uzun süre kontör yüklemesi yapmadım (yaklaşık 6 ay) turkcellden arama geldi hattınız uzun süredir yükleme yapılmamış kapanacak isterseniz kontör yüklemesi yapın diye aradılar
Kontör yüklersem her ay 150 kntr ekstra kazanacağımı ve her yöne 60 dakika görüşme kazanacağımı sölediler.
Gittim bugun kontor aldım hattı bedava olarak verdiler.yeniden çıkartıp bana verdiler
kullandığım hat sekiz aylıktı yani 14 ama son 6 ay kontör yuklemedim tabi
Turkcell gerçekten bi numara biraz pahalı olsa bile kalite:)

TheDragonTR

Üye
KaliteLi evet Bu Tartişilmaz Bir Gerçek ama . Hizmet Olmadikdan Sonra Kalite Olsa Farkedermi . Bana Kalirsa HiçBir Hizmeti Yok En İyisi Telsim yada AVEA :)

marvelboy

marvelboy

Üye
bence 3g yi alırsa hizmetde olur

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Turkcell kimi yolda bıraktı bugüne kadar? 8 senedir şebeke meşgul hatası almadım. ;)

technonur

technonur

Üye
KaliteLi evet Bu Tartişilmaz Bir Gerçek ama . Hizmet Olmadikdan Sonra Kalite Olsa Farkedermi . Bana Kalirsa HiçBir Hizmeti Yok En İyisi Telsim yada AVEA :)
ayağına çay getirecek hali yok allaha şükür benim herhangi bir sorunum olduğunda anında hallettiler özellikle son 1aydır sanırım bizim bölgede baz istasyonunda sorun varmı aradım hemen rapor tuttular fln şimdi baz istasyonun değiştiriyolar daha nasıl bir hizmet bekleyebilirim ki ?
herşey öncü turkcell bunuda hatırlatırım 3g yi turkcell yapalım dedi diğer aboneler tırstı buda bi gerçek

hayalet114

hayalet114

Üye
super ama BIRAZCIK pahalı SADECE BIRAZCIK:@:@

armador24

armador24

Üye
türkcell 1 numara ben turkcelin başkanı oluyorum sayın arkadaşlar

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Turkcell Tartışılmaz;)

ahabu

Üye
turkcel abi basından beri bir numara yerını kımseye kaptırmadı kım nekdar turkcell kotu dese bıle yolundan hıc ayrılmadı bence helal olsun

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bence en ıyısı avea:D

sonbela

sonbela

Üye
avefonecell 3ü bir arada:D tek başına kullanmak zor turkcell yarı yolda kalmayanlar sene 2007 basları yer kırklareli/lülüburgaz/osmancık köyü türkcell sebekesi yok wodafone full yani yere göre degişiyor

mostwanteds

mostwanteds

Üye
varmı Kampuscell gibisi:)

Altun.

Altun.

Üye
ucuz olsun çok da kaliteliolmasın bence
öğrenci hesabı yani

safakk

safakk

Üye
valla avea bazen çok kazık bazen peynir ekmek türkcellin de öyle olduğunu düşünüyorum:)

canturgay

canturgay

Üye
vodafone özellikle her yöne 1 kntr kampanyasıı:)

murat_dragon

Üye
turkcell kimi yolda bırakmış bu güne kadar 4 yıl dır kullanıyorum baya iyi

masumruk

masumruk

Üye
kalite diyorsanız, en eski alt yapıyı kullanan turkcell en günceli avea...
Merak etmeyin şu numara taşıma olayı olursa turkcell in diğerlerinden pek farkı kalmayacaktır. Zaten bir abone numara satın alırken o numaranın tüm yasal haklarını alır. isterse farklı şebekeye geçebilir. Turkcell buna direniyor ama yakındır direncinin kırılması ;)

ardesa

ardesa

Üye
bugüne kadar türkcell den başka hat almadım...almayıda düşünmüyorum.

Üst Alt