Yanlış verdim de neyse affet abi :)
ismail Üye Konu Sahibi Symbian Pro' Alıntı: 3-5-2 Genişletmek için tıkla ... bi taneyi sölemiyon mu burakkk97' Alıntı: Yanlış verdim de neyse affet abi Genişletmek için tıkla ... nasıl böyle bişey yaparsın -qarapapaq-' Alıntı: Bir daha okurum kaldığı yerden devam etsin Genişletmek için tıkla ... olmaz öyle yavaşcık okuycan
Symbian Pro' Alıntı: 3-5-2 Genişletmek için tıkla ... bi taneyi sölemiyon mu burakkk97' Alıntı: Yanlış verdim de neyse affet abi Genişletmek için tıkla ... nasıl böyle bişey yaparsın -qarapapaq-' Alıntı: Bir daha okurum kaldığı yerden devam etsin Genişletmek için tıkla ... olmaz öyle yavaşcık okuycan
Invoke Üye İsmail' Alıntı: ankete göre ben yalnızım Genişletmek için tıkla ... ben de panpa yalnızlıkta yalnız değilsin, demek ki yalnız değilsin
İsmail' Alıntı: ankete göre ben yalnızım Genişletmek için tıkla ... ben de panpa yalnızlıkta yalnız değilsin, demek ki yalnız değilsin
ismail Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: ben de panpa yalnızlıkta yalnız değilsin, demek ki yalnız değilsin Genişletmek için tıkla ... kim yalnız o zaman o.O
-qarapapaq-' Alıntı: ben de panpa yalnızlıkta yalnız değilsin, demek ki yalnız değilsin Genişletmek için tıkla ... kim yalnız o zaman o.O
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: kim yalnız o zaman o.O Genişletmek için tıkla ... İbrahim Tatlıses Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsmail' Alıntı: kim yalnız o zaman o.O Genişletmek için tıkla ... İbrahim Tatlıses Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız