Ben de satmayı düşünmüyor değilim benim wp için son şansım wp 8.1
820 nin böyle çekeceğini beklemiyordum gmd yi bende inceledim ama gündüz çektim başarısız bi kamerası var bence ama bu o fiyattaki telefon için iyi bile bu fotoğraftada sanırım 820 iso değerini çok artırıp gürültülü çekmiş ama 820 ye manuel ayar yaparsanız daha iyi verim alacağınzı düşünüyorum şayet ben 920 de manuel ayarlarla oto ayarlardan çok daha iyi fotoğraflar çekebiliyorumçektiğim şey : sadece sokak lambasının perdedeki parlaması kısaca extra loş ışık bence 820 rezilliğini anlatıyor . Bu akşam bir video çekimi yapacağım burada paylaşırım beklemede kalın820 kullanıcısı olarak 920 ye terfi edeceğim
güncelleme beklemeyecem kamera için
L925i unutma aynı segmentteEn iyisi lumia 920Fotoğraf konusunda.

total vidyo convertera indir yoksa daha sonra new yanında bir tik var aşagı dogru ona tıkla video editör de add video diyip 2 vidyo seçip sıraya göre save to convert de daha sonra vidyo biçimi seçerek birleştire bilirsinbeyler bir şey söylicem 820 vs gm discovery hazır ama videoları tek karede nasıl birleştireceğim bilen var mı ? Adobe premiere pro cc yapar büyük ihtimalle nasıl yapabiliirm ayrı ayrı mı atsam ?
onu biliyorum arka arkaya oluyor yan yana olanı lazım aynı anda izlenmesi içintotal vidyo convertera indir yoksa daha sonra new yanında bir tik var aşagı dogru ona tıkla video editör de add video diyip 2 vidyo seçip sıraya göre save to convert de daha sonra vidyo biçimi seçerek birleştire bilirsin
Arkadaslar Sizden Ricam Konuya Gerekli Yorumlar Yapmanızdır Hani Konuyu Gereksiz(İlgisiz ve Alakasız) Yorum Olmasın
Amac Abartmak Deil ;
Yaklasık 1 Yıldır Lumia 820 sahibiyim ve kullanmaya basladığımdan beri telefonlarımızda eksiklikler vardı nokia ve microsoft gdr2 ile büyük eksikliklerimizi gidereceğiz diyorlardı gdr3 güncellemelerinde gelen ozelliklere baktğımızda hala beklenilen istekler karsılanmıyor ve kızdğım nokta neden gdr3 ilk olarak htc ile verilmeye baslandıda nokia 2.plana atıldı (nokia'nın pazar payı htc den fazla deil mi ?) ve simdi sırada 8.1 var bu güncellemede de pek fazla bisey beklemiyorum acıkcası cunku 8.1 güncellmesinde bahsedilen konuların bircoğu soylenti dedikodu yani kesin bisey yok ortada sırf bu eksikler yuzunden kisisel rom'un cıkmasından yanayım amac mağazayı baltalamak deil su eksiklermizi gidermek acısından iyi olur dusuncesindeyim
Sizlerdende Yorum Bekliyorum
onu hiç denemedimonu biliyorum arka arkaya oluyor yan yana olanı lazım aynı anda izlenmesi için
Başta HTC verilme sebebi onu Nokia'dan üstün tutmaları değilde çıkan güncellemeyi ilk HTC üzerinde deneyip, hataları kapattıktan sonra Nokia'ya verilmek istenmesi olabilir.Neden direk olumsuz bakıyorsunuz?
Ayrıca mağazayı baltalamak değil amaç diyorsun ama senin amacın ister baltalamak olsun ister olmasın, o şekilde mağaza baltalanacak.
Eksikliklerde yavaş yavaş gideriliyor ben gayet memnunum.Hiç unutmam ilk çıktığı zamanlarda DataSense yok diye çok kötüleniyordu.Şimdi biride çıkıp demiyor ki DataSense geldi demek adamlar uğraşıyor.