Haber Android 4.4 Kitkat Güncellemesi Alıcak Telefonlar!(samsung)

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
Güncelleme alacak. Ne zaman belli değil :D

alicilin

alicilin

Üye
Güncelleme alacak. Ne zaman belli değil :D
Aynen. alıcak alıcakta ne zaman hocam :D Ozaman ben bunu saklayayım. torunlarıma dede yadigarı olarak bırakırım. onlarda kullanırken güncelleme gelir. Yani her halde benim ömrüm yetmicek bunun güncellemesini görmeye:birak:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Aynen. alıcak alıcakta ne zaman hocam :D Ozaman ben bunu saklayayım. torunlarıma dede yadigarı olarak bırakırım. onlarda kullanırken güncelleme gelir. Yani her halde benim ömrüm yetmicek bunun güncellemesini görmeye:birak:
:ehe :d: torunlarının psikolojisini bozmaya hiç gerek yok bence :D

Anil-D

Anil-D

Üye
4.3 kapida

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder'ı samsung'un yanlışlıkla çıkardığını düşünüyorum artık. Galaxy Young bile 4.4 güncellemesi alıcak fakat Galaxy wonder almıcak. Bu ne yaman çelişki buuu :duvar2:
young almaz guncelleme falanyukarıdaı lıste tahmın edılen

azraelazrail

azraelazrail

Üye
Güc sıralamasına göre note3 s4 note2 s3 zaten bu 4ü 5.0a kadar rahat alır digerlerini bilemem

Ahmet SC

Üye
Samsung hep iki konuda çuvallıyor.
1 - Güncelleme (Bazı modellere verilmemesi. S4, Note II gibi telefonlarada geç vermesinden bahsediyorum)
2 - Kullanıcıların isteklerini takmaması (Metal Kasa ve Ses Kalitesi)

gıwıliler

gıwıliler

Üye
NOTE 2 yokmu ben mi göremedim :eek:

alicilin

alicilin

Üye
Birde şu konuda yanılıyor çoğu arkadaşlar. Diyorlarki; ee o telefon eski. o 4.3'ü kaldırmaz. ama işin aslı öyle değil işte. Android sürüm yükselttikçe stabilliği yakalıyor. Heleki android 4.2.2 sürümü bence adnroid performansı açısından bir dönüm noktası. Çünki 4.1.2 ile 4.2.2 arasında okadar stabilite farkı varki anlatamam. Bu yüzden samsung galaxy young'a bile en azından 4.2.2 verse kendi adını iyiye çıkarmış olur. çünki o telefon bile gayet güzel çalışıcaktır.

The Shadow

The Shadow

Üye
Birde şu konuda yanılıyor çoğu arkadaşlar. Diyorlarki; ee o telefon eski. o 4.3'ü kaldırmaz. ama işin aslı öyle değil işte. Android sürüm yükselttikçe stabilliği yakalıyor. Heleki android 4.2.2 sürümü bence adnroid performansı açısından bir dönüm noktası. Çünki 4.1.2 ile 4.2.2 arasında okadar stabilite farkı varki anlatamam. Bu yüzden samsung galaxy young'a bile en azından 4.2.2 verse kendi adını iyiye çıkarmış olur. çünki o telefon bile gayet güzel çalışıcaktır.
Sen de haklısın tabii ama optimizasyon da önemli şimdi. Diyelim ki samsung young a da s3 e de 4.3 verdi. S3 için çıkardığı güncelleme young un kinden iyi olacaktır. Çünkü S3 daha iyi bir telefon olduğu için ve samsung a daha fazla para kazandırdığı için kullanıcıları memnun etme amaçlı olarak s3 e verilen güncelleme üzerinde daha çok çalışılacaktır, daha stabil ve gelişmiş bir yazılım olacaktır. Young a verilen güncellemeye ise hiç uğraşılmayacak, sadece young kullanıcılarının çenesini kapamak için verilecek ve birçok kasma problemi olacaktır (samsung un satış politikası işte). Tabii bazı arkadaşlar bunu "telefon kaldırmıyor" olarak algılayabiliyor ve bu konuda da sen haklısın birçok kişi farkında olmadan durduk yere markayı savunuyor aslında.

Anil-D

Anil-D

Üye
4.3 gelmedi daha neyin kafasindasiniz

Anil-D

Anil-D

Üye
ee ben lafi ortaya attim en azindan nokia gibi bi yerinde bisey yok

Anil-D

Anil-D

Üye
Kullansaydin bu soruyu sormazdin kardesim

Anil-D

Anil-D

Üye
Sayayimmi

Kontrol

Kontrol

Üye
Konu "Samsung" dışına çıkmanın bir manası yok. Gereksiz yere uyarı alacaksınız.

Üst Alt