------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Sciondar

Sciondar

Üye
Ya bugün jelatin taktirmaya gittim telefoncuya önce bi sprey sıktı adam sonra yapıştırdı bu yöntemi bilen var mı :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
tomy1925

tomy1925

Üye
DURUM ŞUAN İÇİN BEKLEMEYİ GÖSTERİYOR BENDE RUSYA 4.3 Ü YUKLÜ VE HİÇ BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNÜŞ YAPAMIYORUM . BAZI 4.2.2 LERİ KABUL EDİYOR FAKAT ONDADA İMEİ OKUYAMIYOR. TEK ÇAREM 4.3 TÜRKİYE ROM UNA DÖNÜŞ YAPABİLMEK, ÇIKINCA İLK İŞİM DENEMEK OLUCAK EĞER Kİ 4.3 TÜRKİYE ROM UNA GEÇİŞ YAPABİLİRSEM BURDAN BİLDİRİRİM.
iyi aksamlar arkadaslar ben rusya romu olan 4.3 kurdum XXBMEA 4.2 roma gecis yaptım.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi aksamlar arkadaslar ben rusya romu olan 4.3 kurdum XXBMEA 4.2 roma gecis yaptım.
Hayırlı olsun zaten sorunda geçiş yaptıktan sonra sayacınızın olması telefonunuzu garantiye sokmak için bekleyeceksiniz sizde.recovery moda alıp sayaç artması varmı bakarmısın ? ve imei numarasını kontrol edermisin ?

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
hatırlatmam gereken bi konu var lutfen dıkkat edin.!!! normalyollarda gecis yapılmıyor imei ucuyor bilginize.yada odin programı fail (hata) veriyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hatırlatmam gereken bi konu var lutfen dıkkat edin.!!! normalyollarda gecis yapılmıyor imei ucuyor bilginize.yada odin programı fail (hata) veriyor
Evet bende onu sordum imei uçtuktan sonra ne yaptınız ? çözümü denedim ancak her şartta işe yaramıyor. 3 cihazdan 2 sini anca kurtarabildim.

Rica etsem recovery resminiz ile cihaz info resmini koyarmısın yapı numarasını merak ettim birde sayacı

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
Hayırlı olsun zaten sorunda geçiş yaptıktan sonra sayacınızın olması telefonunuzu garantiye sokmak için bekleyeceksiniz sizde.recovery moda alıp sayaç artması varmı bakarmısın ? ve imei numarasını kontrol edermisin ?
tesekurler nextman usta 2 gun önce rusya romu olan I9500XXUEMJ5 4.3 kurdum ardında root ve cwm kurdum tabiki efs ve modem yedegimi cwm den bacup yapmıstım externel sd cart a yaptım dahıli hafıza silincegini bildigim için saglama aldım yedegi ve eski stock rom olan XXUBMF3 4.2.2 donmeye calıstım odinle hata (fail) uyarısı verdi ardından XXUBMEA romunu yukledim wipe leri yapıp teli actım fakat sebeke vardı ama 0049 ile basladıgını gordüm agda kayıtlı degil hatası aldım. hemen recovery moda girip aldıgım efs yedeğini flash ladım esi imei numaram geri geldi sıkıntı yok:)) fakat sayac işi sıfırlanmadı download moda girdiğimde sayacı 1 olarak halen görüyorum:(( kusura bakma uzun acıkladım arkadasların sıkıntı yasamaması adına harfıyen anlatmak istedim..

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
tomy1925

tomy1925

Üye
Evet bende onu sordum imei uçtuktan sonra ne yaptınız ? çözümü denedim ancak her şartta işe yaramıyor. 3 cihazdan 2 sini anca kurtarabildim.

Rica etsem recovery resminiz ile cihaz info resmini koyarmısın yapı numarasını merak ettim birde sayacı
tapatalk kullanmıyorum ama resim nasıl nerdn ekleyebil

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@tomy1925 Gerek yok ama cihazın garanti dışı kalmasını üzüldüm ben en erken uyarımı yapmıştım.Tapatalk ile resim eklemen için VIP hesap almalısın eskisi gibi direk yüklemeye izin yok 5-10 sayfa önce verdiğim bir link var onu yükle ve ücretsiz üye ol :oke:

• Beğen
tomy1925

tomy1925

Üye
@tomy1925 Gerek yok ama cihazın garanti dışı kalmasını üzüldüm ben en erken uyarımı yapmıştım.Tapatalk ile resim eklemen için VIP hesap almalısın eskisi gibi direk yüklemeye izin yok 5-10 sayfa önce verdiğim bir link var onu yükle ve ücretsiz üye ol :oke:
evet cihazım dediğiniz gibi suan garanti dısı umarım sayac ıcın geliştirciler bi yol bulurda sıfırlarız.nextman usta acaba 3 parcalı rom kursam sayac sıfırlanırmı ne dersiniz?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malesef yabancı bir geliştirici arkadaşımla çok uğraştım zaten temel kodları knox üzerinden iptal etmek zor ayrıca FS rom dosyaları çıkmadı daha 4.3 için zaten çıksada samsung bunun olacağını daha önceden söyledi CSC değiştirme ve farklı rom yüklemenin önüne geçmek istediği için böyle yaptı bekleyip görcez yanlız sizi üzmek istemem ama bana kalırsa uzun bir süre bu durumda olan cihazlar bekleyecek gibime geliyor .

tomy1925

tomy1925

Üye
Malesef yabancı bir geliştirici arkadaşımla çok uğraştım zaten temel kodları knox üzerinden iptal etmek zor ayrıca FS rom dosyaları çıkmadı daha 4.3 için zaten çıksada samsung bunun olacağını daha önceden söyledi CSC değiştirme ve farklı rom yüklemenin önüne geçmek istediği için böyle yaptı bekleyip görcez yanlız sizi üzmek istemem ama bana kalırsa uzun bir süre bu durumda olan cihazlar bekleyecek gibime geliyor .
yani anladıgım kadarıyla garantiden muafım:(( ama ota uzerinden guncelleme alırım dogrumu? rootlu ve coustum rom olmadıktan sonra guncellemede sıkıntı cıkmaz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rusya varsa onu alabilirsiniz.Şu an CSC değiştirme işinede girmemeni tavsiye ederim

eroskop100

eroskop100

Üye
Usta benim telefonda rootlu direk 4.3 gelince flaslasam sorun olur mu buna benzer ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tomy1925

tomy1925

Üye
Rusya varsa onu alabilirsiniz.Şu an CSC değiştirme işinede girmemeni tavsiye ederim
nextman usta csc değistirmem sıkıntı yaratırmı su durumda? yaratırsa nasıl bi sıkıntı yaratır

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet stock rom var şuan. İmei yedeği felan almam gerekiyor mu ?
Root var zaten her ihitmale karşı almanı tavsiye ederim yada daha önce custom bir rom kurduysan Sd kartta yedek almıştır yok direk stock rom sonrası sadece root yaptıysan en kısa sürede almanı tavsiye ederim.

nextman usta csc değistirmem sıkıntı yaratırmı su durumda? yaratırsa nasıl bi sıkıntı yaratır
Evet yaratabilir zaten csc için root yapacaksın onuda tavsiye etmem zira deneyen arkadaşların isyanlarını okuduktan sonra :oke:

Üst Alt