Öneri Bir Yıla Kadar Yeni Nokia Lumia Çıkarmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Kameradan ödün verirsen bir gmd öneririm sana

narnia16

narnia16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheGoolr
caglar b

caglar b

Üye
Kamera amaçlı kullanacaksan 720 de iyi bir seçenek

• Beğen
TheGoolr

TheGoolr

Üye
    Konu Sahibi
Video olarak değil fotoğraf olarak. Ya ben fotoğrafçıyım her zaman yanımda DSLR'ımı taşıyamıyorum o yüzden de telefonumun kamerasının iyi olmasını istiyorum. :) 625 iyi bir seçimmidir ? Nokia Smart Cam var mı ?

enterneoll

enterneoll

Üye
Telefon cok kalin :D

TheGoolr

TheGoolr

Üye
    Konu Sahibi
Ben çok ince de sevmiyorum aslında. hem 5800'dan alıştım. :D

enterneoll

enterneoll

Üye
O zaman sorun yok arkadasimda var pek yakin degilim ona ama kamerasi s3 miniye yakin haberin olsun

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tamam annem gillerle konuşayım. İnşallah alırım. :)
Bu arada kamerası iyi mi ? daha doğrusu bu özelliklerin hepsine uygun mu ?
özellikler :
1) Çok fazla oyun oynamam Candy Crush Saga, Fruit Ninja falan oynarım en fazla.
2) Fotoğraf çok çekerim DSLR makinem var ama her zaman yanımda taşıyamayacağım için telefonun kamerasını kullanırım. Yani çekimleri net ve canlı renkliolmalı.
3) İnternete Wi-Fi'dan girerim ve genellikle evde olunca telefonda internete girerim yani interneti hızlı olmalı.
4) Telefon stabil çalışmalı yani menü'de falan gezerken kasma olmamalı. Hızlı olmalı.
5)Müzik çok dinlerim müzik kalitesi de güzel olmalı.

Nokia Lumia 625 dediklerinin hepsini karşılıyor. Tek kötü yanı bataryası çıkarılamıyor. Sırf bu yüzden Nokia Lumia 720 al diyorum ben. Bu senin için problem değilse düşünmeden 625'i al. :)

TheGoolr

TheGoolr

Üye
    Konu Sahibi
Bataryasının çıkmamasının dez avantajları nedir?

TheGoolr

TheGoolr

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman yardımlarınız için teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
caglar b

caglar b

Üye
Bataryasının çıkmamasının dez avantajları nedir?
Telefonun yanında yedek batarya taşıyamazsın, batarya degişimi için servise gitmen gerekir, telefon takılırsa şarjın bitmesini beklersin

• Beğen
Tepkiler: AHKE ve TheGoolr
TheGoolr

TheGoolr

Üye
    Konu Sahibi
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bir yıla kadar yeni Nokia Lumia çıkar mı dedin, bugün 3 tane Lumia, 3 tane de Asha modeli çıktı :ehe

Ben tavsiyemi değiştiriyorum. Nokia Lumia 1320 al diyorum. Fiyatı Lumia 625 ile Lumia 720 arasında olacak büyük ihtimalle. Bir bak belki beğenirsin.

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
Bir yıla kadar yeni Nokia Lumia çıkar mı dedin, bugün 3 tane Lumia, 3 tane de Asha modeli çıktı :ehe

Ben tavsiyemi değiştiriyorum. Nokia Lumia 1320 al diyorum. Fiyatı Lumia 625 ile Lumia 720 arasında olacak büyük ihtimalle. Bir bak belki beğenirsin.
Bence türkiyeye kadar ucuz fiyattan gelmez

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bence türkiyeye kadar ucuz fiyattan gelmez

Ben geleceğini düşünüyorum. Lumia 625 yaklaşık 310 dolar fiyat ile çıkmıştı ve şimdi Türkiye'de 799 TL... Lumia 1320 ise 339 dolar fiyat ile çıktı. Büyük ihtimal 800-900 TL arası olacak.

• Beğen
Tepkiler: TheGoolr ve caglar b

Üst Alt