------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eroskop100

eroskop100

Üye
Root var zaten her ihitmale karşı almanı tavsiye ederim yada daha önce custom bir rom kurduysan Sd kartta yedek almıştır yok direk stock rom sonrası sadece root yaptıysan en kısa sürede almanı tavsiye ederim.
Dediğin gibi hiç custom kurmadım. Imei yedeğini hangi program ile alabilirim ?

tomy1925

tomy1925

Üye
Root var zaten her ihitmale karşı almanı tavsiye ederim yada daha önce custom bir rom kurduysan Sd kartta yedek almıştır yok direk stock rom sonrası sadece root yaptıysan en kısa sürede almanı tavsiye ederim.

Evet yaratabilir zaten csc için root yapacaksın onuda tavsiye etmem zira deneyen arkadaşların isyanlarını okuduktan sonra :oke:
csc ayarlarımı nerden görebilirim ayarlara girdigimde suan anabantım xxbmea

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet dediğim gibi işte modemden dolayı sorun yaşayabilirsin.Şebeke yine gidebilir şu an her durum risk brick olabilir cihazın dikkat et

tomy1925

tomy1925

Üye
Evet dediğim gibi işte modemden dolayı sorun yaşayabilirsin.Şebeke yine gidebilir şu an her durum risk brick olabilir cihazın dikkat et
ne yapmamı tavsiye edersiniz. tekrarda rosya romu olan. 4.3 kurimmi?
nextman usta ayarlardan cihazı güncelle dediğimde cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değildir diyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne yapmamı tavsiye edersiniz. tekrarda rosya romu olan. 4.3 kurimmi?
nextman usta ayarlardan cihazı güncelle dediğimde cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değildir diyor
Hayır beklemeni tavsiye ederim zira bir çözüm bulunana kadar :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıkıntı yapma mutlaka konuda açıklama yapıcam şu an yapacağın her işleme inan yap yada yapma diyemem zira dediğim gibi herkes muzdarip.Keşke konuyu okumadan işlem yapmasaydın.Tekrar geçmiş olsun ama aklına takılmasın bulunur elbet bir yolu :oke:

tomy1925

tomy1925

Üye
Hayır beklemeni tavsiye ederim zira bir çözüm bulunana kadar :(
hocam cihazı kiese bagladım yeni yazılım mevcut diyor Gecerli yazılım sürümü: PDA:MEA/ PHONE:MEA/ CSC:MEA (KSA) Son üretici yazılım sürümü: PDA:MG9/ PHONE:MG9/ CSC:MG9 (KSA) ne diyorsunuz güncelleştir diyimmi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dene ama beni sorumlu tutma üzülürüm zira sayacın sabit kalır eminim yanlız yine imei gidebilir başa dönebilirsin.Tam bir rulet şuan işin

tomy1925

tomy1925

Üye
Dene ama beni sorumlu tutma üzülürüm zira sayacın sabit kalır eminim yanlız yine imei gidebilir başa dönebilirsin.Tam bir rulet şuan işin
daha önce kiesten günceleme yapmadım odinde yaptıgımız gibi download modamı alıyoruz yoksa cihazımız acıkkenmi yapıyoruz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha önce kiesten günceleme yapmadım odinde yaptıgımız gibi download modamı alıyoruz yoksa cihazımız acıkkenmi yapıyoruz
Tüm bilgilerin görüyorsan ki görüyorsun az önce yazdın.Update işlemi mesajdan devam et yönlendirmeleri takip et.

tomy1925

tomy1925

Üye
Tüm bilgilerin görüyorsan ki görüyorsun az önce yazdın.Update işlemi mesajdan devam et yönlendirmeleri takip et.
sarzım % 27 bataryayı doldurup deniyceğim.acaba bootloader i nasıl düzeltirim recovery den daha önce almıs oldugum coustum romların backup ı var diyorum acaba root ve recovery flash lasam suan ve recovery den daha önce aldıgım romları restore etsem nasıl olur faydası olurmu acaba
nextman hocam root explorer den CSC versionu I9500JVBMEA gözüküyor. rica etsem bu konuda ki fikrin ney aca?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CSC mea olabilir anabant değişmez şarjı tam dolu hale getirip romda yükleseniz kurduğun rom üzerinden çalışır imei silinme riski var hangi rom yedeğini aldığın modem dosyaı Mg9 bir romsa denenebilir ama riskli

tomy1925

tomy1925

Üye
CSC mea olabilir anabant değişmez şarjı tam dolu hale getirip romda yükleseniz kurduğun rom üzerinden çalışır imei silinme riski var hangi rom yedeğini aldığın modem dosyaı Mg9 bir romsa denenebilir ama riskli
EVET Mg9 romun yedeği var hem coustum olarak yedeği var sanırım hemde stok olrakta yedeği var JDQ39.9500XXUBMG9 bu sanırım stock CRASH_ROMV5.5-9500UBUBMG9 var buda coustum yedeği olsa gerek hangisini tavsiye dersiniz

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Riskli olduğunda yorum yapma hakkımı saklı tutsam :)

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
EVET Mg9 romun yedeği var hem coustum olarak yedeği var sanırım hemde stok olrakta yedeği var JDQ39.9500XXUBMG9 bu sanırım stock CRASH_ROMV5.5-9500UBUBMG9 var buda coustum yedeği olsa gerek hangisini tavsiye dersiniz
ayretten JDQ39.I9500XWUBMF8 de var bilgine
Riskli olduğunda yorum yapma hakkımı saklı tutsam :)
ben cok iyi anlıyorum kazam mubarek olsun pimi cekecem birazdan:halay3::hmmm root atıp csc değistircem türkiye olanı sececem

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, muratvemine, .caner. ve 1 kişi daha

Üst Alt