İstek Htc One V Alınır Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

ONEv

ONEv

Üye
    Konu Sahibi
Htc One V Alınır Mı?
Merhaba arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum. HTC One V gözüme çarptı fiyatı bana göre çok uygun. Benim için en önemli 1-Müzik 2-Kamera bunlar benim için çok önemli. Müzik kalitesini zaten HTC Beats Audio ile çalışarak belli ediyor ama kamerasından emin değilim sitesince çok övüyorlar. Sizce almalımıyım ? Aradığım diğer özellikler :
1) Stabil olmalı. (Menü geçişlerinde falan kare atlamamalı (Görselliğe çok önem veririm))
2) Oyun pek oynamam en fazla Temple Run.
3) MÜZİK en önemli 1.si.
4) KAMERA en önemli 2.si.
5) İnternet hızı.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
al

caglar b

caglar b

Üye
Güncelleme olayı sıkıntı yaratmaz ise alabilirsin, ama istersen xperia sola, xperia p bide gmd ye de bir bak

ONEv

ONEv

Üye
    Konu Sahibi
GMD'yi çok düşündüm ama markası falan beni ilerde üzecek gibime geldi. Ama xperia'lara bir bakiyim bu arada Xperia U uygunmudur ?
Ekleme : Xperia p çok pahalı.

caglar b

caglar b

Üye
Xperia u da dahili 4gb hafıza var ve arttırılamıyor, xperia p de 16gb arttırılamayan hafıza var ama p nin 1gb rami var

ONEv

ONEv

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi p çok pahalı bu arada Sola'nın fiyatı uygun HTC One v'den daha mı uygun bana sizce ?

0MG90

0MG90

Üye
One V alma şarjı su gibi gidiyor bu yüzden abim sattı

• Beğen
Tepkiler: ONEv
caglar b

caglar b

Üye
One v nin kamerası nasıl bilmiyorum, yanlız one v nin kasası daha kaliteli diye biliyorum . Arkadaşımda sola var ve çok fotograf çeker çokta memmun kendisi

ONEv

ONEv

Üye
    Konu Sahibi
Ya benin için aslında kasa o kadarr önemli değil çünkü ben telefonuma bebek gibi bakarım elimden falan düşürmem.
Fotoğraf kalitesi ise benim için çok önemli çünkü Fotoğrafçıyım ve her zaman yanımda DSLR makinamı taşıyamıyorum.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bütçe ne kadar?

caglar b

caglar b

Üye
Ya benin için aslında kasa o kadarr önemli değil çünkü ben telefonuma bebek gibi bakarım elimden falan düşürmem.
Fotoğraf kalitesi ise benim için çok önemli çünkü Fotoğrafçıyım ve her zaman yanımda DSLR makinamı taşıyamıyorum.
Kamera olarak kullanacaksan lumia 720 yide bir incele. lumia istemiyorum diyorsan, kamerası en az 8mp lik bir alet almalısın

caglar b

caglar b

Üye
720 bütçemi aşıyor ve bende Ace vardı 5 mp'lik kamerası da iyidi. :allalla:[/quote]
Aceden bile memmunsan, sola iyi bir tercih olur

Mayk29

Mayk29

Üye
HTC Desire 500: 849 tl Avea fiyatı var.
cihaz süper.

ONEv

ONEv

Üye
    Konu Sahibi
Ace'dan örnek foto atıyım...

İşte bu çözünürlükten biraz daha iyi olsun istiyorum.
HTC Desire 500: 849 tl Avea fiyatı var.
cihaz süper.
Avea kullanmıyorum zaten katuraya ek alamam.

Son düzenleme:
fk555897

fk555897

Üye
One V'nin kamerasını tam olarak bilmiyorum ama Ace'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yine de en iyisi gidip kamerasını incelemen. Diğer özellikleri One V'nin güzel.

0MG90

0MG90

Üye
One V alma GM Discovery al ben dedim bak pişman olursun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt