sopa: Elindeki kürdanla ne yapacan la rambo :blink:
CABBAR Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: İyi kouşuyon hoş konuşuyon da boş konuşuyon. Genişletmek için tıkla ... Bu bir savaş demek biliyorsun demi
x-scarface' Alıntı: İyi kouşuyon hoş konuşuyon da boş konuşuyon. Genişletmek için tıkla ... Bu bir savaş demek biliyorsun demi
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Bu bir savaş demek biliyorsun demi Genişletmek için tıkla ... Atarınızda varsa sabaha kadar aslanım.
CABBAR' Alıntı: Bu bir savaş demek biliyorsun demi Genişletmek için tıkla ... Atarınızda varsa sabaha kadar aslanım.
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Elindeki kürdanla ne yapacan la rambo Genişletmek için tıkla ... dişini sokecem
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: dişini sokecem Genişletmek için tıkla ... aras abiye 2 ye 1 mi gidiyonuz olmaz öyle - - - Eklendi - - - bana gelin psikopatlık yaparım
-Akıncı' Alıntı: dişini sokecem Genişletmek için tıkla ... aras abiye 2 ye 1 mi gidiyonuz olmaz öyle - - - Eklendi - - - bana gelin psikopatlık yaparım
CABBAR Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Atarınızda varsa sabaha kadar aslanım. Genişletmek için tıkla ... Istedim vermediler sen şoförsün dediler
x-scarface' Alıntı: Atarınızda varsa sabaha kadar aslanım. Genişletmek için tıkla ... Istedim vermediler sen şoförsün dediler