öğrencilik için burdayım aslen Samsunluyum bu arada beyaz disco almış bulunmaktayım

Özelden konuşun lütfen.Hayırlı olsun hocam da orda okul varmı ya ne okuyorsunuz![]()
Birazmı bir saat bekledim açılmadı 1.0.7 versiyonLoading ekranında takılıp kalıyornova3 sıkıntısız çalışıyor hem de son sürümü sadece biraz geç açılıyor
Birazmı bir saat bekledim açılmadı 1.0.7 versiyonLoading ekranında takılıp kalıyor
Sitede tüm gpu lar yazıyodu mali adreno powervr diye ayırmamışlardı
Gmd yi al2. el 1 yıl garantılı s2 var arkta tertemız aynı fıyat gmd yle sizce hangısını alim ?

Üniversite ögrencisiyim, çok tereddütte kalıp aldım, s3 ü 1600 tl verip almış arkadaşlarımın yüz ifadelerini görmeliydinyenı katıldım foruma sırf bunu ıcın yorumları okuorumda bı dunya sıkıntısı var vıdeolara da baktım mukemmel tel dıyolar tam 600 cıvarı ucuz olabılır s3 falan karsı ama ogrencı adamız aldık elımızde kaldıgı zaman da koyar adama alıp adısanı duyulmamıs tel alırsan sonu boyle olur dıenler olur ark cevremde resıl olmakta var tabı ıyı olur s3 e kafa tutar sa bende onları rezıl ederım orasıda var![]()
s3den iyi degil ama kötüde degil 
Kamerası İç mekanlarda S3 e göre biraz vasat kalıyor gibi ama macro çekimleri ve manzara çekimleri harika, üstelik s3 de olan hdr, en iyi poz falanda varkagıt uzerındekı ozellıklerı yansıtıo mu pekı mesala 8 mp kamerası var ama cozunurlugu nasıl dıger 8 lık tellerle aynı mı ?
kagıt üzerindekileri tam kapasiteyle yansıtıyor bundan emin olabilirsin 
S2 kamera olarak daha iyi. Tabi bu benim görüşüm.gmd iyi ışık aldığı zaman güzel resimler çekiyor.kagıt uzerındekı ozellıklerı yansıtıo mu pekı mesala 8 mp kamerası var ama cozunurlugu nasıl dıger 8 lık tellerle aynı mı ?
Şansına baglı. Ben ilk aldıgımda arayüz hoşuma gitmedi, akıcıydı ama çok basit geldi, Marketten launcher indirip onu hallettim. kasma yok, tek pişmanlıgım eski symbianlı telefonuma verdigim para oldukasma takılma saçmalama gibi durumları nasıl aldıgınıza pişman oldunuz mu hiç keşke dedınız mı yanı?

Sondur muhtemelKutu içeriğim:
küçük kutu olanlardan.
general mobile şarj aleti
beyaz kulaklık
poşet içinde 4 adet kulaklık silikonu ( 4 çift değil 4 adet)
kaçıncı parti oluyor ?
son partilerde greenmate şarj aleti diyor ama benim ki general mobile.Sondur muhtemel