Etkinlik Abu Dhabi 'de olacak. Kamera ve müzik kalitesini kullananlara sorarsanız daha iyi olur benim pek gözlemleme fırsatım olmadı ama incelediğim kadarıyla iyiydi.o etkinlik nerede olucak? İstanbulda'mı?
Birde 625 kamerası ve müzik kalitesi iyi mi? Özellikle kamera benim için çok önemli.

Sağolun sorucam.Etkinlik Abu Dhabi 'de olacak. Kamera ve müzik kalitesini kullananlara sorarsanız daha iyi olur benim pek gözlemleme fırsatım olmadı ama incelediğim kadarıyla iyiydi.
https://www.maxicep.com/forum/konu/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu.763296/
Bu linkten kullanan birilerini bulabilirsiniz![]()

Tamam annem gillerle konuşayım. İnşallah alırım.
Bu arada kamerası iyi mi ? daha doğrusu bu özelliklerin hepsine uygun mu ?
özellikler :
1) Çok fazla oyun oynamam Candy Crush Saga, Fruit Ninja falan oynarım en fazla.
2) Fotoğraf çok çekerim DSLR makinem var ama her zaman yanımda taşıyamayacağım için telefonun kamerasını kullanırım. Yani çekimleri net ve canlı renkliolmalı.
3) İnternete Wi-Fi'dan girerim ve genellikle evde olunca telefonda internete girerim yani interneti hızlı olmalı.
4) Telefon stabil çalışmalı yani menü'de falan gezerken kasma olmamalı. Hızlı olmalı.
5)Müzik çok dinlerim müzik kalitesi de güzel olmalı.

Bataryasının çıkmamasının dez avantajları nedir?
Telefonun yanında yedek batarya taşıyamazsın, batarya degişimi için servise gitmen gerekir, telefon takılırsa şarjın bitmesini beklersinBataryasının çıkmamasının dez avantajları nedir?
Yani 620 daha mı uygun?Telefonun yanında yedek batarya taşıyamazsın, batarya degişimi için servise gitmen gerekir, telefon takılırsa şarjın bitmesini beklersin
Yani 620 daha mı uygun?

Bana kalsa 820 diyecegim amaYani 620 daha mı uygun?
karar seninEvet çok isterdim ama alamam.Bana kalsa 820 diyecegim amakarar senin

Bence türkiyeye kadar ucuz fiyattan gelmezBir yıla kadar yeni Nokia Lumia çıkar mı dedin, bugün 3 tane Lumia, 3 tane de Asha modeli çıktı
Ben tavsiyemi değiştiriyorum. Nokia Lumia 1320 al diyorum. Fiyatı Lumia 625 ile Lumia 720 arasında olacak büyük ihtimalle. Bir bak belki beğenirsin.
Bence türkiyeye kadar ucuz fiyattan gelmez