Sony Xperia Z1 Kamera Performansı Güncelleme Sonrası Gözle Görülür Şekilde Artıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z1 Kamera Performansı Güncelleme Sonrası Gözle Görülür Şekilde Artıyor
Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden bir tanesi olan Sony IFA 2013′de yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli olan Xperia Z1 ile karşımıza çıkmıştı. Üst düzey donanım özellikleri ile gelen bu akıllı telefon da Sony, yeni20.7MP çözünürlükte ki kamerasına yer vermişti.

Sony Xperia Z1, 5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran yanı sıra 2.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekliKrait 400 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti ile geliyor. 2GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefon 16GB dahili veri kapasitesi sunuyor.

Sony‘nin yeni akıllı telefonunda 1/2.3″ sensör boyutu, LED flaş, HDR, 1080p Full HD video çekimi ve OiS desteği sunan 20.7MP arka kamera yer alıyor. Ayrıca ön tarafında da yine 1080p Full HD çekim yapabilen 2MPikinci bir kamera daha yer almakta.

Geçtiğimiz günlerde Sony bu modelde yer alan 20.7MP kameranın da yer aldığı Xperia Z1f adında ki bir modeli de Japonya‘da resmi olarak duyurmuştu. Bu yeni akıllı telefonun uluslararası versiyonu Xperia Z1S adı ile ilerleyen günlerde duyurulabilir.

Sony bir kaç gün önce hem Xperia Z1, hem de Xperia Z Ultra akıllı telefon modelleri için firmware güncellemesi yayınladı. Xperia Z Ultra’da özellikle dokunmatik ekran hassasiyetini hedef alırken, Xperia Z1‘de ise kamera performansı üzerine çalışma yapılmış.

Xperia Z1‘in hem güncellemeden önce hem de güncellemeden sonraki çektiği fotoğraflar karşılaştırıldığında bariz bir şekilde iyileşme de göz çarpıyor. Örnek resimlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sony Xperia Z1 kamera performansı güncelleme sonrası gözle görülür şekilde artıyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke

fk555897

fk555897

Üye
Zaten mükemmel çekiyordu. Şimdi daha güzel oldu.

Invoke

Invoke

Üye
Önce portaldan görmüştüm :ah Bunu göreydim iyiydi... Z1 dahili hafızası 16GB :D
Neyse güncelleme gelirsek, iyi olmuştur umarım zaten sorunları olduğu belliydi, güncelleme almalıydı.

MaxipmaN

Üye
kameralı android işte ne gerek var boş lumiaya

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Invoke

Invoke

Üye
kameralı android işte ne gerek var boş lumiaya

1020yle kıyaslarsak, 1020 açık ara önde bknz:maxicep/ceptelefonlarıgenel/karşılaştırmalar/1020vsZ1bilmemnebişidiye konu olacak orada.

Ama tabi bu da gayet iyi yeterli ayrıca 1020 su altında çekemez :ehe

MaxipmaN

Üye
1020yle kıyaslarsak, 1020 açık ara önde bknz:maxicep/ceptelefonlarıgenel/karşılaştırmalar/1020vsZ1bilmemnebişidiye konu olacak orada.

Ama tabi bu da gayet iyi yeterli ayrıca 1020 su altında çekemez :ehe
katty perry kullansın 1020 arama mesajlaşma yapar :ehe

MaxipmaN

Üye
şarkıcı intihar etmeyi düşündüm diye bi haber gördüm şimdi lumiaya oyun beklemekten sıkılıp intihar etmeyi düşünmüş olmalı :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Komikmiş :gun1:

Neyse dağıtmayalım :bigstar:

0MG90

0MG90

Üye
Daha iyi olmuş güncellemeyle

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Seyi anlamadım Z1S apple tarafından patent davası yemezmi