Dead Trigger 2 V0.02.1 - Super Mega Mod

Sponsorlu Bağlantılar

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Dead Trigger 2 V0.02.1 - Super Mega Mod

Name of Game: DEAD TRIGGER 2
Version: 0.02.1
Root Needed?: NO
Status: UNDETECTED (Hope for more then 2 mins)

- Sınırsız Bomba
- Sınırsız Sağlık Paketi
- Sınırsız Mermi ( Her Silah İçin )
- Her Bölüm Fazladan 10000 Para Verir
- Her Bölüm Fazladan 10000 Tecrübe Verir

- Dosyayı İndirip APKdan Oyunu Kurun. Oyunu Çalıştırmadan com.madfingergames.deadtrigger2/ dosyasını sdcard0/Android/obb/ dizinine kopyalayın. Oyunu Çalıştırın...

Credit: Megamind, acer-a500.ru
Google Play Link :>

Download Link :>

Apk:>

Obb:>

Son düzenleme:

kemalyvz

Üye
Obb link nerde :)

kemalyvz

Üye
Süpersin

ersinbakar

ersinbakar

Üye
apk tegra mı? birde zippyshare varmı link datanın ?

kemalyvz

Üye
Aynen zippy share varmi

ismail863

Üye
baglanti sorun oluyor mu

DeepForce

DeepForce

Üye
oyunu actıramadım obb yı denılen yere attım fakat olmadı

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
:tşk:

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Maharet apk dosyasinda mi yoksa obb de mi ben marketten indirdim ondan dolayi soruyorum,ayrica apknin cinsi nedir tegra ise sıkıntı cikmasin

kemalyvz

Üye
Zippyshare eklermisin kardes.

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
linkteki dosyanin apk'si tegra sadece tegrali cihazlarda calisir.

kemalyvz

Üye
Benim cihaz galaxy tab kücük olani tegrami ? Konuyu paylasan arkadas yazsaydi keske bastan

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Sadece tegra olmasi kotu olmus keske diger apk da olsaydi,eklerseniz memnun oluruz

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
bu oyununun limitsiz para ve altin olani cikmasi bir iki ayi bulur herhalde cunku oyun markette daha yeni yayinlandi hackerlarin biraz uzerinde calismasi lazim

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

brksnr

brksnr

Üye
obb dosyasini indirmiyor benim tablet o siteden ya baska bir siteye daha ekleyebilme sansiniz var mi dosyayi :)Ayrica tesekkurler paylasim icin :)

buraoca2

Üye
Arkadaşlar Adreno 320 GPU'ya sahip LG Optimus G için, bu linktekini kurdum. Oyun çalışıyor fakat, hackte sorun var. Bazı bölümlerde silahla ateş edemiyorsunuz, sebebini çözemedim. Özellikle ilk bölümü de, silaha cephaneden mermi alamadığınız için geçemiyorsunuz(Hack'ten dolayı mermi sayısı hiç azalmadığından ötürü).

Bence biraz daha bekleyin...

brksnr

brksnr

Üye
Paylasim icin teşekkürler fakat ben oyunun ilkm öğretici kisminda sorun yasoiyorum ve gecemiyorum bu durum baskasinin basina geldi mi arkadaslar??

crazynoxco90

crazynoxco90

Üye
Paylasim icin teşekkürler fakat ben oyunun ilkm öğretici kisminda sorun yasoiyorum ve gecemiyorum bu durum baskasinin basina geldi mi arkadaslar??
Hocam konuyu açan arkadas alinti yaptigi yerdeki açiklamayi yazmayi unutmus bu mega modu kullanmak için öncelikle google playden oyunun orjinalini indirip oyunun o ilk baslangiç kismini geçip hesap açmak gerekiyor daha sonra orjinal oyunu silip bunu yukleyeceksiniz bende obb yi tanimadi zatn farketmez mega mod apkyi kurup datayi wifi ile çeksenizde olur amaşöyle bi sorun da var giris yaptiginiz hesap banlanabiliyor çünkü madfinger games profilinizi online kontrol ediyor benim 3 tane hesabim banlandi bunu dikkate alarak yukleyin

• Beğen
Tepkiler: brksnr