Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Not: 23.10.2013 tarihi itibari ile menüde iki simge sorunu çözülmüştür. Hack için gereken ve eklentilerde ekli olan dosyalar düzeltilip konuya yeniden eklenmiştir. Bu tarihten önce hack yapıp menüde iki simge sorunu olan arkadaşların sıfırdan hack yapmak yerine şu yoldaki dosyayı silmesi yeterlidir.
C : /Private/10003a3f/import/apps içindeki RomPatcherPlus2_reg.r01

• Beğen
Tepkiler: İbrahimTR

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
Not: 23.10.2013 tarihi itibari ile menüde iki simge sorunu çözülmüştür. Hack için gereken ve eklentilerde ekli olan dosyalar düzeltilip konuya yeniden eklenmiştir. Bu tarihten önce hack yapıp menüde iki simge sorunu olan arkadaşların sıfırdan hack yapmak yerine şu yoldaki dosyayı silmesi yeterlidir.
C : /Private/10003a3f/import/apps içindeki RomPatcherPlus2_reg.r01
sağol paşam düzeldi :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica: suç tamamen dosya isminde olan 2 sayısında ben de değil :) ve ek bilgi bu klasördeki
(C : /Private/10003a3f/import/apps) reg ler menüde uygulamaların simgelerini gösteren dosyalardır kurduğunuz uygulamaların menüde görünmesini istemiyorsanız uygulamanın reg dosyasını silebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: İbrahimTR
İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
:rica: suç tamamen dosya isminde olan 2 sayısında ben de değil :) ve ek bilgi bu klasördeki
(C : /Private/10003a3f/import/apps) reg ler menüde uygulamaların simgelerini gösteren dosyalardır kurduğunuz uygulamaların menüde görünmesini istemiyorsanız uygulamanın reg dosyasını silebilirsiniz.
oda süpermiş :)

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:)

fatih448

Üye
şimdi bu işlemden sonra unsigned leri yükleyebilcekmiyim ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet

• Beğen
Tepkiler: fatih448

fatih448

Üye
@noss_bar teşekkürler üstad bu kadar kolay olcağini düşünmüyordum ama teşekkürler
herhangi bi sorun olmadan çalıştı

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
@noss_bar teşekkürler üstad bu kadar kolay olcağini düşünmüyordum ama teşekkürler
herhangi bi sorun olmadan çalıştı

bende ilk zamanlar soğuktum hackleme işine ama şimdi iyiki de hacklemisim diyorum. Anlatım karışık gibi görünebilir ama aslında cok basit 2 dakikalık bir iş :) noss_bar a ne kadar teşekkür etsek az

Son düzenleme:
  • Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim hack her daim şart özgür user

savaşejderi

Üye
bu işlemi yapıp hackı güzel şekilde ayaladık hard format atılınca bunların hepsı gıdıyormu birde E yı biçimlendirdıgımız zaman .

mhmtssk

mhmtssk

Üye
C: Private/10003a3f/ dosyası içinde import dosyası yok ve oluşturamıyorum ne yapmalıyım

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
C: Private/10003a3f/ dosyası içinde import dosyası yok ve oluşturamıyorum ne yapmalıyım
klasörü ben kendim oluşturdum. nasıl oluşturulamıyor ki. sagemnr ile klasör acabilmen gerekir

hyarenli

Üye
Kardeşim eline emeğine sağlık çok faydalı bi çalışma olmuş. Her şey net ve tam olarak yapıldığında sonuca götürüyor. Böyle çalışmalarının devamını dilerim. :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
Abi c icindeki prevt klasörüne kopyalanmıyo orda kaldım :(Baba menü de yetkiler çıkmıyo?Galiba sorunu buldum . C:
Private/10003a3f/import/apps içine
yapıştırın . Demişşn ama 10003a3f içinde import klasörü yok :( yardım etsin biri :(

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
- E: RomPatcher Dosyalar FP2/Private/10003a3f/import/apps içindeki RomPatcherPlus_reg.r01 dosyasını kopyalayıp
C: Private/10003a3f/import/apps içine yapıştır

import ve içinde apps yoksa safemanager ile elle oluşturabilirsin normalde flash veya format attığın için ve henüz hiç uygulama kurmadığın için o klasör yok dediğim gibi elle oluşturabilirsin veya en kolayı c ye herhangi bir signed uygulamayı kursan otomatik olarak o klasörler açılır çünkü klasör menüde simgeleri gösteren dosyaların olduğu klasördür ok

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herşey iyi güzelde senin tel c7 ise bunu yapmak zorunda değilsin ki bu hack işlemi fp2 içindi gerçi refresh te de oluyor ama bu çok karışık eğer cihazının gerçekten refresh ise bunu yap

daha kolay

Refresh ve Fp1 için Hack İşlemi
Refresh ve Fp1 Hack için Gerekli Uygulamalar
Link:

Anlatım
1. Norton.sis yükleyin ve Norton uygulaması başlatın.
2. Sırasıyla Options - Anti-Virus - Quarantine listesine gidin.
3. Seçeneklerden Restore All i tıklayın.
4. Uygulamadan çıkın ve norton uygulamasını kaldırın
5. RomPatcher v3.1 Signed.sisx uygulamasını C ye yükleyin ve başlatın.
6. Rompatcher i başlatın open4all yamasına uygulayın (yeşil olmalı)
7. File browser veya xplore kurun.
8. Bu dosya yöneticilerinden biri ile Install Server RP+ 1.7.rmp dosyasını C:/Patches klasörüne taşıyın. ve c patches klasörü içindeki Install Server RP+.rmp dosyasını silin.
9. Tekrar Rompathcer programını açın ve "Install Server RP+ 1.7.rmp" yamasını uygulayın (yeşil olmalı)
10. Telefonu yeniden başlatın.
11. Rompatcher i türkçe kullanmak için Yetkiler.sis uygulamasını c ye kurun. ve yamaları uygulayıp otomatik başlatmaya ekleyin.

Üst Alt