Sky Gamblers: Air Supremacy [fu.ll] V1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sky Gamblers: Air Supremacy [fu.ll] V1.0.0

Google Play

Apk

Obb

Oyunu fu.ll versiyon oynamak için ''sdcard'' içindeki ''games'' klasörünü silin.

Son düzenleme:

brksnr

brksnr

Üye
Oyun çok deli gözüküyor hemen deniyicem teşekkürler paylasim için :)

• Beğen
Tepkiler: Joker
tory1tory

tory1tory

Üye
Tam böyle bi oyun arıyodum yaa :D Hızır gibi yetiştin Hiç güzel oyunlar yok uçak oyunlarıyla ilgili hele şükür bitane çıktı . Teşekkür ederim valla

R58

R58

Üye
apk link ölmüş bilgine

R58

R58

Üye
ok teşekkürler.

nigzes1907

nigzes1907

Üye
paylaşım için teşekkürler ama oyun tam sürüm değil bilgine....

tory1tory

tory1tory

Üye
2 gb dosya indirdim oyunu açtım oynadım berbat grafikler süper ama oynanabilirlik 0 indiricek arkadaşlara sesleniyorum indirmeyin.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Linkler yenilendi

nigzes1907

nigzes1907

Üye
  • Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sa güzel paylaşım oyunun fu ll olması için sdcard içindeki games dosyasını silmek gerekiyor konuya eklersen yüklerken sıkıntı cekmesin kimse (=
Rica ederim.Bilgilendirdiğin için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: nigzes1907
R58

R58

Üye
oyun tam sürümdür bende bi sorun cıkmadı ayrıca games dosyasını silerseniz oyun otomatik tekrar oluşturuyor

• Beğen
brksnr

brksnr

Üye
Ben nexus 7 de denedim ama maalesef oyun durdu hatasi verip kapaniyor bugün tekrar deniyecegim umarim olur:) iyi oyunlar herkeseArkadaslar oyun sizce nasil baya guzel mi dersiniz yoksa normal mi ?

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Ben nexus 7 de denedim ama maalesef oyun durdu hatasi verip kapaniyor bugün tekrar deniyecegim umarim olur:) iyi oyunlar herkeseArkadaslar oyun sizce nasil baya guzel mi dersiniz yoksa normal mi ?
oyundan ne beklediğine baglı bence yüksek grafikli ve en iyi ucak oyunu android platformunda

• Beğen
Tepkiler: brksnr
brksnr

brksnr

Üye
oyundan ne beklediğine baglı bence yüksek grafikli ve en iyi ucak oyunu android platformunda
Aynen bende dun sonunda yukleyebildim ama tam surum olmadi nedense :( dediginiz gibi hersey cok guzelde o inis yapma olayi cok kotu olmus ya ucaklar helikopter gibi iniyor :alsana::ehe

nigzes1907

nigzes1907

Üye
oyunu yükle calıştır sonra cık oyundan games dosyasını sil tam sürüm olucak

• Beğen
1990hakan

1990hakan

Üye
Aynen bende dun sonunda yukleyebildim ama tam surum olmadi nedense :( dediginiz gibi hersey cok guzelde o inis yapma olayi cok kotu olmus ya ucaklar helikopter gibi iniyor :alsana::ehe

Oyun bencede android için f18 carrier landing den sonra en iyi uçak simülasyonu grafikleri konsolları aratmıyor uçağı piste indirmekten falan bahsetmişin ben oyunu yükledim oyun bu arada full sürüm ilk görevi yaptım bazı arkadaşlar kontrollerin zorluğundan bahsetmiş bence kontrollerde bi sorun yoktu zaten ayarlardan kontrolü kendine rahat olanı seçiyosun ben oyunda o kadar vakit geçiremedim yani daha uçağı kaldırmıştım ama indirme kısmına gelmeden denemelik açıp kapattım oyunu ama oyun gerçekten oynanası bi oyun favorim oldu bence herkes denesin derimBu arada emeğine sağlık çok iyi paylaşım arkadaşım teşekkürler

• Beğen
brksnr

brksnr

Üye
Oyun bencede android için f18 carrier landing den sonra en iyi uçak simülasyonu grafikleri konsolları aratmıyor uçağı piste indirmekten falan bahsetmişin ben oyunu yükledim oyun bu arada fu ll sürüm ilk görevi yaptım bazı arkadaşlar kontrollerin zorluğundan bahsetmiş bence kontrollerde bi sorun yoktu zaten ayarlardan kontrolü kendine rahat olanı seçiyosun ben oyunda o kadar vakit geçiremedim yani daha uçağı kaldırmıştım ama indirme kısmına gelmeden denemelik açıp kapattım oyunu ama oyun gerçekten oynanası bi oyun favorim oldu bence herkes denesin derimBu arada emeğine sağlık çok iyi paylaşım arkadaşım teşekkürler
Yanlis anlasilma olmasin bende çok beğendim oynayış olsun grafikler olsun uçak modellemeleri olsun ama tek begenmedigim konu inis oldu :)
Saygilar.
oyunu yükle calıştır sonra cık oyundan games dosyasını sil tam sürüm olucak
Tamam sagolun :)

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
:tşk:

Üst Alt