Tavsiye Gelismelerle Ilgili Dusuncelerimiz

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
Gelismelerle Ilgili Dusuncelerimiz
Arkadaslar Sizden Ricam Konuya Gerekli Yorumlar Yapmanızdır Hani Konuyu Gereksiz(İlgisiz ve Alakasız) Yorum Olmasın

Amac Abartmak Deil ;

Yaklasık 1 Yıldır Lumia 820 sahibiyim ve kullanmaya basladığımdan beri telefonlarımızda eksiklikler vardı nokia ve microsoft gdr2 ile büyük eksikliklerimizi gidereceğiz diyorlardı gdr3 güncellemelerinde gelen ozelliklere baktğımızda hala beklenilen istekler karsılanmıyor ve kızdğım nokta neden gdr3 ilk olarak htc ile verilmeye baslandıda nokia 2.plana atıldı (nokia'nın pazar payı htc den fazla deil mi ?) ve simdi sırada 8.1 var bu güncellemede de pek fazla bisey beklemiyorum acıkcası cunku 8.1 güncellmesinde bahsedilen konuların bircoğu soylenti dedikodu yani kesin bisey yok ortada sırf bu eksikler yuzunden kisisel rom'un cıkmasından yanayım amac mağazayı baltalamak deil su eksiklermizi gidermek acısından iyi olur dusuncesindeyim

Sizlerdende Yorum Bekliyorum

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Haklısınız çok yavaş gelişiyor buna katılıyorum bende. Güncellemeler istekleri karşılamıyor.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
820'nin kamerası gelişmediği sürece benim için yapılan hiçbir şey bir gelişim olarak ifade edilemez. Benim 3.2 carl zeiss telefonum 820'den daha iyi fotoğraf ve video çekiyor.

dakamon

dakamon

Üye
PEki 820 nin kamera sorunu sizce donanımsal mı yazılımsal mı donanımsal sa bundan sonra hiç bir şey beklememek gerekir.

sekajmer

sekajmer

Üye
HTC güncelleme üzerinde değişiklik yapmadığı için MS HTC'ye güncellemeyi gönderiyor oda telefonlarına, Nokia ise MS'un gönderdiği güncellemelere ek olarak özellikler eklediği için diğer Windows Phone cihazlara erken geliyor.

Güncellemeler konusunda sizinle aynı fikirdeyim. İki büyük firma bu kadar az özellik ve bu kadar uzun zaman sonra getiriyorlar.
Yani çok yavaşlar anlam veremiyorum GDR2 ile ne geldiği belli değil.(Amber değil sadece GDR2) MS'un gözle görünür bir değişmesi yok Windows Phone üzerinde . GDR3 beta ile gelenler : Ekran döndürme kilidi , X ile kapatma , hafıza yönetimi(bu gerçekten iyiydi).
GDR3 ile ilgili bir sürü şey sızdırıldı %70 ihtimalle diyorlardı onlardan bazıları : Geliştirilmiş görev yöneticisi , Bildirim merkezi ama nerede ? Windows Phone 8.1'e kaldı tabiki MS'a kalmış bulunuyoruz. Bence çok yavaş gidiyorlar.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
PEki 820 nin kamera sorunu sizce donanımsal mı yazılımsal mı donanımsal sa bundan sonra hiç bir şey beklememek gerekir.

Bence donanımsal değil tamamen yazılımsal. Dediğim gibi 3,2 Mp'li kameranın 8,7 Mp'li bir kameradan daha iyi görüntü sağlaması bundan başka birşeye delalet değildir.

sekajmer

sekajmer

Üye
820'nin kamerası gelişmediği sürece benim için yapılan hiçbir şey bir gelişim olarak ifade edilemez. Benim 3.2 carl zeiss telefonum 820'den daha iyi fotoğraf ve video çekiyor.

işte iki tane 820 kullanıcısı daha benimle aynı sorunla uğraşıyor ben karar verdim 920 alıyorum en azından kamerada Ois ve Pureview var . Ben donanımsal olduğundan şüpheleniyorum inş. değildir ben değil belki ama bir çok 820 kullanıcısı için kötü haber olur.

dakamon

dakamon

Üye
Bence donanımsal değil tamamen yazılımsal. Dediğim gibi 3,2 Mp'li kameranın 8,7 Mp'li bir kameradan daha iyi görüntü sağlaması bundan başka birşeye delalet değildir.
Bence o kadar da değil beeehhhh :)

skynet

Üye
Yav o kadar kötülediniz ki 820'nin kamerasını neredeyse 620'den de kötü çekiyor diyecem :D

sekajmer

sekajmer

Üye
bekleyin yapabilirsem şu an bir foto atcam

goktas19

goktas19

Üye
Bu güncelleme olayına katılıyorum. Microsoft gerçekten büyük bir şirket ama kullanıcıların isteklerini çok yavaş karşılıyor ama bu diğer telefonlar,işletim sistemleri filan içinde aynı Android bilmem kaç yıldır var sistemi oturalı maksimum 1.5 sene filan oldu

skynet

Üye
Allah aşkına başka bir şey çekemedin mi ? O ne öyle :D

blackcemre

Üye
En iyisi lumia 920Fotoğraf konusunda.

capkino06

Üye
ms koca bir şirkette bir sürü sistem geliştirip güncelleme yapıyor. Wp var normal Windows var Windows rt var hepsini ayrı ayrı güncelleme yapıyor. Google sadece android geliştiriyor sanırım. Masaüstü bir sürümü yok diye biliyorum. Birde android açık kaynak olduğundan çabuk gelişiyor ama stabilitesi az diyor kullananlar. Ben kullanmadım bilmiyorum.

sekajmer

sekajmer

Üye
çektiğim şey : sadece sokak lambasının perdedeki parlaması kısaca extra loş ışık bence 820 rezilliğini anlatıyor . Bu akşam bir video çekimi yapacağım burada paylaşırım beklemede kalın:)820 kullanıcısı olarak 920 ye terfi edeceğim :) güncelleme beklemeyecem kamera için

goktas19

goktas19

Üye
ms koca bir şirkette bir sürü sistem geliştirip güncelleme yapıyor. Wp var normal Windows var Windows rt var hepsini ayrı ayrı güncelleme yapıyor. Google sadece android geliştiriyor sanırım. Masaüstü bir sürümü yok diye biliyorum. Birde android açık kaynak olduğundan çabuk gelişiyor ama stabilitesi az diyor kullananlar. Ben kullanmadım bilmiyorum.
Masaüstü sürümü geçen aylar da çıktı

Üst Alt