Haber Lumia1520 Ön Siparişte

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Lumia1520 Ön Siparişte

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Nokia'nın yeni amiral gemisi Lumia1520 İtalya N-Store'da resmi olarak ön siparişe açıldı

700€ fiyat biçilen Lumia1520 için 100€ depozito alınıyor. Belirlenen fiyat tavan fiyat olarak belirlenmiş ve sipariş kesinleştiğinde ortaya çıkan kesin satış fiyatında düşüklük olması durumunda düşük olan fiyat baz alınarak satış gerçekleştirilecek. Fakat her zaman olduğu gibi bu fiyatın da en az 50€ düşeceğine kesin gözüyle bakabiliriz. Zira Lumia920 de 650€ fiyatla ön siparişe açılmış 600€ kesin satış fiyatıyla on sipariş veren müşterilere teslim edilmişti.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bize gelişi 1.800 civarı olur herhalde...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bize de gelse ya biran önce yaaaa :(
(haber için teşekkürler abi)

Invoke

Invoke

Üye
Yine 2 sayılır işte, hiçte öyle 1020den ucuz olmadı :DAma güzel cihaz :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bence değer 2 bile verilir bu alete yeni aşkım oldu iyimi :D 1020 den vazgeçtim yaw bunu alcam her türlü gideri var maşşallah :D

2495243

2495243

Kapalı Hesap
6 inch cok buyuk zaten 929 adli 5 inçlik bir model cikacagi söyleniyor

KayraBey

KayraBey

Üye
5 inç olsa daha iyi olurdu bence...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
asha503 için çok yakında denmiş nokia tr de ama lumia lardan ses yok :(

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Lumia929 abd verizon'a özel olacak.

cihaz ilk olarak 21 kasım'da çıkacak zaten. Ayrıca bize Lumia920 geldiğinde ilk 5-6 ülkeden biriydik.
haklısın ama nokia dan hala ses yok abi tweet bile atmıyorlar bu konuda

sekajmer

sekajmer

Üye
çok pahalı Apple' a özeniyor ama tabiki 512mb ı 1800tl ye satmıyor :D sanırım lumia 920 alacağım şu 820 den bir kurtulsa idim

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Evet 2012 Kasım'ın ilk haftası çıkmaya başlamıştı.
Bize de hemen 15 gün sonra falan gelmişti sanırım. :10numara:
Benim telefonda aralığın ilk haftasında alınmıştı , demekki hiç beklememiş adam ve ben çok iyi iş yaptım Fatura fiyatı 1,967 Tl ama ben 1,050 TL ye almıştım :kıskıs:

alical33

alical33

Üye
Apple nere Nokia nere Apple 4inçlik cihazı o fahiş fiyatlara satıyor ben hiç Bi iphone un ilk çıktığında 2000tlden aşağı olduğunu görmedim daha fazladan da girdi tr ye bu fiyat g2nin 33gb modelini göz önünde bulundurursak normal Bi fiyat

Takipçi Satın Al

Üst Alt