------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Seni özleyecez kazan mubarek olsun :) :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, muratvemine ve .caner.

muratvemine

muratvemine

Üye
ayretten JDQ39.I9500XWUBMF8 de var bilgine
ben cok iyi anlıyorum kazam mubarek olsun
pimi cekecem birazdan:halay3::hmmm root atıp csc değistircem türkiye olanı sececem

Kazan mubarek olsun hüloooğğğ :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, .caner. ve Nextman
tomy1925

tomy1925

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baby_face_, muratvemine, .caner. ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam CSC secerken mevcut CSC em KSA olarak gözüküyordu TUR olanı yani türkiyeyi sectim CWM moda girip instalin yapıp tel acıldı ama fakat halen KSA görünüyor anlamadım
Onur kardeşim en azından isminiz o şekilde yazıyor :).Değişmeyebileceğini söyledim size zira şu an cihaza bence beni dinlerseniz daha fazla yüklenmeyiniz.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Onur kardeşim en azından isminiz o şekilde yazıyor :).Değişmeyebileceğini söyledim size zira şu an cihaza bence beni dinlerseniz daha fazla yüklenme.
Abi şimdi Kiesden güncelleme yaparken kabloyu çeksek cihaz full brick olur değil mi? Bir kaç yerde ücretsiz yapıyor garanti diye duymuştum. Eğer öyle ise Onur brick yapsa ücretsiz degistirirlerse sorun kalmaz ? :hmmm (sacmaladim kusura bakma abi)

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi şimdi Kiesden güncelleme yaparken kabloyu çeksek cihaz fu ll brick olur değil mi? Bir kaç yerde ücretsiz yapıyor garanti diye duymuştum. Eğer öyle ise Onur brick yapsa ücretsiz degistirirlerse sorun kalmaz ? :hmmm (sacmaladim kusura bakma abi)
Arkadaşımızın cihazında sayaç aktif durumda olduğu için artık pek kaza süsüne inanmazlar caner kardeşim.Zira bundan sonra bu tür kaza süslerini ve benzeri olayları önlemek adına sayaç eklendi.

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
Abi şimdi Kiesden güncelleme yaparken kabloyu çeksek cihaz fu ll brick olur değil mi? Bir kaç yerde ücretsiz yapıyor garanti diye duymuştum. Eğer öyle ise Onur brick yapsa ücretsiz degistirirlerse sorun kalmaz ? :hmmm (sacmaladim kusura bakma abi)
caner sayacın sıfırlancagını sanmam ve kalmıs ki log kayılarını görme ihtimalleri var. ve kiesten güncelleme yaparken fişi ceksem sanmam ki full bricl olsun.ama hard birick olur diye düşüüyorum:hmmm yinede tesekürler

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Arkadaşımızın cihazında sayaç aktif durumda olduğu için artık pek kaza süsüne inanmazlar caner kardeşim.Zira bundan sonra bu tür kaza süslerini ve benzeri olayları önlemek adına sayaç eklendi.
Bilgilendirme için teşekkürler.

caner sayacın sıfırlancagını sanmam ve kalmıs ki log kayılarını görme ihtimalleri var. ve kiesten güncelleme yaparken fişi ceksem sanmam ki fu ll bricl olsun.ama hard birick olur diye düşüüyorum:hmmm yinede tesekürler

4.3 kurmayacagim. 4.3 kurana kadar customlarımla yaşarım daha iyi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Nextman
muratvemine

muratvemine

Üye
İçimden bir ses yarin Turkiye ye 4.3 geliyo diyor.:)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
tomy1925

tomy1925

Üye

4.3 kurmayacagim. 4.3 kurana kadar customlarımla yaşarım daha iyi :ehe
rica ederim aynen bu konuda sana hak veriyorum bu gün rusya romu olan 4.3 den 4.2 donmeye calıstıgımda ilkinde imei null oldu ikincisinde ise imei 0049 ile basladı

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
rica ederim aynen bu konuda sana hak veriyorum bu gün rusya romu olan 4.3 den 4.2 donmeye calıstıgımda ilkinde imei null oldu ikincisinde ise imei 0049 ile basladı
Madem android telefon yapıyorlar neden bu kadar çok kısıtlıyorlar. Android alanların amacı Özgürlük değil mi? Böyle devam ederse İOS a geçeceğim. Bir sürü insan mağdur oldu.
Samsung u kınıyorum...

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve muratvemine
tomy1925

tomy1925

Üye
imei numaram tekrar null oldu anabant bilinmiyor diyor off:vur bot yedeğim vardı alim dedim imei gitti gece gece albasına belayı

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
imei numaram tekrar null oldu anabant bilinmiyor diyor off:vur bo yedeğim vardı alim dedim imei gitti gece gece albasına belayı
üzgünüm ama demiştim sana neyse uygun modem dosyasını at bari geri gelir.

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
üzgünüm ama demiştim sana neyse uygun modem dosyasını at bari geri gelir.
suan rusya romuna tekrar dönüyorum usta odinle flash lıyorum bakalım düzelcekmi. XXUBMEA modemini flash ladım anabant halen bilinmiyor diyor

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayni sey hemen hemen tabi bant surumu değişmediği sürece

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye