Tavsiye Gelismelerle Ilgili Dusuncelerimiz

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
internetim yavaş olduğundan dolayı videolar yarına kaldı :( bir saatte sadece %8 tamamlandı

Hagios

Hagios

Üye
herkesin dusuncelerine saygı duyarım belkide ister istemez mağaza baltanacaktır tabiki de güzel yeniliklerde geldi ama dosya yoneticisi bluetooth ismini degistirme klevyedeki eksik tuslar bildirim merkezi gibi eksiklerden bahsetmistim tüm bunlar için bayadır beklemeye devam ediyoruz sonucta microsoft gecmisi ve geleceği olan bir kurulus elbette bütün bunları çozecektir konuda da belirttiğim gibi gelismelerle ilgili dusuncelerimiz

birde neden htc de denenip sonradan verilsin ki nokia 'ya htc deneme tahtası olamaz boyle birseyi microsoft yapmaz bence

Microsoft ile ilgili dediklerin doğru yani elbette çözecektir.Ama hepsi bir kerede çözülecek sorunlar değil herhalde ki bu kadar sürdü.Aklıma gelen diğer şey ise güncellemeleri bölüm bölüm dolduruyor.Yani tüm bu saydıklarınızı GDR2 ile vermiş olsaydı GDR3'e ne konulacaktı?Sonuçta adamlar bu işi para için yapıyor.Sadece Nokia ile ilgili değil bu olay. Apple'ın çıkardığı son modellerde parmak izi okuyucu falan var sanırım.Apple ekleyemez miydi iPhone 4S'e ya da 5'e parmak izi okuyucuyu?Yeni bulunan bir şey değil parmak izi olayı.Demek her şeyin bir sırası ya da adamların bir programı var.Apple direk tüm özellikleri taşıyan bir model çıkarsaydı, diğer modellerde neyi değiştirip piyasaya sürecekti :) Apple Apple diyorum yanlış anlaşılmasın başka bir şeyden örnek vereyim dedim o yüzden.Yani geneli böyle bu işin.

HTC olayına gelirsek, sadece benim düşüncem böyle.Yani deneme tahtası değil, neden öyle düşünmüyorsunuz demek istedim.Böyle bir şeyde olabilir dedim:)Ayrıca aklıma başka bir sebepte gelmiyor.Olayı anladığım ve düşündüğüm şekilde anlatayım.Dediğiniz gibi Nokia'nın pazar payı belli.Bunun dışında basitçe şöyle düşünün, Microsoft ve Nokia birleşti, birleşecek.İki firmanın ne kadar içli dışlı olduğunu görüyoruz. HTC ise sadece WP8 kullanıyor.Yani Microsoft'un güncellemeyi Nokia'ya geç vermesindeki sebep kesinlikle olumsuz bir şey olamaz. GDR3 + BitterSweetShimmer birlikte gelecek.Yani biz HTC'nin aldığı GDR3 ile birlikte başka bir pakette alıyoruz.Onu bekliyoruz :)

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
sorun yok Hagios anladım demek istediğini ;)

fk555897

fk555897

Üye
Bence WP8 gayet başarılı bir şekilde ilerliyor.

serverfun912

serverfun912

Üye
Bencede yazılımsal olarak sensörle hareketleri komuta çevirme,akıllı bekleme,otomatik odaklanma,ekran ve kamera iyileştirmeleri lazım ama bunlar gerkçek eksiklerin yanında hiç kalır.1000den fazla eksik var.Öneri kutusuna bakın wpde çok iyi şeyler var.ön izlemelerde var(konseptler)

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
Açık kaynak olsa, 3 ayda android'i geçerdi ;)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Vallahi 820 kullanmadım ama ben bir ara telefon işini çok abarttığımı düşündüm. Yani yok şu kadar donanım bu kadar gpu cpu ram disk vs.
Telefonum ile instagram dahil bütün sosyal ağlarıma çok rahat, akıcı bir şekilde, çokta memnun kalarak erişebiliyorum.
920 olmasından mıdır bilemem ama genel hayatta arkadaşlarımın S4 'ünden de iPhone5 dende daha iyi kamera verimi alıyorum.
Telefonumu çok fazla kasılmış donanım olmasada çok rahat ve akıcı kullabiliyorum.
İstediğim oyunların hepsi var.
Ben memnunum. :)

• Beğen
Tepkiler: PosiXGuARD
byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
ben 8.1 den sonrasını merak ediyorum acaba neler getircek bizlere

Üst Alt