Öneri Sony Xperia Lt26w & Lt26i Alınır Mı Hala ?

Sponsorlu Bağlantılar

alper94

alper94

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Lt26w & Lt26i Alınır Mı Hala ?
Sony Xperia LT26W & LT26İ var Gold'da çok hoşuma gitti telefonlar bana kalırsa bi s4 miniden daha iyi ama eski bir telefon sanırım sizce hala alınabilir bir telefon mu bu ? veya bunla eşdeğer alınabilcek (1000 TL civarı) telefon var mı tavsiyeniz.

Invoke

Invoke

Üye
Xperia Acro S ve Sden bahsediyorsunuz, iyi değiller. Tavsiye etmem. Xperia beğendiyseniz madem: Xperia SP 1200 Lira, bu işte S4 miniden iyi =)

alper94

alper94

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Acro S ve Sden bahsediyorsunuz, iyi değiller. Tavsiye etmem. Xperia beğendiyseniz madem: Xperia SP 1200 Lira, bu işte S4 miniden iyi =)
Teşekkürler cevabın için .. peki tavsiye etmemenin belli bir sebebi var mı ?

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Invoke

Invoke

Üye
Anladım haklısın tekrardan teşekkürler

Rica ederim.Ayrıca dediğim telefon daha çok gücelleme alacak, yakın zamanda 4.3 alacak, senin dediklerin 4.1.2de kaldı. Bir de opengl3.0 desteği var. Adreno 320gpu, çok iyi bir gpu bu da SP de var =)

Gayet de şık =)

• Beğen
Tepkiler: alper94
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Xperia s güzel cihaz .
Ama sarji cok cabuk bitiyor onu da söyleyeyim kullanan biri olarak ...
Nexus serisine de bakabilirsin ...

fk555897

fk555897

Üye
O telefonları değil de bu telefonu öneririm. Senin söylediğin telefonlarda Adreno 220 GPU var. Bu telefonda Adreno 225 GPU var. Ayrıca bu telefon yeni çıkan Xperia'lardan.

Invoke

Invoke

Üye
O telefonları değil de bu telefonu öneririm. Senin söylediğin telefonlarda Adreno 220 GPU var. Bu telefonda Adreno 225 GPU var. Ayrıca bu telefon yeni çıkan Xperia'lardan.

SP daha iyi, TX yeni çıkan xperialardan değil 2012 sonu. Türkiye'ye gelmemişti...

alper94

alper94

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sony çok hoşuma gidiyor hem özellik hem de tasarım ve sağlamlık olarak önerdiğiniz telefonlarda gayet güzel hala çok kararsızım başka tavsiyeleriniz olursada öğrenmek isterim sony dışında da olabilir

Invoke

Invoke

Üye
Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sony çok hoşuma gidiyor hem özellik hem de tasarım ve sağlamlık olarak önerdiğiniz telefonlarda gayet güzel hala çok kararsızım başka tavsiyeleriniz olursada öğrenmek isterim sony dışında da olabilir

Ben olsam o fiyatta SP tercih ederdim, ikinci el düşünürsen note 2de olabilir.

• Beğen
Tepkiler: alper94