ayretten JDQ39.I9500XWUBMF8 de var bilgine
ben cok iyi anlıyorum kazam mubarek olsun
pimi cekecem birazdanroot atıp csc değistircem türkiye olanı sececem

saol tesekürlerSeni özleyecez kazan mubarek olsun![]()
![]()
root yaptım simdi csc yükleyeceğimCWM yükleim simdi CSC ye geldi sıra bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun.saol tesekürlerroot yaptım simdi csc yükleyeceğimCWM yükleim simdi CSC ye geldi sıra bakalım hayırlısı
![]()
hocam CSC secerken mevcut CSC em KSA olarak gözüküyordu TUR olanı yani türkiyeyi sectim CWM moda girip instalin yapıp tel acıldı ama fakat halen KSA görünüyor anlamadımSeni özleyecez kazan mubarek olsun![]()
![]()
tesekürler canerHayırlısı olsun.
Onur kardeşim en azından isminiz o şekilde yazıyorhocam CSC secerken mevcut CSC em KSA olarak gözüküyordu TUR olanı yani türkiyeyi sectim CWM moda girip instalin yapıp tel acıldı ama fakat halen KSA görünüyor anlamadım
.Değişmeyebileceğini söyledim size zira şu an cihaza bence beni dinlerseniz daha fazla yüklenmeyiniz.Abi şimdi Kiesden güncelleme yaparken kabloyu çeksek cihaz full brick olur değil mi? Bir kaç yerde ücretsiz yapıyor garanti diye duymuştum. Eğer öyle ise Onur brick yapsa ücretsiz degistirirlerse sorun kalmaz ?Onur kardeşim en azından isminiz o şekilde yazıyor.Değişmeyebileceğini söyledim size zira şu an cihaza bence beni dinlerseniz daha fazla yüklenme.
(sacmaladim kusura bakma abi)Arkadaşımızın cihazında sayaç aktif durumda olduğu için artık pek kaza süsüne inanmazlar caner kardeşim.Zira bundan sonra bu tür kaza süslerini ve benzeri olayları önlemek adına sayaç eklendi.Abi şimdi Kiesden güncelleme yaparken kabloyu çeksek cihaz fu ll brick olur değil mi? Bir kaç yerde ücretsiz yapıyor garanti diye duymuştum. Eğer öyle ise Onur brick yapsa ücretsiz degistirirlerse sorun kalmaz ?(sacmaladim kusura bakma abi)
caner sayacın sıfırlancagını sanmam ve kalmıs ki log kayılarını görme ihtimalleri var. ve kiesten güncelleme yaparken fişi ceksem sanmam ki full bricl olsun.ama hard birick olur diye düşüüyorumAbi şimdi Kiesden güncelleme yaparken kabloyu çeksek cihaz fu ll brick olur değil mi? Bir kaç yerde ücretsiz yapıyor garanti diye duymuştum. Eğer öyle ise Onur brick yapsa ücretsiz degistirirlerse sorun kalmaz ?(sacmaladim kusura bakma abi)
yinede tesekürlerBilgilendirme için teşekkürler.Arkadaşımızın cihazında sayaç aktif durumda olduğu için artık pek kaza süsüne inanmazlar caner kardeşim.Zira bundan sonra bu tür kaza süslerini ve benzeri olayları önlemek adına sayaç eklendi.
Bilgilendirme için teşekkürler.caner sayacın sıfırlancagını sanmam ve kalmıs ki log kayılarını görme ihtimalleri var. ve kiesten güncelleme yaparken fişi ceksem sanmam ki fu ll bricl olsun.ama hard birick olur diye düşüüyorumyinede tesekürler

rica ederim aynen bu konuda sana hak veriyorum bu gün rusya romu olan 4.3 den 4.2 donmeye calıstıgımda ilkinde imei null oldu ikincisinde ise imei 0049 ile basladıBilgilendirme için teşekkürler.
Bilgilendirme için teşekkürler.
4.3 kurmayacagim. 4.3 kurana kadar customlarımla yaşarım daha iyi![]()
Madem android telefon yapıyorlar neden bu kadar çok kısıtlıyorlar. Android alanların amacı Özgürlük değil mi? Böyle devam ederse İOS a geçeceğim. Bir sürü insan mağdur oldu.rica ederim aynen bu konuda sana hak veriyorum bu gün rusya romu olan 4.3 den 4.2 donmeye calıstıgımda ilkinde imei null oldu ikincisinde ise imei 0049 ile basladı
üzgünüm ama demiştim sana neyse uygun modem dosyasını at bari geri gelir.imei numaram tekrar null oldu anabant bilinmiyor diyor offbo yedeğim vardı alim dedim imei gitti gece gece albasına belayı
suan rusya romuna tekrar dönüyorum usta odinle flash lıyorum bakalım düzelcekmi. XXUBMEA modemini flash ladım anabant halen bilinmiyor diyorüzgünüm ama demiştim sana neyse uygun modem dosyasını at bari geri gelir.
gece gece seytana uyarsan olacağı bu olur ustaAyni sey hemen hemen tabi bant surumu değişmediği sürece
rusya romunu kurdum kurulum bitti imei geri geldi tekrar ohhh bee suan odinle xxubmea yukluyorum ardında kiesle umg9 u kurcam sansımı bi denim bakim ne olcakAyni sey hemen hemen tabi bant surumu değişmediği sürece
bi deniyelimsansımızı ozcan en azında aklımda soru işeretleri kalmazSonuc alacagını sanmıyorum bende cok ugrastım
sende imei uctum peki