eroskop100
Üye
Deneyelim mi Nextman ustaBrowser olarak hiç bunu denedinizmi peki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Deneyelim mi Nextman ustaBrowser olarak hiç bunu denedinizmi peki

Ben kullandım güzel.Deneyelim mi Nextman usta![]()
iyi aksamlar arkadaslar ben rusya romu olan 4.3 kurdum XXBMEA 4.2 roma gecis yaptım.DURUM ŞUAN İÇİN BEKLEMEYİ GÖSTERİYOR BENDE RUSYA 4.3 Ü YUKLÜ VE HİÇ BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNÜŞ YAPAMIYORUM . BAZI 4.2.2 LERİ KABUL EDİYOR FAKAT ONDADA İMEİ OKUYAMIYOR. TEK ÇAREM 4.3 TÜRKİYE ROM UNA DÖNÜŞ YAPABİLMEK, ÇIKINCA İLK İŞİM DENEMEK OLUCAK EĞER Kİ 4.3 TÜRKİYE ROM UNA GEÇİŞ YAPABİLİRSEM BURDAN BİLDİRİRİM.
Hayırlı olsun zaten sorunda geçiş yaptıktan sonra sayacınızın olması telefonunuzu garantiye sokmak için bekleyeceksiniz sizde.recovery moda alıp sayaç artması varmı bakarmısın ? ve imei numarasını kontrol edermisin ?iyi aksamlar arkadaslar ben rusya romu olan 4.3 kurdum XXBMEA 4.2 roma gecis yaptım.
hatırlatmam gereken bi konu var lutfen dıkkat edin.!!! normalyollarda gecis yapılmıyor imei ucuyor bilginize.yada odin programı fail (hata) veriyoriyi aksamlar arkadaslar ben rusya romu olan 4.3 kurdum XXBMEA 4.2 roma gecis yaptım.
Evet bende onu sordum imei uçtuktan sonra ne yaptınız ? çözümü denedim ancak her şartta işe yaramıyor. 3 cihazdan 2 sini anca kurtarabildim.hatırlatmam gereken bi konu var lutfen dıkkat edin.!!! normalyollarda gecis yapılmıyor imei ucuyor bilginize.yada odin programı fail (hata) veriyor
tesekurler nextman usta 2 gun önce rusya romu olan I9500XXUEMJ5 4.3 kurdum ardında root ve cwm kurdum tabiki efs ve modem yedegimi cwm den bacup yapmıstım externel sd cart a yaptım dahıli hafıza silincegini bildigim için saglama aldım yedegi ve eski stock rom olan XXUBMF3 4.2.2 donmeye calıstım odinle hata (fail) uyarısı verdi ardından XXUBMEA romunu yukledim wipe leri yapıp teli actım fakat sebeke vardı ama 0049 ile basladıgını gordüm agda kayıtlı degil hatası aldım. hemen recovery moda girip aldıgım efs yedeğini flash ladım esi imei numaram geri geldi sıkıntı yokHayırlı olsun zaten sorunda geçiş yaptıktan sonra sayacınızın olması telefonunuzu garantiye sokmak için bekleyeceksiniz sizde.recovery moda alıp sayaç artması varmı bakarmısın ? ve imei numarasını kontrol edermisin ?
) fakat sayac işi sıfırlanmadı download moda girdiğimde sayacı 1 olarak halen görüyorum
( kusura bakma uzun acıkladım arkadasların sıkıntı yasamaması adına harfıyen anlatmak istedim..Teşekkürler. Deneyeceğim.Browser olarak hiç bunu denedinizmi peki
tapatalk kullanmıyorum ama resim nasıl nerdn ekleyebilEvet bende onu sordum imei uçtuktan sonra ne yaptınız ? çözümü denedim ancak her şartta işe yaramıyor. 3 cihazdan 2 sini anca kurtarabildim.
Rica etsem recovery resminiz ile cihaz info resmini koyarmısın yapı numarasını merak ettim birde sayacı
evet cihazım dediğiniz gibi suan garanti dısı umarım sayac ıcın geliştirciler bi yol bulurda sıfırlarız.nextman usta acaba 3 parcalı rom kursam sayac sıfırlanırmı ne dersiniz?@tomy1925 Gerek yok ama cihazın garanti dışı kalmasını üzüldüm ben en erken uyarımı yapmıştım.Tapatalk ile resim eklemen için VIP hesap almalısın eskisi gibi direk yüklemeye izin yok 5-10 sayfa önce verdiğim bir link var onu yükle ve ücretsiz üye ol![]()
yani anladıgım kadarıyla garantiden muafımMalesef yabancı bir geliştirici arkadaşımla çok uğraştım zaten temel kodları knox üzerinden iptal etmek zor ayrıca FS rom dosyaları çıkmadı daha 4.3 için zaten çıksada samsung bunun olacağını daha önceden söyledi CSC değiştirme ve farklı rom yüklemenin önüne geçmek istediği için böyle yaptı bekleyip görcez yanlız sizi üzmek istemem ama bana kalırsa uzun bir süre bu durumda olan cihazlar bekleyecek gibime geliyor .
( ama ota uzerinden guncelleme alırım dogrumu? rootlu ve coustum rom olmadıktan sonra guncellemede sıkıntı cıkmazUsta benim telefonda rootlu direk 4.3 gelince flaslasam sorun olur mu buna benzer ?Malesef yabancı bir geliştirici arkadaşımla çok uğraştım zaten temel kodları knox üzerinden iptal etmek zor ayrıca FS rom dosyaları çıkmadı daha 4.3 için zaten çıksada samsung bunun olacağını daha önceden söyledi CSC değiştirme ve farklı rom yüklemenin önüne geçmek istediği için böyle yaptı bekleyip görcez yanlız sizi üzmek istemem ama bana kalırsa uzun bir süre bu durumda olan cihazlar bekleyecek gibime geliyor .
4.2 rommu var üzerinde şu an ? Odin ile TR romu kurduğunda herşey silinecek zaten sorun olmaz.Usta benim telefonda rootlu direk 4.3 gelince flaslasam sorun olur mu buna benzer ?
Evet stock rom var şuan. İmei yedeği felan almam gerekiyor mu ?4.2 rommu var üzerinde şu an ? Odin ile TR romu kurduğunda herşey silinecek zaten sorun olmaz.
nextman usta csc değistirmem sıkıntı yaratırmı su durumda? yaratırsa nasıl bi sıkıntı yaratırRusya varsa onu alabilirsiniz.Şu an CSC değiştirme işinede girmemeni tavsiye ederim
Root var zaten her ihitmale karşı almanı tavsiye ederim yada daha önce custom bir rom kurduysan Sd kartta yedek almıştır yok direk stock rom sonrası sadece root yaptıysan en kısa sürede almanı tavsiye ederim.Evet stock rom var şuan. İmei yedeği felan almam gerekiyor mu ?
Evet yaratabilir zaten csc için root yapacaksın onuda tavsiye etmem zira deneyen arkadaşların isyanlarını okuduktan sonranextman usta csc değistirmem sıkıntı yaratırmı su durumda? yaratırsa nasıl bi sıkıntı yaratır