Öneri Akıllı Telefon Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Telefon Tavsiye
arkadaşlar akıllı telefon arayışındayım android olması tercihim. bütçem 1400 tl falan. bugün biraz gezdim aklıma yatanlar şunlar
galaxy s3
htc one mini
lg b800 g2
lg nin birkaç telefonu daha vardı..
bu telefonlar arasında veya benzer telefon önerilerinizi bekliyorum. (sık mesajlaşan biriyim)
** 650 tl'ye general mobile discovery gördüm bilgisi olan ?

Son düzenleme:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
G2 şu an piyasanın en iyi telefonlarından :)

Türe

Türe

Üye
G2 al

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bence de G2 al. O fiyata alınabilecek en iyi telefon diyebilirim.

blackaid

blackaid

Üye
g2

Son düzenleme:
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
g2 nin özellikleri şu anda birçok telefondan üstün
Abı vur dedık oldur demedık yenı cıkan 3 amıral gemı var z1 g2 1520 ucu de aynı donanım var hemen hemen ama 1520 de wp stabıllıgı de var daha htc le samsungu gormeden en ıyısı dıyemezsın

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Abı vur dedık oldur demedık yenı cıkan 3 amıral gemı var z1 g2 1520 ucu de aynı donanım var hemen hemen ama 1520 de wp stabıllıgı de var daha htc le samsungu gormeden en ıyısı dıyemezsın
WP'nin çok eksiği var, ayrıca iPhone 5S şu an Dünya'nın en hızlı telefonu.

mehmettech

mehmettech

Üye
G2 al. Kullananların çoğunda bir sıkıntı çıkmadı.hem o fiyata alınacak hem üst düzey donanım +yazılım performans almakla kalmaz hem nexus 5i lg ye yaptıran google uzun sürede güncellemede verir...

134ugurcan

134ugurcan

Üye
bulabiliyorsan al derim :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

en iyisi demedi ki. bir çok telefondan üstün dedi.

• Beğen
Tepkiler: dayannight
Invoke

Invoke

Üye
G2 al madem...

fk555897

fk555897

Üye
LG G2 daha güzel.

kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim sanırım g2 alacağım..

G2 al. Kullananların çoğunda bir sıkıntı çıkmadı.hem o fiyata alınacak hem üst düzey donanım +yazılım performans almakla kalmaz hem nexus 5i lg ye yaptıran google uzun sürede güncellemede verir...

LG G2 daha güzel.
sanırım kararım g2'den yana..
bulabiliyorsan al derim :D
bulabileceğim bir yer de yazaydın iyiydi :D

LimePie

LimePie

Üye
lg g2 bencede almalısın

LimePie

LimePie

Üye
internette var alabiliyorsanız internetten alın

blackaid

blackaid

Üye
en iyisi olduğunu iddaa etmedimki zaten birçok telefondan üstün yazdım ayrıca senin yazdığın telefon markalarını yazarak kıyaslama bile yapmadım, hem konuda 1400 TL bütçe yazılmış elbette z1,1520 ve samsung,htc iyi olabilir ama o fiyata göremezsin bile.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dayannight
dayannight

dayannight

Üye
asıl seninki vur dedik öldür demedik olmuş verilen bütçeye göre kıyaslarsak g2 en uygun olanı z1 ve o saydığın htc,samsung büyük ihtimalle 1500 tl nin üzerinde olacak. dediklerin elbetteki daha iyi ama parası da daha iyi onun için lg ile kıyaslanamaz

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
Takipçi Satın Al

Üst Alt